E-mailadres veilig weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »
Jan de Vrije

Jan de Vrije

17/06/2007 21:54:00
Quote Anchor link
In een PHP programmaatje zet ik een e-mailadres in een output. In dit geval kan een hacker ergens in het internetverkeer het uitpikken voor zijn SPAM-werk! Nu vraag ik me af, HOE ik het kan beveiligen tegen het stelen van dit adres uit haar output?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 19:51:17
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

17/06/2007 23:03:00
Quote Anchor link
je kan het al moeilijker maken als je het over een beveiligde verbinding stuurd genaamd: SSL en UTF-8
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

17/06/2007 23:23:00
Quote Anchor link
op een plaatje zetten dmv GD.. en daarop een achtergrond met lijntjes oid..
 
Frank -

Frank -

17/06/2007 23:27:00
Quote Anchor link
Een beetje versleutelen en het ergste leed wordt voorkomen: klikkerdeklik
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

17/06/2007 23:30:00
Quote Anchor link
één vraagje.. is de PHPmailer class een veilige mailer zodat ik geen spam ontvang? het is nl. wel een handige class van wat ik ervan gezien heb.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

17/06/2007 23:30:00
Quote Anchor link
Of doe het zo: bla[at]bla[dot]nl
 
Jan de Vrije

Jan de Vrije

21/06/2007 11:24:00
Quote Anchor link
Wat Marco's antwoord betreft, vind ik SSL onnodig duur voor mijn eenvoudig amateurtische website.

Wat Terence's antwoord betreft, vind ik het nogal omslachtig, want mijn adres database wordt af en toe ge-updated. Uit de database wordt er een adreslijst automatisch via mijn PHP programmaatje gecreerd voor mijn website.

Wat pgFrank's antwoord betreft, ben ik er wel blij mee, maar ... een spam-gebruiker weet toch, dat de tekst '@' een apestaartje betekent, zodat hij het gemakkelijk kan oppikken en er een compleet e-mailadres kan maken. Of heb ik het juist mis?

Wat Arjan's antwoord betreft, ben ik er ook wel blij mee, maar ... ik heb juist de tekst '<a href="mailto:bla[at]bla[dot]nl">bla[at]bla[dot]nl</a>'. Helaas werkt het niet.

Heeft iemand misschien een betere tip?
 
Thijs X

Thijs X

21/06/2007 11:29:00
Quote Anchor link
Jan schreef op 21.06.2007 11:24:
Wat Terence's antwoord betreft, vind ik het nogal omslachtig, want mijn adres database wordt af en toe ge-updated. Uit de database wordt er een adreslijst automatisch via mijn PHP programmaatje gecreerd voor mijn website.

Wat Arjan's antwoord betreft, ben ik er ook wel blij mee, maar ... ik heb juist de tekst '<a href="mailto:bla[at]bla[dot]nl">bla[at]bla[dot]nl</a>'. Helaas werkt het niet.

Heeft iemand misschien een betere tip?


Terence bedoelt niet dat je voor elk email adres een andere plaatje aan gaat maken, maar dmv GD een dynamisch plaatje bijv email.php?id=1 waarop je het email adres van id 1 weergeeft.

Een mailto erin zetten zou ik niet doen! Die moet je zowieos in het goede formaat zetten anders werkt het niet eens en spambots vinden die ook direct.
 
Paul du Long

Paul du Long

21/06/2007 11:30:00
Quote Anchor link
Als ik het goed snap wil jij dus een emailadres weergeven ??

Dan kan je toch ook alleen het apenstaartje vervangen door een plaatje maarja dan kan je geen mailto meer toepassen als je dat wilt
 
Jan de Vrije

Jan de Vrije

23/06/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik dan een dynamisch plaatje maken dmv GD? Wat is GD? Kan iemand mij een voorbeeld ervan geven, zodat ik het heel misschhien ga gebruiken?

Voorlopig heb ik Javascript gebruikt om een 'gescrambled' e-mailadres (GEEN e-mailadres indien geen Javascript) terug om te zetten als volgt:

function eml(emlnam,emlsrv)
{
document.write('<a href="mailto:' + emlnam + '@' + emlsrv + '">');
document.write(emlnam + '@' + emlsrv);
document.write('</a>');
}

in html:
<script type="text/javascript">eml('$$emlnam$$','$$emlsrv$$');</script>

Is het wel veilig? Of toch niet?
Laat mij graag weten, HOE het veel beter kan worden?
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

23/06/2007 22:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
    $jouwtekst
= '[email protected]';
    
        //-- width & height of img
        $width = strlen($jouwtekst) * 7;
        $height = 15;
        
        //-- create img
        $txtimg = imagecreate($width, $height);
        
        //-- set fontcolor & bgcolor
        imagecolorallocate($txtimg, 255, 255, 255);
        $txtcolor = imagecolorallocate($txtimg, 0,0,0);
        
        //-- insert text
        imagestring($txtimg, 3, 0, 0, $jouwtekst, $txtcolor);
        
        //-- send header information
        header("Content-Type: image/png");  
        //-- show img
        imagepng($txtimg);  
        //-- destroy img
        imagedestroy($txtimg);
?>


is een eerste stap..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

24/06/2007 00:14:00
Quote Anchor link
Dit is wel leuk maar niet te lezen door visueel gehandicapten.
Beter is toch de obfucate methode

Wil je het in een output dan hier een makkelijke functie daarvoor

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
function email_obfuscator( $email, $encode_everything = 1 ) {
    if ( !$encode_everything )
        $email = str_replace(array('@', '.'), array('&#064;', '&#046;'), $email);
    else {
        $new_email = '';
        for( $i=0; $i < strlen($email); ++$i ) {
            $n = rand(0,1);
            if( $n )
                $new_email .= '&#x'. sprintf("%X",ord($email{$i})) . ';';
            else
                $new_email .= '&#' . ord($email{$i}) . ';';
        }

        $email = $new_email;
    }

    return $email;
}

?>


Dan de output

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo obfuscate_email($output);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.