Error fout line 22

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Remco

Remco

30/05/2007 17:55:00
Quote Anchor link
Dit is de fout die ik krijgt bij me script:

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/remco1/domains/rs.gratishosted.nl/public_html/ipban.php on line 22

En hieronder volgt me script zelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include("config.php");

    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Database connectie mislukt!";
        
        echo "Probeer deze pagina te vernieuwen. Blijft dit probleem bestaan, mail dan naar de webmaster via ";
    }

    
mysql_connect("$host","$user","$pass");
mysql_select_db("$db");

$select="SELECT * FROM ipban";
$query = mysql_query($select);
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->ip";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
};

?>




Wie weet de fout en wilt het script goed maken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 04:41:32
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

30/05/2007 18:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij zegt ie dat je het verkeerde database type hebt.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/05/2007 18:27:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 30.05.2007 18:13:
Volgens mij zegt ie dat je het verkeerde database type hebt.


Ik zou eerst héél de error lezen voordat je conclusies trekt.
In dit geval, op het einde, op regel 22, zet je achter de '}' een ;
Die is nergens voor nodig. Een ; gebruik je alleen achter variabelen, echo's, etc. :)
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:28:00
Quote Anchor link
Nee een arry is fout
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Ken je dan even de script goed maken voor me ben meer dan een 1 uur aan het kloten
 
Patrick G

patrick G

30/05/2007 18:34:00
Quote Anchor link
sorry ,eerste post was herhaling, moet je niet eerst een array $ips cre-eren ?
$ips = array() ;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door patrick G
 
Bart van der veen

bart van der veen

30/05/2007 18:36:00
Quote Anchor link
Remco schreef op 30.05.2007 18:29:
Ken je dan even de script goed maken voor me ben meer dan een 1 uur aan het kloten

we vinden je niet zielig.

$ips is geen array, dat is wat de error zegt, zoek ff op
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
array_push()
?>
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:36:00
Quote Anchor link
Ik snap het niet meer hoor :@ kan iemand nouw gewoon het script herscripten zodat de fout er uit is
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:38:00
Quote Anchor link
Nu geeft ie dit aan

Warning: Wrong parameter count for array_push() in /home/remco1/domains/rs.gratishosted.nl/public_html/ipban.php on line 2
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:46:00
Quote Anchor link
Wie helpt me?
 
Patrick G

patrick G

30/05/2007 18:47:00
Quote Anchor link
ik denk , je haalt * op, en zet het in 1 veld van de array. $ips is namelijk geen multidimensionaal array
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:48:00
Quote Anchor link
Wil jij dat in het script doen ik heb bijna geen verstand er van
 
Patrick G

patrick G

30/05/2007 18:50:00
Quote Anchor link
Ik ook niet , begin eerst eens met 1 Select in plaats van alles uit de tabel te halen. Je leert hier meer van dan wanneer ik het voor ga zeggen(als ik dat al kon)
 
Remco

Remco

30/05/2007 18:53:00
Quote Anchor link
Ik kan dat niet :@ wat een slecht hulp ik wil graag dat het script gelijk af is
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/05/2007 18:55:00
Quote Anchor link
Remco, bump eens niet zoveel.

--
Zet gewoon voordat je $ips[] gebruikt, $ips = array();
Dan maak je van de variabele $ips automatisch een array. Dus zal hij $ips[] herkennen.

Daarnaast zal je, om alle fouten voor het zeker uit te bannen, die ; toch maar weg moeten halen. :)

Om nog meer gebump te voorkomen (alleen maar in je eigen voordeel - en dan ga ik me toch afvragen waarom ik het doe, waarschijnlijk omdat ik nu eenmaal zo loyaal ben - LOL)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
include("config.php");

    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Database connectie mislukt!";
        
        echo "Probeer deze pagina te vernieuwen. Blijft dit probleem bestaan, mail dan naar de webmaster via ";
    }

    
mysql_connect("$host","$user","$pass");
mysql_select_db("$db");

$ips = array();

$select="SELECT * FROM ipban";
$query = mysql_query($select);
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->ip";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
}

?>
 
Remco

Remco

30/05/2007 19:00:00
Quote Anchor link
Kan jij dat doen ik weet niet eens hoe dat moet
 
Remco

Remco

30/05/2007 19:02:00
Quote Anchor link
ik heb al gedan lama toch bedankrt
 
Remco

Remco

30/05/2007 19:13:00
Quote Anchor link
Error fout line 22
Door

Remco
newbie
14 posts

Error fout line 22 op 30.05.2007 17:55

(bericht gewijzigd op 30.05.2007 17:57 door Remco)

Dit is de fout die ik krijgt bij me script:

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/remco1/domains/rs.gratishosted.nl/public_html/ipban.php on line 22

En hieronder volgt me script zelf:



1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include("config.php");

    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Database connectie mislukt!";
        
        echo "Probeer deze pagina te vernieuwen. Blijft dit probleem bestaan, mail dan naar de webmaster via ";
    }

    
mysql_connect("$host","$user","$pass");
mysql_select_db("$db");

$select="SELECT * FROM ipban";
$query = mysql_query($select);
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->ip";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
};

?>






Wie weet de fout en wilt het script goed maken

Door

roderik
beginner
62 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:13
Volgens mij zegt ie dat je het verkeerde database type hebt.

Door

Djemo
expert


257 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:27

roderik schreef op 30.05.2007 18:13 Volgens mij zegt ie dat je het verkeerde database type hebt.



Ik zou eerst héél de error lezen voordat je conclusies trekt.
In dit geval, op het einde, op regel 22, zet je achter de '}' een ;
Die is nergens voor nodig. Een ; gebruik je alleen achter variabelen, echo's, etc. :)

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:28
Nee een arry is fout

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:29
Ken je dan even de script goed maken voor me ben meer dan een 1 uur aan het kloten

Door

patrick
beginner


69 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:34

(bericht gewijzigd op 30.05.2007 18:37 door patrick)

sorry ,eerste post was herhaling, moet je niet eerst een array $ips cre-eren ?
$ips = array() ;

Door

bart van der veen
Dyslextisch!


973 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:36

Remco schreef op 30.05.2007 18:29 Ken je dan even de script goed maken voor me ben meer dan een 1 uur aan het kloten


we vinden je niet zielig.

$ips is geen array, dat is wat de error zegt, zoek ff op


1
2
3
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
array_push()
?>



Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:36
Ik snap het niet meer hoor :@ kan iemand nouw gewoon het script herscripten zodat de fout er uit is

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:38
Nu geeft ie dit aan

Warning: Wrong parameter count for array_push() in /home/remco1/domains/rs.gratishosted.nl/public_html/ipban.php on line 2

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:46
Wie helpt me?

Door

patrick
beginner


69 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:47
ik denk , je haalt * op, en zet het in 1 veld van de array. $ips is namelijk geen multidimensionaal array

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:48
Wil jij dat in het script doen ik heb bijna geen verstand er van

Door

patrick
beginner


69 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:50
Ik ook niet , begin eerst eens met 1 Select in plaats van alles uit de tabel te halen. Je leert hier meer van dan wanneer ik het voor ga zeggen(als ik dat al kon)

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:53
Ik kan dat niet :@ wat een slecht hulp ik wil graag dat het script gelijk af is

Door

Djemo
expert


257 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 18:55
Remco, bump eens niet zoveel.

--
Zet gewoon voordat je $ips[] gebruikt, $ips = array();
Dan maak je van de variabele $ips automatisch een array. Dus zal hij $ips[] herkennen.

Daarnaast zal je, om alle fouten voor het zeker uit te bannen, die ; toch maar weg moeten halen. :)

Om nog meer gebump te voorkomen (alleen maar in je eigen voordeel - en dan ga ik me toch afvragen waarom ik het doe, waarschijnlijk omdat ik nu eenmaal zo loyaal ben - LOL)



1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
include("config.php");

    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Database connectie mislukt!";
        
        echo "Probeer deze pagina te vernieuwen. Blijft dit probleem bestaan, mail dan naar de webmaster via ";
    }

    
mysql_connect("$host","$user","$pass");
mysql_select_db("$db");

$ips = array();

$select="SELECT * FROM ipban";
$query = mysql_query($select);
while ($list = mysql_fetch_object($query)) {
$ips[] = "$list->ip";
}


if( in_array( $_SERVER[REMOTE_ADDR], $ips )){
exit($bannedtext);
}

?>



Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 19:00
Kan jij dat doen ik weet niet eens hoe dat moet

Door

Remco
newbie
14 posts

Re: Error fout line 22 op 30.05.2007 19:02
ik heb al gedan lama toch bedankrt






Snel reageren

Bericht





nieuw bericht

php hosting | faq | over ons | php tutorials | php scripts | php boeken | php links | php faq | php howto | forum | contact FlexServers
Wat snel webhosting

Laatste PHP tutorials23.05Simpele vragen, Simpele oplos..19.05MySQLi27.04Meer doen met PostgreSQL [2]19.04#2 Simpel Forum compleet in t..16.04OOP voor PHP 4 deel 116.04Siblings & Ancestors..13.04Online php spel beveiligen13.04ActionScript / PHP03.04Ajax/JS03.04Multiple querys die je nodig .. Laatste PHP scripts29.05 Ledenscript28.05 Bezoekers confronteren me..27.05 Meerdere functies in 124.05Standaard Deviatie (STDEV)23.05Bundel Acties22.05[Snippet] Check E-mail22.05Imagemagic20.05Hoofdletters en kleine letter..19.05UBB Creator (JS)18.05INI/TXT reader Laatste PHP boeken07.05php 5 en mysql de basis25.02Computer totaal PHP en MySQL26.01The Zen of CSS Design: Visual..01.01php 5 en mysql de basis29.12HTML en CSS de basis17.11PPK on Javascript11.11Mysql/Php Database Applicatie..08.11PHP5 & MySQL, Leer jezelf pro..27.08PHP 5 in Practice18.06PHP and MySQL for dynamic web.. Laatste forum berichten19:12Contact werkt niet!?19:03Tabellen PHPFusion19:02Error fout line 2219:01message()18:54wat doe ik fout met het uitle..18:50Firebird execute procedure18:48[CheckItUp] Kevichill.nl18:37readdir op alphabet18:37 phpbb18:15Ipb Tabel Niet Ok?18:15curl pagina inlezen18:14mysql_fetch_assoc Laatste reacties14:57Multiple image upl.. (PHP script)14:48PHP lezing beveili.. (PHP nieuws)14:23Ledenscript (PHP script)12:15Ledenscript (PHP script)10:49Bezoekers confront.. (PHP script)09:58Gastenboek zonder .. (PHP script)22:55Gastenboek zonder .. (PHP script)22:21Ledenscript (PHP script)22:15Ledenscript (PHP script) PHP zoeken Zoekterm

Zoeken in
PHP tutorialsPHP scripts

Voting poll Hoeveel euro heb jij over voor een één dag durende PHP conferentie?
Niets
€ 2.50 tot € 5.00
€ 5.00 tot € 7.50
€ 7.50 tot € 10.00
Meer dan € 10.00




Actieve leden
Er zijn 53 gasten en 15 leden actief.
Actieve leden: Jeroen, patrick, Robert_Deiman, mebus, Mr D, Luke Banning, kaboem jongen, Remco, jelle, Chris van Heyningen, manaus, Remco, wes, PHPForce, Niek
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/05/2007 19:17:00
Quote Anchor link
Waar ben jij meebezig als ik vragen mag?
 
Remco

Remco

30/05/2007 19:22:00
Quote Anchor link
Sorry was een fout me broertje
 
GaMer B

GaMer B

30/05/2007 20:00:00
Quote Anchor link
Gebruik dan de edit knop...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.