emailcheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »
Bruno -

bruno -

22/05/2005 22:34:00
Quote Anchor link
Hi mannen ik weer :D .... ik wil graag voorkomen dat mensen in het email veld zomaar wat invullen.
Ik de dit ergens gevonden maar dat vervormd weer de hele site :S en zie geen veranderingen.
if (!eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,3})$", $Email)) {

$result[0]=false;
$result[1]="$Email is not properly formatted";
return $result;
}
Hoe laat ik het checken? HELP plz
thx alvast :D
men script:
------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
include("inc_connect.php");
$_POST["gebruikersnaam"] = str_replace(" ", "", $_POST["gebruikersnaam"]);  
# Dit zal alle spaties eruit filteren...
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
$gebruikersnaam
= $_POST["gebruikersnaam"];
$email = $_POST["email"];
if(isset($_POST['Submit'])) {
 if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "") {
   if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {    
    $sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
    $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
    if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
     $md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
     $insert = "INSERT INTO users (Gebruikersnaam , Email , Voornaam , Achternaam , Geboortedatum , Homepage , Wachtwoord) VALUES ('".$_POST['gebruikersnaam']."','".$_POST['email']."','".$_POST['voornaam']."','".$_POST['achternaam']."','".$_POST['geboortedatum']."','".$_POST['homepage']."','".$md5pass."')";
     mysql_query($insert) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
     $tekst = "Thanks for signing up. You can now <a href=\"index.php\">sign in</a>.";
        echo ($tekst);
    
    }
else{    
    $tekst2 = "<b>$gebruikersnaam</b> is already in use. Please try another nickname.";
    echo ($tekst2);
    }
   }
else{
    echo "Your passwords don't match.";
   }
  }
else{
   echo "You have to fill all fields please.";
  }
}
else{ }
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:22:05
 
HaasOnline XX

HaasOnline XX

22/05/2005 22:59:00
Quote Anchor link
Het script dat bovenaanstaat kijkt alleen maar of er een 'normale' naam is opgegeven gevolgd door een @ waarna er een 'normaal' domein komt met een . en daarna 2 of 3 letters voor het land/soort.

NB Met 'normaal' bedoel ik tekst zonder bijzondere tekens.

Het nadeel van dit script is dat de opbouw misschien wel goed is, maar het adres misschien wel helemaal niet bestaat. Plus dat het domein .info ook fout wordt bevonden door de check.

Ik gebruik zelf hetvolgende script om een email adres te valideren. Misschien heb je dr wat aan. (invoegen?)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
    /* Dit voorbeeldscript is beschikbaar gesteld door HaasOnline. Het script mag vrij
    gebruikt worden door derden conform de GPL (General Public License). */


    $mailadres="[email protected]";

    /* Stap 1.0: Opmaak van de mail controleren
    Controleren op de mogelijke opmaak (eg ma_ie_l@adr_es.nederl , is hierna dus nog gewoon goed) */

    $mailfilter = '^[-a-z0-9!#$%&\'*+/=?^_<{|}~]+(\.[-a-zA-Z0-9!#$%&\'*+/=?^_<{|}~]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]{2,6})+$';

    if (eregi($mailfilter, $mailadres)) {
        /* Einde stap 1.1 */

        /* Plaats het adres eerst in een array */

        $emailarray = explode("@", $mailadres);

        /* Stap 1.1: Domein controleren */
        $email_host = $emailarray['1'];
        $emaildomein = gethostbyname($email_host);

        /* Bekijk de response van het domein en valideer het */
        if (($emaildomein != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mailadres))==true)
             {

             echo "Het email adres is correct bevonden.";
             /* En bouw zo maar verder... */
             } else {
             echo "Email adres bestaat niet.";
             }

             /* Einde stap 1.1 */
        } else {
        echo "Onjuiste opmaak van het adres.";
        /* Einde stap 1.0 */
        }
?>


[Admin wanneer leren mensen nou eens om geen php tussen de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[/ code ] tags te plaatsen?
Gewijzigd op 23/05/2005 13:17:00 door HaasOnline XX
 
Bruno -

bruno -

22/05/2005 23:53:00
Quote Anchor link
waar kank ut best neer pleure? :$
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/05/2005 00:37:00
Quote Anchor link
Maak er een functie van...
Want misschien heb je hem wel vaker nodig...
 
Bruno -

bruno -

23/05/2005 12:03:00
Quote Anchor link
Yip ik heb gebruik gemaakt van deze functie en hij werkt prima:
function check_email($str)
{
//returns 1 if valid email, 0 if not
if(ereg("^.+@.+\..+$", $str))
return 1;
else
return 0;
}


if(!check_email($email))
echo "email address format incorrect: supply valid email address";

Thx voor het tipje Willem en thx voor al andere reacties =P
Gewijzigd op 23/05/2005 12:17:00 door bruno -
 
Bruno -

bruno -

23/05/2005 13:14:00
Quote Anchor link
lol hij werkt nie echt :P
als ik bijvoorbeeld alles invul en bij email een verkeerd email (voorbeeld "fsfssdfs.nl") hij registreert het tog maar geeft wel netjes de melding dat die email nie goed is. maar da moet nie :@ Plz help
code ziet er nu als volgt uit:
------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
include("inc_connect.php");
$_POST["gebruikersnaam"] = str_replace(" ", "", $_POST["gebruikersnaam"]);  
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
$gebruikersnaam
= $_POST["gebruikersnaam"];
$email = $_POST["email"];
function
check_email($str)
{

    //returns 1 if valid email, 0 if not
    if(ereg("^.+@.+\..+$", $str))
        return 1;
    else
        return 0;
}

if(isset($_POST['Submit'])) {
    if(!check_email($email))
echo "Email address format incorrect: supply valid email address.<br>";
  if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "" AND $_POST['wachtwoord'] != "") {
   if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {    
    $sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
    $resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
    if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
     $md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
     $insert = "INSERT INTO users (Gebruikersnaam , Email , Voornaam , Achternaam , Geboortedatum , Homepage , Wachtwoord) VALUES ('".$_POST['gebruikersnaam']."','".$_POST['email']."','".$_POST['voornaam']."','".$_POST['achternaam']."','".$_POST['geboortedatum']."','".$_POST['homepage']."','".$md5pass."')";
     mysql_query($insert) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
     $tekst = "Thanks for signing up. You can now <a href=\"index.php\">sign in</a>.";
        echo ($tekst);
    
    }
else{    
    $tekst2 = "<b>$gebruikersnaam</b> is already in use. Please try another nickname.";
    echo ($tekst2);
    }
   }
else{
    echo "Your passwords don't match.";
   }
  }
else{
   echo "You forgot to fill some fields.";
  }
}
else{ }
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

23/05/2005 13:33:00
Quote Anchor link
if(isset($_POST['Submit'])) {
if(check_email($email)) {
if($_POST['gebruikersnaam'] != "" AND $_POST['email'] != "" AND $_POST['wachtwoord'] != "") {
if($_POST['wachtwoord'] == $_POST['wachtwoord2']) {
$sql = "SELECT * FROM users WHERE Gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'";
$resultaat = mysql_query($sql) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
if(mysql_num_rows($resultaat) == 0) {
$md5pass = ($_POST['wachtwoord']);
$insert = "INSERT INTO users (Gebruikersnaam , Email , Voornaam , Achternaam , Geboortedatum , Homepage , Wachtwoord) VALUES ('".$_POST['gebruikersnaam']."','".$_POST['email']."','".$_POST['voornaam']."','".$_POST['achternaam']."','".$_POST['geboortedatum']."','".$_POST['homepage']."','".$md5pass."')";
mysql_query($insert) OR die ("Kon geen verbinding maken met MySQL");
$tekst = "Thanks for signing up. You can now <a href=\"index.php\">sign in</a>.";
echo ($tekst);
}else{
$tekst2 = "<b>$gebruikersnaam</b> is already in use. Please try another nickname.";
echo ($tekst2);
}
}else{
echo "Your passwords don't match.";
}
}else{
echo "You forgot to fill some fields.";
}
}else{
echo "Email address format incorrect: supply valid email address.<br>";
}
}
 
Bruno -

bruno -

23/05/2005 13:44:00
Quote Anchor link
awhiawhiwahawi pr0 thx SanThe die hard :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.