Error in connecting to ads MySQL table '' Seems, this table is not created

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer Industriële Automatiseri

Raster levert slimme industriële automatiseringsoplossingen aan nationale en internationale opdrachtgevers voor wie procesveiligheid van groot belang is. We zijn sterk in spraakmakende one-off projecten in de productie- en procesautomatisering waarbij extreme engineering een terugkerend thema is. Daarbij kun je denken aan: Het veilig en duurzaam ontwerpen, plaatsen én weer opruimen van olie- en gas- productieplatformen De transformatie van de olie- en gasmarkt naar windenergie op zee Het oplossen van lokale parkeerproblematiek in dichtbevolkte steden Het cyber secure maken van kritische industriële productieomgevingen Het op afstand veilig produceren door onbemande platformen op de Noordzee Het succesvol lanceren van satellieten in de

Bekijk vacature »

C  verschuur

c verschuur

21/07/2010 23:17:21
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een nieuw script gedownload bij almondsoft; http://www.almondsoft.com/alclfree.html

het moet op mijn wampserver2 php5.3.0 lopen;
http://www.wampserver.com/en/download.php

maar krijg het niet aan de gang,het werkt wel op mijn oude firepagesserver php4.2.3 er is iets met het MySQL connect,of moet iets veranderen in het php.ini?

Kan iemand me helpen, alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/12/2021 13:06:28
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

22/07/2010 07:34:05
Quote Anchor link
Als het niet werkt op php 5.3.* dan is er iets mis met het script. Als je wilt weten wat er mis is raad ik je aan om te zeggen wat de errors zijn/ wat er niet werkt. En voor je zegt 'er zijn geen errors' check ff of error reporting aanstaat.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

22/07/2010 08:27:29
Quote Anchor link
Het lijkt er meer op dat je database gegevens niet kloppen. Of dat je database niet (volledig) bestaat.
Je probeert wat te doen met een database die niet bestaat.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.