extra spatie invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »
Dolf houwing

dolf houwing

08/08/2011 13:12:45
Quote Anchor link
In onderstaande code wil ik voorafgaand aan de tweede 8 een extra spatie toevoegen om beide laatste regels recht onder elkaar te krijgen op de website. Heb al verschillende tips uit dit forum geprobeerd, maar als beginner lukt mij dat niet. Wie helpt mij even?


$this->addElement('radio', 'amount1', array(
'required' => true,
'label' => 'Bedrag',
'multiOptions' => array(
'17.95' => '€ 17,95 -een jaar',
' 8.95' => '€ 8,95 -een half jaar',
),
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:13:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/08/2011 14:02:06
Quote Anchor link
Quote:
Heb al verschillende tips uit dit forum geprobeerd, maar als beginner lukt mij dat niet. Wie helpt mij even?

Zoals welke?
 
Benny Lava

Benny Lava

08/08/2011 14:11:14
Quote Anchor link
Om een spatie toe te voegen ala HTML is met  
Weet alleen niet of je handler er mee om kan gaan die je gebruikt.
 
Dolf houwing

dolf houwing

08/08/2011 14:21:58
Quote Anchor link
Heb wat geexperimenteerd met <pre> met &nbsp; en met echo, maar waarschijnlijk niet op de juiste plaats gezet, of onvolledig. Hoop dat iemand dat even in mijn meegestuurde code plaatst. Als ik het dan test kom ik er wel echter of mijn handler er mee om kan gaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2011 14:59:08
Quote Anchor link
Ik denk dat je dit kunt doen:

$this->addElement('radio', 'amount1', array(
'required' => true,
'label' => 'Bedrag',
'multiOptions' => array(
'17.95' => '€ 17,95 -een jaar',
' 8.95' => '€ &nbsp;8,95 -een half jaar',
),

Ik vind het persoonlijk overigens geen goede manier om extra spaties te gaan toevoegen aan waardes. Het gaat hier om een opmaakprobleem, dus daar zou ik dan ook de oplossing gaan zoeken. (Denk bijvoorbeeld aan het opsplitsen van de waardes en dan links uitlijnen.) Maar voor nu is dit de snelste oplossing.
 
Dolf houwing

dolf houwing

08/08/2011 15:21:58
Quote Anchor link
Bedankt voor de tip. Deze mogelijkheid had ik als eerste geprobeerd en nu even weer natuurlijk. De code komt echter als tekst op de pagina en wordt niet uitgevoerd.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2011 17:01:23
Quote Anchor link
Hoe toon je de waardes uit de array op je scherm? Welke code gebruik je daarvoor?
 
Dolf houwing

dolf houwing

08/08/2011 17:20:25
Quote Anchor link
Mijn pagina begint met :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

class Profile_Form_Member_Register extends Zoul_Form
{
    public function init()
    {

        $this->addElementPrefixPath('ZExt_Validate', 'ZExt/Validate/', 'validate');

Daarna komen er een aantal blokjes: $this->addElement zoals het opgestuurde stukje.
Ben beginner, maar hoop toch je vraag beantwoordt te hebben, anders: stupid me!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2011 17:55:46
Quote Anchor link
Stupid you dan maar! ;-)

Je schrijft dat je een beginner bent, maar ondertussen ben je wel bezig met classes en zo te zien een framework waarvan je de werking totaal niet snapt. Is dat niet een beetje te hoog gegrepen?

En met mijn vraag bedoelde ik op welke manier de gegevens uit de array ge-echoot worden... maar waarschijnlijk heb je nu geen idee waar ik het over heb :-)
 
Dolf houwing

dolf houwing

08/08/2011 17:59:07
Quote Anchor link
Nee, inderdaad. Even uitleggen: de website is door een ander gemaakt, maar ik probeer simpele dingen in het onderhoud en voor aanpassingen zelf te doen, omdat ik het steeds interessanter ga vinden!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2011 18:23:43
Quote Anchor link
Dat je het steeds interessanter gaat vinden is prima natuurlijk :)
Lees anders eens een basis tutorial, bijvoorbeeld: http://www.phptuts.nl/view/39/
 
Dolf houwing

dolf houwing

08/08/2011 18:32:45
Quote Anchor link
Lijkt me voor mij een erg nuttige tutorial, ga vanavond er al mee aan de slag, maar of ik daarin de oplossing van mijn vraag vind?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/08/2011 19:48:52
Quote Anchor link
Het gaat er niet om of je de oplossing vindt... het gaat erom dat je PHP leert begrijpen zodat je zelf op zoek kunt gaan naar de oplossing ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.