Error!!??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

17/01/2010 21:22:00
Quote Anchor link
Ik zit met een probleem.....
ik heb net mijn ledensysteem geinstalleerd alleen ik krijg een error en weet de oplossing niet....

http://www.habspace.nl/leden/index.php?p=aanmelden

Als ik me aanprobeer te melden en klik op aanmelden krijg ik deze error:

Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /storage/mijndomein/users/104358/public/sites/www.habspace.nl/leden/aanmelden.php on line 54
Column count doesn't match value count at row 1

Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
<!-- Gebaseerd op het Forum van Webmensen.nl -->

<?php
if(basename($_SERVER['PHP_SELF']) == "aanmelden.php") {
    header("location: index.php"); exit;
}

?>


<div class="ubent">
    Je bent Hier: <a href="index.php">Home</a> &raquo; <a href="index.php?p=aanmelden">Aanmelden</a>
</div>

<div class="content">
<h1>Aanmelden</h1>
<br />
<?php

if($login) {
    echo("Je bent al aangemeld!");
}

else {
    if(!$_POST["actie"]) {
        $Formulier = true;
    }

    else {
        $Formulier = false;
        sleep(1);
        if(!ereg("^[A-Za-z0-9]+$",$_POST["Gebruikersnaam"]) || !$_POST["Gebruikersnaam"]) {
            echo("<b>Uw gebruikersnaam is ongeldig!</b><br>");
            $_POST["Gebruikersnaam"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if($_POST["Gebruikersnaam"] && mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(ID) FROM Leden WHERE Gebruikersnaam LIKE '{$_POST["Gebruikersnaam"]}'"),0)) {
            echo("<b>Deze gebruikersnaam is al bezet!</b><br>");
            $_POST["Gebruikersnaam"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if(!CheckGegevens($_POST["Naam"],'1') || !$_POST["Naam"]) {
            echo("<b>De naam is ongeldig!</b><br>");
            $_POST["Naam"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if(strlen($_POST["Wachtwoord"]) < 4) {
            echo("<b>Het wachtwoord is te kort!</b><br>");
            $_POST["Wachtwoord"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if(!CheckGegevens($_POST["Mail"],'2') || !$_POST["Mail"]) {
            echo("<b>Het e-mail adres is ongeldig!</b><br>");
            $_POST["Mail"] = ""; $Formulier = true;
        }

        if($_POST["Mail"] && mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(ID) FROM Leden WHERE Mail LIKE '{$_POST["Mail"]}'"),0)) {
            echo("<b>Er is al een account met dit e-mail adres!</b><br>");
            $_POST["Mail"] = ""; $Formulier = true;
        }

        $Velden = mysql_query("SELECT ID,Naam,Soort,Type,Waarden,Verplicht FROM $LedenVelden ORDER BY Soort,Type,Naam");

        while($Veld = mysql_fetch_object($Velden)) {
            $Waarde[$Veld->ID] = stripslashes(trim($_POST["Waarde"][$Veld->ID]));
                switch($Veld->Soort) {
                case
"1":
                    if($Veld->Verplicht && !$Waarde[$Veld->ID]) {
                        echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                        $Waarde[$Veld->ID] = "";
                        $Formulier = true;
                    }

                    else {
                        $Waarde[$Veld->ID] = htmlspecialchars(stripslashes($Waarde[$Veld->ID]),ENT_QUOTES);
                    }

                    break;

                case
"2":
                    $Antwoorden = explode("\n",$Veld->Waarden);
                    if($Veld->Type) {
                        $Waarde[$Veld->ID] = array();
                        $WNaam = "Waarde$Veld->ID";
                        while(list($nr,$waarde) = @each($$WNaam)) {
                            if($Antwoorden[$waarde]) {
                                $Waarde[$Veld->ID][] = $Antwoorden[$waarde];
                            }
                        }

                        $Waarde[$Veld->ID] = implode(", ",$Waarde[$Veld->ID]);
                        if($Veld->Verplicht && !$Waarde[$Veld->ID]) {
                            echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                            $Waarde[$Veld->ID] = "";
                            $Formulier = true;
                        }
                    }

                    elseif(($Veld->Verplicht && !$Antwoorden[$Waarde[$Veld->ID]]) || (!$Veld->Verplicht && !$Antwoorden[$Waarde[$Veld->ID]] && $Waarde[$Veld->ID] != "")) {
                        echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                        $Waarde[$Veld->ID] = "";
                        $Formulier = true;
                    }

                    break;

                case
"3":
                    if($Veld->Verplicht && !$Waarde[$Veld->ID]) {
                        echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                        $Waarde[$Veld->ID] = false;
                        $Formulier = true;
                    }

                    $Waarde[$Veld->ID] = $Waarde[$Veld->ID] ? "1" : "0";
                    break;

                default:

                    if(($Veld->Verplicht && !CheckGegevens($Waarde[$Veld->ID],$Veld->Type)) || (!$Veld->Verplicht && $Waarde[$Veld->ID] && (!CheckGegevens($Waarde[$Veld->ID],$Veld->Type)))) {
                        echo("<b>Het veld &quot;$Veld->Naam&quot; is ongeldig!</b><br>");
                        $Waarde[$Veld->ID] = "";
                        $Formulier = true;
                    }

                    else {
                        $Waarde[$Veld->ID] = htmlspecialchars(stripslashes($Waarde[$Veld->ID]),ENT_QUOTES);
                    }

                    break;
            }
        }

        $MailAdresZien = $_POST["MailAdresZien"] ? "1" : "0";
        $BerichtenMailen = $_POST["BerichtenMailen"] ? "1" : "0";
        if($Formulier) {
            echo("<br>");
        }

        else {
            $Bevestigen = "";
            if($ActiveerBevestigen) {
                $letters = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9');
                for($c = 0; $c < 10; $c++) {
                    $Bevestigen .= $letters[rand(0,count($letters)-1)];
                }
            }

            mysql_query("INSERT INTO Leden VALUES ('0','{$_POST["Gebruikersnaam"]}','".md5($_POST["Wachtwoord"])."','{$_POST["Naam"]}','{$_POST["Mail"]}','Normaal Lid','$REMOTE_ADDR','$UnixTijd','0','0','$MailAdresZien','$BerichtenMailen','0','$Bevestigen')") or die(mysql_error());
            $ID = mysql_insert_id();
            $velden = $waarden = array();
            if(count($Waarde)) {
                while(list($nr,$waarde) = each($Waarde)) {
                    $velden[] = "Veld$nr"; $waarden[] = $waarde;
                }
            }

            if(count($velden)) {
                mysql_query("INSERT INTO $LedenWaarden(`ID`,`".implode("`,`",$velden)."`) VALUES('$ID','".implode("','",$waarden)."')") or die(mysql_error());
            }

            echo("Je bent succesvol aangemeld!<br><br>");

// Mail het wachtwoord naar de gebruiker toe
            if(!$ActiveerBevestigen) {
                if(@mail("{$_POST["Naam"]}<{$_POST["Mail"]}>","$JouwWebsiteNaam - Aanmelding","Beste ".stripslashes($_POST["Naam"]).",\n\nBedankt dat je je aangemeld hebt bij $JouwWebsiteNaam.\n\nJe gegevens:\nGebruikersnaam: {$_POST["Gebruikersnaam"]}\nWachtwoord: {$_POST["Wachtwoord"]}\n\nVeel plezier op de site!\n\n$JouwWebsiteNaam\n$JouwWebsiteUrl","From: $JouwWebsiteNaam <$JouwMailAdres>")) {
                    echo("Je bent succesvol aangemeld! Ter bevestiging is een e-mail gestuurd naar {$_POST["Mail"]}.");
                }

                else {
                    echo("<b>De e-mail ter bevestiging van het aanmelden kon niet verzonden worden.<br>Neem contact op met de webmaster.</b>");
                }
            }

            else {
                if(@mail("{$_POST["Naam"]} <{$_POST["Mail"]}>","$JouwWebsiteNaam - Bevestigen","Beste ".stripslashes($_POST["Naam"]).",\n\nBedankt dat je je aangemeld hebt bij $JouwWebsiteNaam.\n\nGa naar de volgende locatie om het aanmelden te bevestigen:\n$LedensysteemLocatie"."index.php?p=bevestigen&id=$ID&c=$Bevestigen\n\nJe gegevens:\nGebruikersnaam: {$_POST["Gebruikersnaam"]}\nWachtwoord: {$_POST["Wachtwoord"]}\n\nVeel plezier op de site!\n\n$JouwWebsiteNaam\n$JouwWebsiteUrl","From: $JouwWebsiteNaam <$JouwMailAdres>")) {
                    echo("Er is een bevestigingsmail gestuurd naar {$_POST["Mail"]}.<BR><BR>Klik op de link in de mail om je account te activeren.");
                }

                else {
                    echo("<b>De bevestigingsmail kon niet verzonden worden.<br>Neem contact op met de webmaster.</b>");
                }
            }
        }
    }


// Schrijf het form of niet
    if($Formulier) {
        echo("<form method=post action='index.php?p=aanmelden'>
        <i>Velden met een <b style='color:red'>*</b> zijn verplicht.<br><br>
        <table cellspacing=1 cellpadding=4>
        <tr><td>Gebruikersnaam: <b style='color:red'>*</b></td><td><input type=text name=Gebruikersnaam value='{$_POST["
Gebruikersnaam"]}'></td><td>Toegestane tekens: A-Z, a-z, 0-9</td></tr>
        <tr><td>Naam: <b style='color:red'>*</b></td><td><input type=text name=Naam value='{$_POST["
Naam"]}'></td></tr>
        <tr><td>E-mail adres: <b style='color:red'>*</b></td><td><input type=text name=Mail value='{$_POST["
Mail"]}'></td></tr>
        <tr><td>Kies een wachtwoord: <b style='color:red'>*</b></td><td><input type=password name=Wachtwoord></td><td>Minimaal 4 tekens.</td></tr>
        <tr><td colspan=3>&nbsp;</td></tr>"
);

        echo("<tr><td colspan=3><input type=checkbox name=MailAdresZien");
        if($MailAdresZien) {
            echo(" checked");
        }

        echo("> Anderen mogen mijn e-mail adres zien</td></tr>");
        echo("<tr><td colspan=3><input type=checkbox name=BerichtenMailen");
        if($BerichtenMailen) {
            echo(" checked");
        }

        echo("> Berichten mailen</td></tr>
        <tr><td colspan=3>&nbsp;</td></tr>
        <tr><td colspan=3 align=center><input type=submit value=Aanmelden></td></tr>
        </table>
        <input type=hidden name=actie value=1>
        </form>"
);
    }
}


?>

</div>


b.v.d.

Timo
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 14:29:39
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2010 22:30:00
Quote Anchor link
Je controleert nergens of de query van regel 52 wel gelukt is? Dat is blijkbaar in dit geval niet zo.

Sterker nog, je controleert nergens of de queries die je uitvoert wel gelukt zijn. Bouw degelijke foutafhandeling in en geef een foutmelding als queries mislukken!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.