externe pagina laten tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 12:52:28
Quote Anchor link
Hey,

Ik wil leden van me site downloads laten tonen op hun site maar zodra de code op een andere site plaats dan me eigen geeft hij niks weer hoe komt dit?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<script type="text/javascript" src="http://scrapzz.nl/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" >
$(document).ready(function(){
    //welke categorie wil je gebruiken?
    var id = "1";
    //Aantal die je wilt tonen:
    var aantal = "8";
    //hoe wil je de datum laten zien? (php date stamp!)
    var datum = "d-m-y";
    //wat is je website link (voor stats bij te houden)
    var site = "lol.nl";
    //waar moeten de links naar toe gaan (_blank nieuwe venster)
    var target = "_blank";
    //De div id (alleen ids!)
    var div = "div";
    //hier niks aan doen
    $.ajax({
        type: "GET",
        url: "http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=" + id + "&site=" + site + "&target=" + target + "&datum=" + datum + "&aantal=" + aantal,
        success: function(data) {
            if(data){
                $("#" + div).html(data);     
            }else{
                alert('de data kon niet worden opgehaalt!');
            }
        }
    });
});
</script>
<div id="div"></div>


al de pagina's werken!
Gewijzigd op 22/01/2012 13:19:14 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 02:54:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 12:55:53
Quote Anchor link
bestaat de jquery lib wel?
bestaat de url wel die je oproept?
wordt het success-event geladen?
bestaat die div wel?

kwestie van even debuggen.
Gewijzigd op 22/01/2012 12:58:47 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:04:14
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 12:55:53:
bestaat de jquery lib wel?
bestaat de url wel die je oproept?
wordt het success-event geladen?
bestaat die div wel?

kwestie van even debuggen.


Zeg net alles bestaat!
en op me eigen site doet hij het wel ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 13:08:59
Quote Anchor link
Laat het op de andere site eens zien?
Blijkbaar mist er toch duidelijk *iets*.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:18:37
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 13:08:59:
Laat het op de andere site eens zien?
Blijkbaar mist er toch duidelijk *iets*.


Heb even een test acountje gemaakt op jouwpagina:
http://hack.jouwpagina.eu/

en
http://dutchbrotherhood.nl/test.php
Gewijzigd op 22/01/2012 13:30:28 door ScrapZz nl
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 13:22:02
Quote Anchor link
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:25:58
Quote Anchor link
Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.


en dat betekent?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 13:32:12
Quote Anchor link
Vertaal maar: Not allowed = Geen toegang!
Niet zo moeilijk. Google Translate kan je er zeker bij helpen, als je de Engelse taal niet echt machtig bent.

Meer informatie:
lees hier

Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Toevoeging op 22/01/2012 13:36:35:

Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.

Waar haal je die error vandaan?
Gewijzigd op 22/01/2012 13:39:18 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:59:13
Quote Anchor link
Okay maar hoe krijg ik het dan wel voor elkaar?

eerste gedeelte snap ik ook wel ;)
maar de rest: "Access-Control-Allow-Origin."
Gewijzigd op 22/01/2012 14:00:11 door ScrapZz nl
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 14:17:39
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 13:32:12:
Vertaal maar: Not allowed = Geen toegang!
Niet zo moeilijk. Google Translate kan je er zeker bij helpen, als je de Engelse taal niet echt machtig bent.

Meer informatie:
lees hier

Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Toevoeging op 22/01/2012 13:36:35:

Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.

Waar haal je die error vandaan?


Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 14:24:50
Quote Anchor link
Darkwell - op 22/01/2012 13:59:13:
Okay maar hoe krijg ik het dan wel voor elkaar?

eerste gedeelte snap ik ook wel ;)
maar de rest: "Access-Control-Allow-Origin."


Quote:
Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Je moet dus afstappen van xmlHttpRequests en
document.write(); gebruiken om je content mee op te bouwen.

Toevoeging op 22/01/2012 14:28:46:

Jurgen B op 22/01/2012 14:17:39:
Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.

Ik zie de foutmelding niet in de console?
Gewijzigd op 22/01/2012 14:33:40 door - Ariën -
 
Erwin H

Erwin H

22/01/2012 14:33:55
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 14:24:50:
Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Ja.... en nee. Er is inmiddels wel wat werk verzet om ook cross-domain calls te kunnen maken. Vierde link op de Google search pagina die Aar eerder stuurde:
http://www.nczonline.net/blog/2010/05/25/cross-domain-ajax-with-cross-origin-resource-sharing/

Zelf heb ik er (nog) geen ervaring mee, maar het zou dus wel mogelijk moeten zijn, met wat werk.
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 14:50:41
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 14:24:50:
Jurgen B op 22/01/2012 14:17:39:
Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.

Ik zie de foutmelding niet in de console?


Vreemd, Chrome's Javascript console laat hem meteen zien, in Firefox zie ik hem alleen via FireBug, niet via de eigen console.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 15:28:44
Quote Anchor link
Waar zie je die melding in Firebug?
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 15:32:26
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 15:28:44:
Waar zie je die melding in Firebug?


Firebug -> Console -> Alles
GET http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8 200 OK 82ms jquery.js (regel 8102)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 15:42:31
Quote Anchor link
Ik zie alleen die 200 header met get zoals je laat zien. Behalve die 'not-allowed' error.
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 16:00:01
Quote Anchor link
Sorry het not-allowed deel is inderdaad alleen te zien in de console van Chrome, my bad!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.