Email pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »
D B

D B

14/03/2014 18:37:44
Quote Anchor link
Ik ben op mijn website een pagina aan het maken om te kunnen mailen.
Nu loop ik tegen 2 dingen aan nl.:

1) De layout
2) Personen verwijderen uit mijn uiteindelijke maillijst

1) De layout:

De kolom linksboven zou helemaal links moeten staan, de kolom rechtsboven in het midden.
De kolom met onderwerp zou verder naar links moeten en daarmee het mailtekstvak ook.
Heb het idee namelijk dat ze niet in de container divs vallen. Heb de style codes even bij de divs gevoegd.

Afbeelding

2) Wat ik doe is vanuit de kolom linksboven voeg ik hele groepen personen toe aan mijn kolom rechtsboven. Maar nu zou ik graag uit de kolom rechtsboven ook weer wat personen kunnen wissen....
Zelf dacht ik aan een session, en dan via een knop verwijder dan bepaalde keys(id) uit de array halen.

Hoe los ik dit nu 'makkelijk' op?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>ZSC Westerhoven - Mailen</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.css">
</head>
<body>
<?
echo '<div id="ingelogd"><table><tr><td width="220">Ingelogd als: '. $_SESSION['suser']. '</td><td><a href="logout.php">Uitloggen</a></td></table></div>';
echo '<a href="index.php">Terug</a><br><br><br>';

echo '<div id="personencontainer" style="width:1000px;margin-left:auto;margin-right:auto;">';
echo '<div style="width:800px;float:left;">';
echo '<form action="'. $_SERVER['REQUEST_URI']. '" method="POST">';
echo '<select multiple size="20" id="team" name="team[]" style="width:150px;">';
echo '<option value="Alle Leden">Alle Leden</option>';
echo '<option value="Spelende Leden">Spelende Leden</option>';
echo '<option value="Niet-Spelende Leden">Niet-Spelende Leden</option>';
echo '<option value="Alle Gebruikers">Alle Gebruikers</option>';
echo '<option value="Alle Senioren">Alle Senioren</option>';
echo '<option value="Alle Junioren">Alle Junioren</option>';
$query_team = "SELECT team FROM Teams WHERE seizoen = '". $seizoen. "' ORDER BY volgorde";
$result_team = mysql_query($query_team);
while ( $row_team = mysql_fetch_array($result_team) ) {
    echo '<option value="Team '. $row_team['team']. '">'. $row_team['team']. '</option>';
}

echo '</select><br>';
echo '<input type="submit" name="submit1" value="Toevoegen aan Maillijst">';
echo '</form>';
echo '</div>';

echo '<div style="width:200px;float:left;">';
echo '<form action="'. $_SERVER['REQUEST_URI']. '" method="POST">';
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['submit1'])){
    $personen = array();
    foreach ($_POST['team'] as $team) {
        //hier staan alle mogelijke query's
        }

        $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
        while ( $row = mysql_fetch_array($result) ) {
            if ( !in_array($row['id'],$personen['id']) ) {
                $personen['id'][] = $row['id'];
                $personen['voornaam'][] = $row['voornaam'];
                $personen['achternaam'][] = $row['achternaam'];
                $personen['email'][] = $row['email'];
                $aantalselect++;
            }
        }
    }

    echo '<select multiple size="20" id="wie" name="wie[]" onchange="valueCount()" style="width:150px;">';
    foreach ( $personen['id'] as $key => $personen['id']) {
        echo '<option value="'. $personen['email'][$key]. '" selected="selected">'. $personen['voornaam'][$key]. ' '. $personen['achternaam'][$key]. '</option>';
    }

    echo '</select><br><br>';
    echo 'Aantal geselecteerd: <p id="counter">'. $aantalselect. '</p>';
}

?>


</div>
</div>
<br>

<?
echo '<div id="mailcontainer" style="width:1000px;margin-left:auto;margin-right:auto;">';
echo '<div style="width:250px;float:left;">';
echo '<input type="text" name="onderwerp" value="Onderwerp"><br>';
echo '</div>';
echo '<div style="width:700px;float:left;">';
echo '<textarea name="tekst" rows="25" cols="120"></textarea><br>';
echo '<input type="submit" name="submit" value="Mailen">';
echo '</form>';
echo '</div>';
echo '</div>';
?>


Alvast bedankt voor het meedenken!
Gewijzigd op 14/03/2014 18:38:49 door D B
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:07:41
 
Jacek Smit

Jacek Smit

14/03/2014 19:23:39
Quote Anchor link
Check even Jqueryui.com
Je kunt daarmee hele mooie dingen maken.
Ook biedt het ondersteuning van JQuery waardoor je makkelijk toevoegen en verwijderen uit de lijsten kunt fixen (middels JavaScript dus).
Session is niet handig want als iemand 2 tabjes open heeft staan loop je al gauw in de knoop

Succes!
 
D B

D B

15/03/2014 10:34:31
Quote Anchor link
Ik heb daar eens naar gekeken, maar dat werkt toch wel anders :)

Ik moet dan een knop maken om te verwijderen, maar die moet niet als een form knop werken (tenminste, niet een pagina opnieuw laden)

En dan zag ik dat ik met $(.....).remove een item kan verwijderen.

Kun jij mij (misschien met een voorbeeld) vertellen hoe dit dan precies moet?

Zijn er nog anderen die ideeën hebben om dit op te lossen?
Ook zit ik nog met het layout probleem....
 
D B

D B

18/03/2014 09:46:01
Quote Anchor link
Iemand die me kan helpen?

Zit nog steeds met dezelfde problemen
 
Michael -

Michael -

18/03/2014 13:50:04
Quote Anchor link
D B, ten eerste is je script best rommelig, waardoor je het overzicht kwijtraakt. Bijvoorbeeld op regel 10 vergeet je een </tr> terwijl je dit zo niet zou opvallen. Wees niet zuinig met enters en tabs.
Daarnaast echo je een hele hoop html wat het ook niet echt duidelijk maakt.
Als je wat overzichtelijker programmeert dan zie je ook waar je div's opent en sluit en zie je dat dat ook niet helemaal goed gaat.
Al met al is het niet 'even helpen' als je een goed werkend script wilt.
Met jQuery zou je inderdaad kunnen oplossen wat jij wil, het verwijderen van namen uit de selectbox.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$("#selectBox option[value='option1']").remove();

Als je hier helemaal niet uit komt is het misschien handig om het uit te besteden?

Last but not least; je gebruikt verouderde mysql_* functies. Deze worden niet meer aangeraden om te gebruiken en zullen op termijn vervallen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld mysqli_* functies die redelijk gelijk zijn.

Toevoeging op 18/03/2014 14:07:44:

Ik zit er trouwens naar te kijken, maar nu stuur je de mail alleen naar de mensen die je selecteert uit die multiple selectbox. Waarom zou je dan mensen willen verwijderen?

Toevoeging op 18/03/2014 14:33:04:

Misschien dat je hier iets verder mee kunt komen?
Voorbeeldje

Hoor het graag van je.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
<?php
session_start();
$personen = array();
?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>ZSC Westerhoven - Mailen</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<!--<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.css">-->
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.0/jquery.min.js"></script>
<style type="text/css">
.clearfix{clear:both;}
#personencontainer{position:relative;width:700px;margin:0 auto;}
#groepen,#geselecteerdePersonen{float:left;margin:0 100px 0 0;}
input,textarea,button{margin:10px 0;padding:4px 0;height:30px;}
#mailcontainer textarea{width:100%;height:300px;}
#mailcontainer input[type="text"]{width:100%;}
#mailcontainer input[type="submit"]{margin:0;float:right;}
#footer{height:100px;}
select{width:150px;}
</style>
</head>
<body>
<div id="ingelogd">
    Ingelogd als: <?php echo $_SESSION['suser']; ?>
    <a href="logout.php">Uitloggen</a>
</div>

<p>
    <a href="index.php">Terug</a>
</p>

<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

    if(isset($_POST['submit1'])) {
        foreach ($_POST['team'] as $team) {
            //hier staan alle mogelijke query's
        }
        $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); /*Geen die() gebruiken, maar een goede foutafhandeling!*/
        while ( $row = mysql_fetch_array($result) ) {
            if ( !in_array($row['id'],$personen['id']) ) {
                $personen['id'][] = $row['id'];
                $personen['voornaam'][] = $row['voornaam'];
                $personen['achternaam'][] = $row['achternaam'];
                $personen['email'][] = $row['email'];
                $aantalselect++; /*Waar komt $aantalselect vandaan?*/
            }
        }
    }

    
    if(isset($_POST['mailen'])) {
        
        if(isset($_POST['wie'])) {
            echo 'De mail is verstuurd';
            echo '<br />naar: ' . implode(', ',$_POST['wie']);
        }
else {
            echo 'Oeps.. mislukt';
        }
    }
}

?>


<div id="personencontainer">
    <div id="groepen">
        <form action="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>" method="POST">
            <select multiple size="20" id="team" name="team[]">
                <option value="Alle Leden">Alle Leden</option>
                <option value="Spelende Leden">Spelende Leden</option>
                <option value="Niet-Spelende Leden">Niet-Spelende Leden</option>
                <option value="Alle Gebruikers">Alle Gebruikers</option>
                <option value="Alle Senioren">Alle Senioren</option>
                <option value="Alle Junioren">Alle Junioren</option>
                <?php
                $query_team
= "SELECT team FROM Teams WHERE seizoen = '". $seizoen. "' ORDER BY volgorde";
                $result_team = mysql_query($query_team);
                while ( $row_team = mysql_fetch_array($result_team) ) {
                    echo '<option value="Team '. $row_team['team']. '">'. $row_team['team']. '</option>';
                }

                ?>

            </select><br />
            <input type="submit" name="submit1" value="Toevoegen aan Maillijst">
        </form>
    </div>

    <div id="geselecteerdePersonen">
        <?php
        echo '<form action="'. $_SERVER['REQUEST_URI']. '" method="POST">';
        
        echo '<select multiple size="20" id="wie" name="wie[]">';
        foreach ($personen as $key => $persoon) {
            echo '<option value="'. $persoon['email']. '" selected="selected">'. $persoon['voornaam']. ' '. $persoon['achternaam']. '</option>';
        }

        echo '</select>';
        echo '<br /><button type="button" id="verwijderGeselecteerdPersoon">Verwijderen</button> <button type="button" id="allePersonenSelecteren">Selecteer alles</button>';
        echo '<br /><span id="aantalGeselecteerdePersonen"></span>';
        ?>

    </div>
    <div class="clearfix"></div>
    <div id="mailcontainer">
        <input type="text" name="onderwerp" value="Onderwerp">
        <textarea name="tekst"></textarea>
        <div class="clearfix"></div>
        <input type="submit" name="mailen" value="Mailen">
    </div>
    </form>
</div>

<div id="footer">
</div>

<script>
$( document ).ready( function() {
    $( '#verwijderGeselecteerdPersoon' ).click( function( event ) {
        $("#wie option:selected").remove();
        $( '#aantalGeselecteerdePersonen' ).html( '' );
    });
    $( '#allePersonenSelecteren' ).click( function( event ) {
        $('#wie option').prop('selected', true);
        $( '#aantalGeselecteerdePersonen' ).html( 'Aantal geselecteerd: ' + $("#wie :selected").length );
    });
    $( '#wie' ).on('change', function() {
        $( '#aantalGeselecteerdePersonen' ).html( 'Aantal geselecteerd: ' + $("#wie :selected").length );
    });
});
</script>

</body>
</html>
Gewijzigd op 18/03/2014 14:35:19 door Michael -
 
D B

D B

18/03/2014 21:54:40
Quote Anchor link
Ten eerste heel erg bedankt alvast voor het meedenken Michael.

Ik heb toevallig vanochtend ook alles met inspringingen zitten maken.

Ik ga eens kijken of ik hier uit kan halen wat ik nodig heb.
Ik zie iniedergeval dat van die knoppen in Javascript, dus daar kan ik al mee vooruit.

Ik laat me wel weer horen als ik er niet uit kom.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.