Error Globals???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »
Sander Spijk

Sander Spijk

19/10/2006 20:11:00
Quote Anchor link
Ik heb gister mijn goed werkende website overgezet naar een nieuwe server. Nu krigj ik de volgende foutmelding bij het inloggen en uitloggen:

Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0

Iemand een idee waar dit aan kan liggen?
Ik kan het inlog script wel posten als dat nodig is....
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:18:25
 
Sander Spijk

Sander Spijk

19/10/2006 20:13:00
Quote Anchor link
Hier is het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?
class PHPBB_Login {
    function
PHPBB_Login() {
    }
    function
login( $phpbb_user_id ) {
        global $db, $board_config;
        global $HTTP_COOKIE_VARS, $HTTP_GET_VARS, $SID;
        require_once( './phpBB2/config.php' );
        define('IN_PHPBB',true);
        $phpbb_root_path = "./phpBB2/";
        require_once( $phpbb_root_path . "extension.inc" );
        require_once( $phpbb_root_path . "common.php" );
        return session_begin( $phpbb_user_id, $user_ip, PAGE_INDEX, FALSE, TRUE );
    }
    function
logout( $session_id, $phpbb_user_id ) {
        global $db, $lang, $board_config;
        global $HTTP_COOKIE_VARS, $HTTP_GET_VARS, $SID;
        require_once( './phpBB2/config.php' );
        define('IN_PHPBB',true);
        $phpbb_root_path = "./phpBB2/";
        require_once( $phpbb_root_path . "extension.inc" );
        require_once( $phpbb_root_path . "common.php" );
        session_end( $session_id, $phpbb_user_id );
        setcookie( $board_config[ "cookie_name" ] . "_sid", "", time() - 3600, " " );
        setcookie( $board_config[ "cookie_name" ] . "_mysql", "", time() - 3600, " " );
    }
}
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
session_start();
session_id();
$dbhost = 'localhost';
$dbuser = '..';
$pass = '..';
$dbname = '..';
$domein = '..';
$db = mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$pass") or die ("Sorry geen sql connectie:".mysql_error());
mysql_select_db("$dbname", $db) or die ("Database kan niet aangesporken worden:".mysql_error());

if(isset($_POST["loginusername"]) && isset($_POST["loginpassword"])){
$loginquery = "SELECT * FROM phpbb_users WHERE username='" .$_POST["loginusername"]."'";
$loginresult = mysql_query($loginquery) or die ("FOUT: " .mysql_error());
while (list($loginid, $loginactive, $loginusername, $loginpassword, $user_session_time, $user_session_page, $user_lastvisit, $user_regdate, $user_level, $user_posts, $user_timezone, $user_style, $user_lang, $user_dateformat, $user_new_privmsg, $user_unread_privmsg, $user_last_privmsg, $user_login_tries, $user_last_login_try, $user_emailtime, $user_viewemail, $user_attachsig, $user_allowhtml, $user_allowbbcode, $user_allowsmile, $user_allowavatar, $user_allow_pm, $user_allow_viewonline, $user_notify, $user_notify_pm, $user_popup_pm, $user_rank, $user_avatar, $user_avatar_type, $user_email, $user_icq, $user_website, $user_from, $user_sig, $user_sig_bbcode_uid, $user_aim, $user_yim, $user_msnm, $user_occ, $user_interests, $user_actkey, $user_newpasswd) =
mysql_fetch_row($loginresult)){
$logincheckpass = md5($_POST["loginpassword"]);
if($loginusername . $loginpassword == $_POST["loginusername"] . $logincheckpass){
        $loginuserid = $loginid;
        session_register("loginuserid");
        $loginuser = $loginusername;
        session_register("loginuser");
$rankquery = "SELECT * FROM phpbb_ranks WHERE rank_id='".$user_rank."'";
$rankresult = mysql_query($rankquery) or die ("FOUT: " .mysql_error());
while (list($rankid, $ranktitle, $rankmin, $rankspecial, $rankimage) = mysql_fetch_row($rankresult)){
        $loginrank = $ranktitle;
        session_register("loginrank");
        $loginrankimage = "phpBB2/".$rankimage;
        session_register("loginrankimage");
$phpbb = new PHPBB_Login();
$phpbb->login( $loginid );
}}}}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php if(isset($_GET["logout"]) && !isset($_POST["loginusername"])){
$loginquery = "SELECT user_id FROM phpbb_users WHERE username='" .$_SESSION["loginuser"]."'";
$loginresult = mysql_query($loginquery) or die ("FOUT: " .mysql_error());
while (list($loginid) = mysql_fetch_row($loginresult)){
$phpbb = new PHPBB_Login();
$phpbb->logout( session_id(), $loginid) ;}
session_unset();
session_destroy();
}

?>
 
Sander Spijk

Sander Spijk

19/10/2006 21:39:00
Quote Anchor link
Ok, ik heb het probleem gelokaliseerd, zodra ik deze line gebruik krijg ik de bovenstaande foutmelding:

session_register('loginid');

Weet iemand of het in nieuwe versies van PHP niet meer mogelijk is om variabelen op te slaan in de session of hoe ik dat dan wel moet doen?
 
Majid Ahddin

Majid Ahddin

19/10/2006 21:58:00
Quote Anchor link
Haha wel een gave error!! Je moet session niet meer 'registeren'

$_SESSION['loginid'] = $id;
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

19/10/2006 22:20:00
Quote Anchor link
$HTTP_COOKIE_VARS, $HTTP_GET_VARS enzovoort komen ook uit het jaar sandaal.

Zijn inmiddels vervangen door :

$_COOKIE en $_GET
 
Majid Ahddin

Majid Ahddin

19/10/2006 22:38:00
Quote Anchor link
het jaar sandaal lol :D PHP is nog niet zo oud... Maar het is idd erg belangrijk om de nieuwe globals te gebruiken. In PHP 5.5/6 zijn de oude ( HTTP_*_VARS ) simpelweg niet meer beschikbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.