externe pagina laten tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 12:52:28
Quote Anchor link
Hey,

Ik wil leden van me site downloads laten tonen op hun site maar zodra de code op een andere site plaats dan me eigen geeft hij niks weer hoe komt dit?:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<script type="text/javascript" src="http://scrapzz.nl/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" >
$(document).ready(function(){
    //welke categorie wil je gebruiken?
    var id = "1";
    //Aantal die je wilt tonen:
    var aantal = "8";
    //hoe wil je de datum laten zien? (php date stamp!)
    var datum = "d-m-y";
    //wat is je website link (voor stats bij te houden)
    var site = "lol.nl";
    //waar moeten de links naar toe gaan (_blank nieuwe venster)
    var target = "_blank";
    //De div id (alleen ids!)
    var div = "div";
    //hier niks aan doen
    $.ajax({
        type: "GET",
        url: "http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=" + id + "&site=" + site + "&target=" + target + "&datum=" + datum + "&aantal=" + aantal,
        success: function(data) {
            if(data){
                $("#" + div).html(data);     
            }else{
                alert('de data kon niet worden opgehaalt!');
            }
        }
    });
});
</script>
<div id="div"></div>


al de pagina's werken!
Gewijzigd op 22/01/2012 13:19:14 door ScrapZz nl
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:04:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 12:55:53
Quote Anchor link
bestaat de jquery lib wel?
bestaat de url wel die je oproept?
wordt het success-event geladen?
bestaat die div wel?

kwestie van even debuggen.
Gewijzigd op 22/01/2012 12:58:47 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:04:14
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 12:55:53:
bestaat de jquery lib wel?
bestaat de url wel die je oproept?
wordt het success-event geladen?
bestaat die div wel?

kwestie van even debuggen.


Zeg net alles bestaat!
en op me eigen site doet hij het wel ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 13:08:59
Quote Anchor link
Laat het op de andere site eens zien?
Blijkbaar mist er toch duidelijk *iets*.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:18:37
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 13:08:59:
Laat het op de andere site eens zien?
Blijkbaar mist er toch duidelijk *iets*.


Heb even een test acountje gemaakt op jouwpagina:
http://hack.jouwpagina.eu/

en
http://dutchbrotherhood.nl/test.php
Gewijzigd op 22/01/2012 13:30:28 door ScrapZz nl
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 13:22:02
Quote Anchor link
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:25:58
Quote Anchor link
Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.


en dat betekent?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 13:32:12
Quote Anchor link
Vertaal maar: Not allowed = Geen toegang!
Niet zo moeilijk. Google Translate kan je er zeker bij helpen, als je de Engelse taal niet echt machtig bent.

Meer informatie:
lees hier

Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Toevoeging op 22/01/2012 13:36:35:

Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.

Waar haal je die error vandaan?
Gewijzigd op 22/01/2012 13:39:18 door - Ariën -
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

22/01/2012 13:59:13
Quote Anchor link
Okay maar hoe krijg ik het dan wel voor elkaar?

eerste gedeelte snap ik ook wel ;)
maar de rest: "Access-Control-Allow-Origin."
Gewijzigd op 22/01/2012 14:00:11 door ScrapZz nl
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 14:17:39
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 13:32:12:
Vertaal maar: Not allowed = Geen toegang!
Niet zo moeilijk. Google Translate kan je er zeker bij helpen, als je de Engelse taal niet echt machtig bent.

Meer informatie:
lees hier

Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Toevoeging op 22/01/2012 13:36:35:

Jurgen B op 22/01/2012 13:22:02:
XMLHttpRequest cannot load http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8. Origin http://hack.jouwpagina.eu is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.

Waar haal je die error vandaan?


Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 14:24:50
Quote Anchor link
Darkwell - op 22/01/2012 13:59:13:
Okay maar hoe krijg ik het dan wel voor elkaar?

eerste gedeelte snap ik ook wel ;)
maar de rest: "Access-Control-Allow-Origin."


Quote:
Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Je moet dus afstappen van xmlHttpRequests en
document.write(); gebruiken om je content mee op te bouwen.

Toevoeging op 22/01/2012 14:28:46:

Jurgen B op 22/01/2012 14:17:39:
Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.

Ik zie de foutmelding niet in de console?
Gewijzigd op 22/01/2012 14:33:40 door - Ariën -
 
Erwin H

Erwin H

22/01/2012 14:33:55
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 14:24:50:
Het komt er op neer dat xmlHttpRequest alleen werken op je eigen domein.

Ja.... en nee. Er is inmiddels wel wat werk verzet om ook cross-domain calls te kunnen maken. Vierde link op de Google search pagina die Aar eerder stuurde:
http://www.nczonline.net/blog/2010/05/25/cross-domain-ajax-with-cross-origin-resource-sharing/

Zelf heb ik er (nog) geen ervaring mee, maar het zou dus wel mogelijk moeten zijn, met wat werk.
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 14:50:41
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 14:24:50:
Jurgen B op 22/01/2012 14:17:39:
Chrome console error. FireBug in Firefox geeft hem eveneens aan in console.

Ik zie de foutmelding niet in de console?


Vreemd, Chrome's Javascript console laat hem meteen zien, in Firefox zie ik hem alleen via FireBug, niet via de eigen console.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 15:28:44
Quote Anchor link
Waar zie je die melding in Firebug?
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 15:32:26
Quote Anchor link
- Aar - op 22/01/2012 15:28:44:
Waar zie je die melding in Firebug?


Firebug -> Console -> Alles
GET http://scrapzz.nl/ajax/extern/hackcat.php?id=1&site=dhz&target=_blank&datum=d-m-y&aantal=8 200 OK 82ms jquery.js (regel 8102)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/01/2012 15:42:31
Quote Anchor link
Ik zie alleen die 200 header met get zoals je laat zien. Behalve die 'not-allowed' error.
 
Jurgen B

Jurgen B

22/01/2012 16:00:01
Quote Anchor link
Sorry het not-allowed deel is inderdaad alleen te zien in de console van Chrome, my bad!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.