Facebook button aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

08/02/2011 13:42:31
Quote Anchor link
Bij Facebook kun je een code krijgen en die op je website zetten. Nu vroeg ik me af of je hier php in kunt gebruiken zodat de url in deze code zich aanpast aan de pagina waar de bezoeker zicht bevind op dat moment.

Ik heb het zo gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    //laat de url zien van de pagina
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
.$_GET['subrubriek_id']."
    "
;
    $result = mysql_query($query);
    if(!$result)
    {

        trigger_error(mysql_error().' ('.$query.')');
    }

    else{
        $row = mysql_fetch_assoc($result);
        ?>

        
        <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://www.fotoalbum-maken.nl/<?php echo $row['facebook_url'];?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;font=verdana&amp;colorscheme=light&amp;height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>
        <?php
        }
        ?>
Gewijzigd op 08/02/2011 14:23:19 door
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 04:34:46
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2011 13:48:12
Quote Anchor link
Denk aan SQL-Injection.
 

08/02/2011 13:52:21
Quote Anchor link
@SanThe
Op deze manier?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    //laat de url zien van de pagina
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
.mysql_real_escape_string($_GET['subrubriek_id'])."
    "
;
    $result = mysql_query($query);
    if(!$result)
    {

        trigger_error(mysql_error().' ('.$query.')');
    }

    else{
        $row = mysql_fetch_assoc($result);
        ?>

        
        <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://www.fotoalbum-maken.nl/<?php echo $row['facebook_url'];?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;font=verdana&amp;colorscheme=light&amp;height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>
        <?php
        }
        ?>
Gewijzigd op 08/02/2011 14:22:57 door
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 13:54:45
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string gebruik je alleen bij handmatige invoer
 

08/02/2011 14:00:53
Quote Anchor link
Oké dan weet ik (weer) niet wat er bedoelt wordt......
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:03:56
Quote Anchor link
Hangt er vanaf waar die $_GET['subrubriek_id'] vandaan komt. Als ie uit de url komt dan is ie manipuleerbaar. Je kunt voordat je de facebook url selecteert controleren of de ingegeven id geldig is, bijvoorbeeld door te kijken of deze volledig numeriek is.
Gewijzigd op 08/02/2011 14:04:11 door Ozzie PHP
 

08/02/2011 14:18:12
Quote Anchor link
@Ozzie
Het wordt inderdaad uit de url gehaald.
Is dit beter?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  <?php
 //controleer of het wel om een nummeriek getal gaat
 if(isset ($_GET['subrubriek_id'] && is_numeric ($_GET['subrubriek_id']) )
     {

        $facebook_url = $_GET['subrubriek_id'];
    }
else{
        $facebook_url = 1;
        }

 
    //laat de url zien van de pagina
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
.$facebook_url."
    "
;
    $result = mysql_query($query);
    if(!$result)
    {

        trigger_error(mysql_error().' ('.$query.')');
    }

    else{
        $row = mysql_fetch_assoc($result);
        ?>

        
        <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://www.fotoalbum-maken.nl/<?php echo $row['facebook_url'];?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;font=verdana&amp;colorscheme=light&amp;height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>
        <?php
        }
        ?>
Gewijzigd op 08/02/2011 14:22:20 door
 
Justin S

Justin S

08/02/2011 14:21:00
Quote Anchor link
Gebruik even de code tags rond heel je code.. [code.] [/code.] (zonder de puntjes)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:24:23
Quote Anchor link
Check even je eigen vorige bericht en zie wat ik daar tegen je heb gezegd:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/doe-ik-anti-sqlinjection-zo-op-de-juiste-manier/76091/
 

08/02/2011 14:31:17
Quote Anchor link
@Ozzie
Tja, alweer vergeten....
Ik weet ook echt niet meer wat ik moet doen.
Nu moet ik geloof ik PDO weer gaan leren.
Nou ik heb het doorgenomen en het is zo anders dat ik hier vast weer jaren over doe om het een beetje te begrijpen.
Klopt het dat deze nieuwe manier het gaat overnemen? En ik het dus wel móet leren?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2011 14:33:25
Quote Anchor link
Elsy Vriens op 08/02/2011 13:52:21:
@SanThe
Op deze manier?


Helemaal perfect.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/02/2011 14:34:44
Quote Anchor link
Is die id een geheel getal?

Dan volstaat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
...
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
. (int) $facebook_url ."
    "
;
...

?>


Indien het geen geheel getal is, doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
...
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
. mysql_real_escape_string( $facebook_url ) ."
    "
;
...

?>


Op php.net staat, onder de uitleg, ook meestal een waslijst aan reacties met volledig uitgewerkte voorbeelden.

Je moet wat wennen aan de stijl van de uitleg, maar eens je die door hebt, kijk je altijd eerst daar. Daarna pas elders.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:36:48
Quote Anchor link
Je moet niks hoor.. het is je eigen keuze.
 

08/02/2011 14:39:17
Quote Anchor link
@Ozzie

Nee ik snap dat ik niets moet. Maar mijn website loopt op dit moment best aardig en het zou jammer zijn als dat door verouderde code straks niet meer het geval is.

Zal ik de code van @Kris maar aanhouden op dit moment?

Oh, ja en natuurlijk nog de vraag of deze code wel werkt hoe ik het graag wil :)
Gewijzigd op 08/02/2011 14:39:52 door
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:40:05
Quote Anchor link
Je kunt dus beste de manier volgen die ik in je andere bericht laat zien. Vantevoren controleren of je ID geldig is en pas daarna de query uitvoeren (i.t.t. de voorbeelden hierboven)
 

08/02/2011 14:41:09
Quote Anchor link
@Ozzie

Oké, ik zal het nog eens doorlezen en het op jou manier doen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:43:30
Quote Anchor link
Is goed (en als ik jou was zou ik wel voor PDO gaan).
 

08/02/2011 15:02:50
Quote Anchor link
@Ozzie
Valt niet mee om op mijn leeftijd nog iets nieuws te leren maar ik vind het al knap, al zeg ik het zelf, dat ik het al zover heb gebracht :)
Dus ik geef niet op en ga ervoor.

Ik heb al 2 websites gekregen om door te lezen maar is er ook een boek of zijn deze 2 tips voldoende:
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/pdo-verbinden-met-verschillende-databases/534/prepared-statements/1368/
http://www.phpro.org/tutorials/Introduction-to-PHP-PDO.html#1
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 15:06:14
Quote Anchor link
Dat zijn toch die linkjes die ik je gegeven heb? Dan zal het wel goed zijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2011 15:06:37
Quote Anchor link
Elsy Vriens op 08/02/2011 15:02:50:
Dus ik geef niet op en ga ervoor.


That's the spirit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 15:10:43
Quote Anchor link
Precies! :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.