Facebook button aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

08/02/2011 13:42:31
Quote Anchor link
Bij Facebook kun je een code krijgen en die op je website zetten. Nu vroeg ik me af of je hier php in kunt gebruiken zodat de url in deze code zich aanpast aan de pagina waar de bezoeker zicht bevind op dat moment.

Ik heb het zo gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    //laat de url zien van de pagina
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
.$_GET['subrubriek_id']."
    "
;
    $result = mysql_query($query);
    if(!$result)
    {

        trigger_error(mysql_error().' ('.$query.')');
    }

    else{
        $row = mysql_fetch_assoc($result);
        ?>

        
        <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://www.fotoalbum-maken.nl/<?php echo $row['facebook_url'];?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;font=verdana&amp;colorscheme=light&amp;height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>
        <?php
        }
        ?>
Gewijzigd op 08/02/2011 14:23:19 door
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 21:05:12
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2011 13:48:12
Quote Anchor link
Denk aan SQL-Injection.
 

08/02/2011 13:52:21
Quote Anchor link
@SanThe
Op deze manier?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    //laat de url zien van de pagina
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
.mysql_real_escape_string($_GET['subrubriek_id'])."
    "
;
    $result = mysql_query($query);
    if(!$result)
    {

        trigger_error(mysql_error().' ('.$query.')');
    }

    else{
        $row = mysql_fetch_assoc($result);
        ?>

        
        <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://www.fotoalbum-maken.nl/<?php echo $row['facebook_url'];?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;font=verdana&amp;colorscheme=light&amp;height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>
        <?php
        }
        ?>
Gewijzigd op 08/02/2011 14:22:57 door
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 13:54:45
Quote Anchor link
mysql_real_escape_string gebruik je alleen bij handmatige invoer
 

08/02/2011 14:00:53
Quote Anchor link
Oké dan weet ik (weer) niet wat er bedoelt wordt......
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:03:56
Quote Anchor link
Hangt er vanaf waar die $_GET['subrubriek_id'] vandaan komt. Als ie uit de url komt dan is ie manipuleerbaar. Je kunt voordat je de facebook url selecteert controleren of de ingegeven id geldig is, bijvoorbeeld door te kijken of deze volledig numeriek is.
Gewijzigd op 08/02/2011 14:04:11 door Ozzie PHP
 

08/02/2011 14:18:12
Quote Anchor link
@Ozzie
Het wordt inderdaad uit de url gehaald.
Is dit beter?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  <?php
 //controleer of het wel om een nummeriek getal gaat
 if(isset ($_GET['subrubriek_id'] && is_numeric ($_GET['subrubriek_id']) )
     {

        $facebook_url = $_GET['subrubriek_id'];
    }
else{
        $facebook_url = 1;
        }

 
    //laat de url zien van de pagina
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
.$facebook_url."
    "
;
    $result = mysql_query($query);
    if(!$result)
    {

        trigger_error(mysql_error().' ('.$query.')');
    }

    else{
        $row = mysql_fetch_assoc($result);
        ?>

        
        <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http://www.fotoalbum-maken.nl/<?php echo $row['facebook_url'];?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;font=verdana&amp;colorscheme=light&amp;height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>
        <?php
        }
        ?>
Gewijzigd op 08/02/2011 14:22:20 door
 
Justin S

Justin S

08/02/2011 14:21:00
Quote Anchor link
Gebruik even de code tags rond heel je code.. [code.] [/code.] (zonder de puntjes)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:24:23
Quote Anchor link
Check even je eigen vorige bericht en zie wat ik daar tegen je heb gezegd:

http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/doe-ik-anti-sqlinjection-zo-op-de-juiste-manier/76091/
 

08/02/2011 14:31:17
Quote Anchor link
@Ozzie
Tja, alweer vergeten....
Ik weet ook echt niet meer wat ik moet doen.
Nu moet ik geloof ik PDO weer gaan leren.
Nou ik heb het doorgenomen en het is zo anders dat ik hier vast weer jaren over doe om het een beetje te begrijpen.
Klopt het dat deze nieuwe manier het gaat overnemen? En ik het dus wel móet leren?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2011 14:33:25
Quote Anchor link
Elsy Vriens op 08/02/2011 13:52:21:
@SanThe
Op deze manier?


Helemaal perfect.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/02/2011 14:34:44
Quote Anchor link
Is die id een geheel getal?

Dan volstaat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
...
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
. (int) $facebook_url ."
    "
;
...

?>


Indien het geen geheel getal is, doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
...
    $query = "
    SELECT
        facebook_url
    FROM
        subrubriek
    WHERE
        id = "
. mysql_real_escape_string( $facebook_url ) ."
    "
;
...

?>


Op php.net staat, onder de uitleg, ook meestal een waslijst aan reacties met volledig uitgewerkte voorbeelden.

Je moet wat wennen aan de stijl van de uitleg, maar eens je die door hebt, kijk je altijd eerst daar. Daarna pas elders.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:36:48
Quote Anchor link
Je moet niks hoor.. het is je eigen keuze.
 

08/02/2011 14:39:17
Quote Anchor link
@Ozzie

Nee ik snap dat ik niets moet. Maar mijn website loopt op dit moment best aardig en het zou jammer zijn als dat door verouderde code straks niet meer het geval is.

Zal ik de code van @Kris maar aanhouden op dit moment?

Oh, ja en natuurlijk nog de vraag of deze code wel werkt hoe ik het graag wil :)
Gewijzigd op 08/02/2011 14:39:52 door
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:40:05
Quote Anchor link
Je kunt dus beste de manier volgen die ik in je andere bericht laat zien. Vantevoren controleren of je ID geldig is en pas daarna de query uitvoeren (i.t.t. de voorbeelden hierboven)
 

08/02/2011 14:41:09
Quote Anchor link
@Ozzie

Oké, ik zal het nog eens doorlezen en het op jou manier doen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 14:43:30
Quote Anchor link
Is goed (en als ik jou was zou ik wel voor PDO gaan).
 

08/02/2011 15:02:50
Quote Anchor link
@Ozzie
Valt niet mee om op mijn leeftijd nog iets nieuws te leren maar ik vind het al knap, al zeg ik het zelf, dat ik het al zover heb gebracht :)
Dus ik geef niet op en ga ervoor.

Ik heb al 2 websites gekregen om door te lezen maar is er ook een boek of zijn deze 2 tips voldoende:
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/pdo-verbinden-met-verschillende-databases/534/prepared-statements/1368/
http://www.phpro.org/tutorials/Introduction-to-PHP-PDO.html#1
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 15:06:14
Quote Anchor link
Dat zijn toch die linkjes die ik je gegeven heb? Dan zal het wel goed zijn.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2011 15:06:37
Quote Anchor link
Elsy Vriens op 08/02/2011 15:02:50:
Dus ik geef niet op en ga ervoor.


That's the spirit.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/02/2011 15:10:43
Quote Anchor link
Precies! :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.