Error!!??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

17/01/2010 21:22:00
Quote Anchor link
Ik zit met een probleem.....
ik heb net mijn ledensysteem geinstalleerd alleen ik krijg een error en weet de oplossing niet....

http://www.habspace.nl/leden/index.php?p=aanmelden

Als ik me aanprobeer te melden en klik op aanmelden krijg ik deze error:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /storage/mijndomein/users/104358/public/sites/www.habspace.nl/leden/aanmelden.php on line 54
Column count doesn't match value count at row 1

Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
<!-- Gebaseerd op het Forum van Webmensen.nl -->

<?php
if(basename($_SERVER['PHP_SELF']) == "aanmelden.php") {
    header("location: index.php"); exit;
}

?>


<div class="ubent">
    Je bent Hier: <a href="index.php">Home</a> &raquo; <a href="index.php?p=aanmelden">Aanmelden</a>
</div>

<div class="content">
<h1>Aanmelden</h1>
<br />
<?php

if($login) {
    echo("Je bent al aangemeld!");
}

else {
    if(!$_POST["actie"]) {
        $Formulier = true;
    }

    else {
        $Formulier = false;
        sleep(1);
        if(!ereg("^[A-Za-z0-9]+$",$_POST["Gebruikersnaam"]) || !$_POST["Gebruikersnaam"]) {
            echo("<b>Uw gebruikersnaam is ongeldig!</b><br>");
            $_POST["Gebruikersnaam"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if($_POST["Gebruikersnaam"] && mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(ID) FROM Leden WHERE Gebruikersnaam LIKE '{$_POST["Gebruikersnaam"]}'"),0)) {
            echo("<b>Deze gebruikersnaam is al bezet!</b><br>");
            $_POST["Gebruikersnaam"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if(!CheckGegevens($_POST["Naam"],'1') || !$_POST["Naam"]) {
            echo("<b>De naam is ongeldig!</b><br>");
            $_POST["Naam"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if(strlen($_POST["Wachtwoord"]) < 4) {
            echo("<b>Het wachtwoord is te kort!</b><br>");
            $_POST["Wachtwoord"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if(!CheckGegevens($_POST["Mail"],'2') || !$_POST["Mail"]) {
            echo("<b>Het e-mail adres is ongeldig!</b><br>");
            $_POST["Mail"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if($_POST["Mail"] && mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(ID) FROM Leden WHERE Mail LIKE '{$_POST["Mail"]}'"),0)) {
            echo("<b>Er is al een account met dit e-mail adres!</b><br>");
            $_POST["Mail"] = ""; $Formulier = true;
        }

        $Velden = mysql_query("SELECT ID,Naam,Soort,Type,Waarden,Verplicht FROM $LedenVelden ORDER BY Soort,Type,Naam");

        while($Veld = mysql_fetch_object($Velden)) {
            $Waarde[$Veld->ID] = stripslashes(trim($_POST["Waarde"][$Veld->ID]));
                switch($Veld->Soort) {
                case
"1":
                    if($Veld->Verplicht && !$Waarde[$Veld->ID]) {
                        echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                        $Waarde[$Veld->ID] = "";
                        $Formulier = true;
                    }

                    else {
                        $Waarde[$Veld->ID] = htmlspecialchars(stripslashes($Waarde[$Veld->ID]),ENT_QUOTES);
                    }

                    break;

                case
"2":
                    $Antwoorden = explode("\n",$Veld->Waarden);
                    if($Veld->Type) {
                        $Waarde[$Veld->ID] = array();
                        $WNaam = "Waarde$Veld->ID";
                        while(list($nr,$waarde) = @each($$WNaam)) {
                            if($Antwoorden[$waarde]) {
                                $Waarde[$Veld->ID][] = $Antwoorden[$waarde];
                            }
                        }

                        $Waarde[$Veld->ID] = implode(", ",$Waarde[$Veld->ID]);
                        if($Veld->Verplicht && !$Waarde[$Veld->ID]) {
                            echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                            $Waarde[$Veld->ID] = "";
                            $Formulier = true;
                        }
                    }

                    elseif(($Veld->Verplicht && !$Antwoorden[$Waarde[$Veld->ID]]) || (!$Veld->Verplicht && !$Antwoorden[$Waarde[$Veld->ID]] && $Waarde[$Veld->ID] != "")) {
                        echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                        $Waarde[$Veld->ID] = "";
                        $Formulier = true;
                    }

                    break;

                case
"3":
                    if($Veld->Verplicht && !$Waarde[$Veld->ID]) {
                        echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                        $Waarde[$Veld->ID] = false;
                        $Formulier = true;
                    }

                    $Waarde[$Veld->ID] = $Waarde[$Veld->ID] ? "1" : "0";
                    break;

                default:

                    if(($Veld->Verplicht && !CheckGegevens($Waarde[$Veld->ID],$Veld->Type)) || (!$Veld->Verplicht && $Waarde[$Veld->ID] && (!CheckGegevens($Waarde[$Veld->ID],$Veld->Type)))) {
                        echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                        $Waarde[$Veld->ID] = "";
                        $Formulier = true;
                    }

                    else {
                        $Waarde[$Veld->ID] = htmlspecialchars(stripslashes($Waarde[$Veld->ID]),ENT_QUOTES);
                    }

                    break;
            }
        }

        $MailAdresZien = $_POST["MailAdresZien"] ? "1" : "0";
        $BerichtenMailen = $_POST["BerichtenMailen"] ? "1" : "0";
        if($Formulier) {
            echo("<br>");
        }

        else {
            $Bevestigen = "";
            if($ActiveerBevestigen) {
                $letters = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9');
                for($c = 0; $c < 10; $c++) {
                    $Bevestigen .= $letters[rand(0,count($letters)-1)];
                }
            }

            mysql_query("INSERT INTO Leden VALUES ('0','{$_POST["Gebruikersnaam"]}','".md5($_POST["Wachtwoord"])."','{$_POST["Naam"]}','{$_POST["Mail"]}','Normaal Lid','$REMOTE_ADDR','$UnixTijd','0','0','$MailAdresZien','$BerichtenMailen','0','$Bevestigen')") or die(mysql_error());
            $ID = mysql_insert_id();
            $velden = $waarden = array();
            if(count($Waarde)) {
                while(list($nr,$waarde) = each($Waarde)) {
                    $velden[] = "Veld$nr"; $waarden[] = $waarde;
                }
            }

            if(count($velden)) {
                mysql_query("INSERT INTO $LedenWaarden(`ID`,`".implode("`,`",$velden)."`) VALUES('$ID','".implode("','",$waarden)."')") or die(mysql_error());
            }

            echo("Je bent succesvol aangemeld!<br><br>");

// Mail het wachtwoord naar de gebruiker toe
            if(!$ActiveerBevestigen) {
                if(@mail("{$_POST["Naam"]}<{$_POST["Mail"]}>","$JouwWebsiteNaam - Aanmelding","Beste ".stripslashes($_POST["Naam"]).",\n\nBedankt dat je je aangemeld hebt bij $JouwWebsiteNaam.\n\nJe gegevens:\nGebruikersnaam: {$_POST["Gebruikersnaam"]}\nWachtwoord: {$_POST["Wachtwoord"]}\n\nVeel plezier op de site!\n\n$JouwWebsiteNaam\n$JouwWebsiteUrl","From: $JouwWebsiteNaam <$JouwMailAdres>")) {
                    echo("Je bent succesvol aangemeld! Ter bevestiging is een e-mail gestuurd naar {$_POST["Mail"]}.");
                }

                else {
                    echo("<b>De e-mail ter bevestiging van het aanmelden kon niet verzonden worden.<br>Neem contact op met de webmaster.</b>");
                }
            }

            else {
                if(@mail("{$_POST["Naam"]} <{$_POST["Mail"]}>","$JouwWebsiteNaam - Bevestigen","Beste ".stripslashes($_POST["Naam"]).",\n\nBedankt dat je je aangemeld hebt bij $JouwWebsiteNaam.\n\nGa naar de volgende locatie om het aanmelden te bevestigen:\n$LedensysteemLocatie"."index.php?p=bevestigen&id=$ID&c=$Bevestigen\n\nJe gegevens:\nGebruikersnaam: {$_POST["Gebruikersnaam"]}\nWachtwoord: {$_POST["Wachtwoord"]}\n\nVeel plezier op de site!\n\n$JouwWebsiteNaam\n$JouwWebsiteUrl","From: $JouwWebsiteNaam <$JouwMailAdres>")) {
                    echo("Er is een bevestigingsmail gestuurd naar {$_POST["Mail"]}.<BR><BR>Klik op de link in de mail om je account te activeren.");
                }

                else {
                    echo("<b>De bevestigingsmail kon niet verzonden worden.<br>Neem contact op met de webmaster.</b>");
                }
            }
        }
    }


// Schrijf het form of niet
    if($Formulier) {
        echo("<form method=post action='index.php?p=aanmelden'>
        <i>Velden met een <b style='color:red'>*</b> zijn verplicht.<br><br>
        <table cellspacing=1 cellpadding=4>
        <tr><td>Gebruikersnaam: <b style='color:red'>*</b></td><td><input type=text name=Gebruikersnaam value='{$_POST["
Gebruikersnaam"]}'></td><td>Toegestane tekens: A-Z, a-z, 0-9</td></tr>
        <tr><td>Naam: <b style='color:red'>*</b></td><td><input type=text name=Naam value='{$_POST["
Naam"]}'></td></tr>
        <tr><td>E-mail adres: <b style='color:red'>*</b></td><td><input type=text name=Mail value='{$_POST["
Mail"]}'></td></tr>
        <tr><td>Kies een wachtwoord: <b style='color:red'>*</b></td><td><input type=password name=Wachtwoord></td><td>Minimaal 4 tekens.</td></tr>
        <tr><td colspan=3>&nbsp;</td></tr>"
);

        echo("<tr><td colspan=3><input type=checkbox name=MailAdresZien");
        if($MailAdresZien) {
            echo(" checked");
        }

        echo("> Anderen mogen mijn e-mail adres zien</td></tr>");
        echo("<tr><td colspan=3><input type=checkbox name=BerichtenMailen");
        if($BerichtenMailen) {
            echo(" checked");
        }

        echo("> Berichten mailen</td></tr>
        <tr><td colspan=3>&nbsp;</td></tr>
        <tr><td colspan=3 align=center><input type=submit value=Aanmelden></td></tr>
        </table>
        <input type=hidden name=actie value=1>
        </form>"
);
    }
}


?>

</div>


b.v.d.

Timo
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 15:08:48
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2010 22:30:00
Quote Anchor link
Je controleert nergens of de query van regel 52 wel gelukt is? Dat is blijkbaar in dit geval niet zo.

Sterker nog, je controleert nergens of de queries die je uitvoert wel gelukt zijn. Bouw degelijke foutafhandeling in en geef een foutmelding als queries mislukken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.