Error in connecting to ads MySQL table '' Seems, this table is not created

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Back-end Developer in ons innovation t

Bedrijfsomschrijving Namens één van mijn betere klanten, gevestigd in de omgeving van Amstelveen, ben ik op zoek naar een ervaren Senior Back-end Developer met minimaal vier jaar werkervaring. Je komt terecht in een echte developmentorganisatie, waarbinnen momenteel ruim 40 enthousiaste mannen en vrouwen dagelijks werken aan de ontwikkeling van complexe applicaties, die veelal webbased zijn. Deze applicaties worden gebruikt door zowel grote als kleine organisaties in zowel binnen- als buitenland en zijn bedoeld om bedrijven te ondersteunen in alles wat te maken heeft met financiën. Zo levert deze organisatie standaard- en maatwerkapplicaties waarbinnen bedrijven bijvoorbeeld al hun zaken omtrent salarishuishouding

Bekijk vacature »

C  verschuur

c verschuur

21/07/2010 23:17:21
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een nieuw script gedownload bij almondsoft; http://www.almondsoft.com/alclfree.html

het moet op mijn wampserver2 php5.3.0 lopen;
http://www.wampserver.com/en/download.php

maar krijg het niet aan de gang,het werkt wel op mijn oude firepagesserver php4.2.3 er is iets met het MySQL connect,of moet iets veranderen in het php.ini?

Kan iemand me helpen, alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/08/2021 16:35:26
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

22/07/2010 07:34:05
Quote Anchor link
Als het niet werkt op php 5.3.* dan is er iets mis met het script. Als je wilt weten wat er mis is raad ik je aan om te zeggen wat de errors zijn/ wat er niet werkt. En voor je zegt 'er zijn geen errors' check ff of error reporting aanstaat.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

22/07/2010 08:27:29
Quote Anchor link
Het lijkt er meer op dat je database gegevens niet kloppen. Of dat je database niet (volledig) bestaat.
Je probeert wat te doen met een database die niet bestaat.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.