Eregi -> preg_match?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 10:47:45
Quote Anchor link
Beste,

Hoe kan ik:
eregi('^(.+):([0-9]+)$');

omzetten naar de preg_match versie?
Heb al gezocht op google maar helaas kom ik er op de een of andere reden toch niet uit. Ook php.net helpt me niet verder.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 12:42:20
 
Niels K

Niels K

02/04/2011 10:52:35
Quote Anchor link
Gewoon zo? (Gok)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

preg_match('/(.+):([0-9]+)/', $input);

?>
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 11:04:15
Quote Anchor link
Ja, nu krijg ik de error niet meer van eregi maar in mijn code van phpmailer komt nog altijd "Could not connect to SMTP host." nochtans heb ik net alles getest met thunderbird en daar kan ik wel mails verzenden met de smtp server die ik gebruik.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:07:44
Quote Anchor link
Heb je alles goed ingevult? smtp server enz
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 11:09:15
Quote Anchor link
ja alles moet kloppen, ik heb dezelfde gegevens gebruikt in thunderbird en daar kan ik zenden en ontvangen.
 

02/04/2011 11:28:00
Quote Anchor link
PHP Jasper op 02/04/2011 11:04:15:
Ja, nu krijg ik de error niet meer van eregi maar in mijn code van phpmailer komt nog altijd "Could not connect to SMTP host." nochtans heb ik net alles getest met thunderbird en daar kan ik wel mails verzenden met de smtp server die ik gebruik.


Ik gebruik swiftmailer, maar die ereg heeft hier niks mee te maken denk ik.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:30:58
Quote Anchor link
Dat denk ik ook niet nee

Probeer eens een email te sturen met alleen phpmailer ?

Dus even een berichtje naar jezelf

onderwerp:test, to : jezelf, from: jezelf, bericht:test
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 11:31:01
Quote Anchor link
Het ereg stukje stond in de functie "SmtpConnect" dus het leek mij wel dat het daardoor kwam. Blijkbaar toch niet dan.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:33:11
Quote Anchor link
eregi / pregmatch kijken alleen of er een match is gevonden meer doen ze niet

dus a in aap is een match b in aap is geen match
Gewijzigd op 02/04/2011 11:33:43 door Jordi Kroon
 

02/04/2011 11:35:29
Quote Anchor link
PHP Jasper op 02/04/2011 11:31:01:
Het ereg stukje stond in de functie "SmtpConnect" dus het leek mij wel dat het daardoor kwam. Blijkbaar toch niet dan.


ctrl-f naar de foutmelding in dat bestand.
Ik denk dat het bij een fopen o.i.d. zit.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:37:22
Quote Anchor link
fopen? Hoe kom je daar nou bij
 
Marco Bos

Marco Bos

02/04/2011 11:53:42
Quote Anchor link
Ik snap het niet helemaal maar ik kom terug op je vraag

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

preg_match("/^[a-z0-9_\.-]+@([a-z0-9]+([\-]+[a-z0-9]+)*\.)+[a-z]{2,7}$/i", $email);

?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:54:48
Quote Anchor link
Leer eens lezen dat antwoord was allang opgelost en we waren nu bij waarom je deze melding kreeg: Could not connect to SMTP host.
 

02/04/2011 11:56:06
Quote Anchor link
Jordi kroon op 02/04/2011 11:37:22:
fopen? Hoe kom je daar nou bij


Of fsockopen, ook goed. De f* functies worden gebruikt.

Marco Bos op 02/04/2011 11:53:42:
Ik snap het niet helemaal maar ik kom terug op je vraag

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

preg_match("/^[a-z0-9_\.-]+@([a-z0-9]+([\-]+[a-z0-9]+)*\.)+[a-z]{2,7}$/i", $email);

?>


Dit is toch geen e-mail adres 'validator' ?

http://henry.precheur.org/code/validating_emails
Gewijzigd op 02/04/2011 11:59:40 door
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 11:58:14
Quote Anchor link
@Jasper heb je error reporting aan? / krijg je alleen die melding of krijg je ook nog een andere foutmelding
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 12:00:10
Quote Anchor link
Ja, error reporting is aan. Ik heb geen andere foutmeldingen.
 
Marco Bos

Marco Bos

02/04/2011 12:00:20
Quote Anchor link
@ karl jawel en ik wou net even helemaal uitzoeken hoe het in elkaar steekt ik wist het ook nog niet helemaal.

@jordi vriendelijker mag ook wel, ik bied alleen hulp aan, maar zo te zien was dat niet nodig.
Gewijzigd op 02/04/2011 12:02:32 door Marco Bos
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 12:02:56
Quote Anchor link
Kan je wat relevante code posten ?
 
Jasper DS

Jasper DS

02/04/2011 12:11:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
# Stuur de mail
        
require("inc/class.phpmailer.php");
$mail = new PHPMailer();$mail = new PHPMailer();
$mail->IsSMTP(); // Laat PHPMailer gebruik maken van een smtp server.
$mail->Host = "mail.concordia-gouda.nl"; // SMTP server
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = "[email protected]"; // Een geldig emailadres
$mail->Password = "****"; // Het wachtwoord wat bij het emailadres hoort
$mail->From="[email protected]";
$mail->FromName="concordia-gouda.nl";
$mail->Sender="[email protected]"; // Header voor return
$mail->AddAddress($_POST['email']); // Het emailadres waar naar toe hij verzonden moet worden
$mail->Subject = "Activatie op";
$mail->IsHTML(true); //Opmaak van de email is in HTML
$mail->Body = "Body van de mail"
$mail->AltBody=" body zonder html";

if($mail->Send())
{

    $show_registreren  = 'Het bericht is verzonden';
}

else
{
    $show_registreren  = 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
}

?>


De functie zelf is van phpmailer dus dat is wel in orde denk ik?
 

02/04/2011 12:12:36
Quote Anchor link
Waarom pak je geen swiftmailer? Makkelijker, beter, simpeler.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

02/04/2011 12:21:55
Quote Anchor link
2x $mail = new PHPMailer(); ? is nergens voor nodig

Weet je zeker dat je server smtp auth heeft?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.