enctype="multipart/form-data" geeft fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Niek Weevers

Niek Weevers

02/01/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Ik heb een formulier met titel en afbeelding die ik wil toevoegen aan de database.
Zo gauw ik de enctype toevoeg aan het formulier, geeft hij een foutmelding bij het toevoegen. Iemand zo enig idee waar dit aan kan liggen.
De foutmelding is:
Notice: Undefined index: afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:59:29
 

02/01/2009 15:22:00
Quote Anchor link
Plaats de relevante code eens, ik kan helaas niet ruiken hoe jouw code in elkaar steekt.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

02/01/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Formulier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
<form method="post" action="' .$_SERVER['PHP_SELF']. '?add=true" enctype="multipart/form-data">
<
fieldset><legend>Voeg nieuw item toe</legend>
<
input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="2000000" />
<
ul>
<
li><label for="titel">Titel</label><input type="text" name="titel" id="titel" value="' .$titel. '" /></li>
<
li><label for="afbeelding">Afbeelding</label><input type="file" id="afbeelding" name="afbeelding" /></li>
<
li class="radiovak"><span>Actief?</span>
<
input class="radio" type="radio" name="actief" id="actiefj" value="j"  /><label for="actiefj"> Ja</label>
<
input class="radio" type="radio" name="actief" id="actiefn" value="n" /><label for="actiefn"> Nee</label></li>
<
li><input class="button" type="submit" name="galerieaddsubmit" value="Toevoegen" /></li>
<
/ul>
<
/fieldset>
<
/form>
?>


Formulier afhandeling
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
$titel
= $_POST['titel'];
$afbeelding= $_POST['afbeelding'];
// Checken of er wel een radiobutton is gechecked
if(!isset($_POST['actief']))
{

$actief = '';
}

else
{
$actief     = $_POST['actief'];
}

    
// Initialiseer fout variabelen
$fout = false;
$titel_fout     = false;
$afbeelding_fout= false;
$actief_fout = false;
    
// Controleer op fouten
if(!eregi('.{2,}', $titel))
{

$fout = true;
$titel_fout = true;
}

if((!eregi('((.gif|.jpg|.jpeg)$)', $afbeelding)) || ($_FILES['bestand']['size'] > 2000000))
{

$fout = true;
$afbeelding_fout = true;
}

if($actief == '')
{

$fout = true;
$actief_fout = true;
}

    
if($fout)
{

// Er zijn fouten
// Geef het lijstje van fouten

echo '<strong style="color: #C00;">Het formulier is niet correct ingevuld</strong>';
echo '<ul>';
echo ($titel_fout ? '<li>Titel moet minimaal 2 karakters hebben</li>' : '');
echo ($afbeelding_fout ? '<li>Er is geen juiste afbeelding ingevoerd, of de afbeelding is te groot (max 2 MB)</li>' : '');
echo ($actief_fout ? '<li>Er moet een status van actief gekozen worden</li>' : '');
echo '</ul><br /><br />';
        
// Geef het formulier opnieuw
ShowGalerieAddForm($titel,$actief);
}

else
{
UploadAfbeelding();
        
// Er zijn geen fouten, handel formulier af
$titel = mysql_real_escape_string($titel);
$afbeelding = mysql_real_escape_string($afbeelding);
$actief = mysql_real_escape_string($actief);

$sql = "INSERT INTO ec_galerie (    user_id,
                            titel,
                            afbeelding,
                            upload_date,
                            actief)
                VALUES (    "
.$_SESSION['s_user_id']. ",
                        '"
.$titel."',
                        '"
.$afbeelding."',
                        NOW(),
                        '"
.$actief."')";
$result = mysql_query($sql);
        
echo '<strong>' .$titel. '</strong> is toegevoegd.<br /><a href="galerie.php" title="Galerie">Ga terug naar het overzicht</a>.';
}

?>


Hij geeft dus een fout bij de afbeelding variabele tijdens het afhandelen. Maar wanneer de enctype weg is, dan niet
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

02/01/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Je stuurt dit nergens door: $_FILES['bestand']

Wat je doorstuurt, is $_FILES['afbeelding']

Daarmee moet je voort.

De eerste blok code die je postte, moet trouwens niet tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
staan, maar dat zal ongetwijfeld enkel hier zo zijn, in je script zal je dat wel niet gedaan hebben.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Niek Weevers

Niek Weevers

02/01/2009 15:50:00
Quote Anchor link
Klopt goed gezien, maar dat is niet het probleem.
In regel3 van het tweede codeblok gaat het volgens mij fout (die regel geeft de foutmelding in ieder geval aan). Hij kent de $_post['afbeelding'] op een of andere manier niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Weevers
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/01/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Dat klopt, die bestaat ook niet. Als jij een <input type="file"> gebruikt, komt de betreffende informatie in de $_FILES array te staan. In jouw geval dus $_FILES['afbeelding']...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

02/01/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Precies (iets beter uitgelegd dan ik).
 
Niek Weevers

Niek Weevers

02/01/2009 15:59:00
Quote Anchor link
dat is em. Thnx
 

02/01/2009 15:59:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.