Favorieten lijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

15/12/2011 16:21:34
Quote Anchor link
Hoi

Ik heb nog een vraag over dit topic http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/gamelijst/80603/

maar die is gesloten

ik heb nu wat geprobeerd maar hij werkt niet! Kunnen jullie mij helpen?

A.U.B.

Alvast bedankt



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
include("".$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/config.php");
                            
   $maand_vh_jaar = date("n")-1;
   $rdag = date("j");
   $rjaar = date("Y");
   $maanden = array('Januari', 'Februari', 'Maart', 'April', 'Mei', 'Juni', 'Juli', 'Augustus', 'September', 'Oktober', 'November', 'December');
   $rmaand = $maanden[$maand_vh_jaar];
   $tijden = date("H:i:s");
   $datumen = date("l, j F Y");
   $tijd = date("H:i:s");
   $dag_vd_week = date("w");
   $maand_vh_jaar = date("n")-1;
   $dedag = date("j");
   $jaar = date("Y");
   $uur = explode(":", $tijd);
   $dagen = array('Zondag', 'Maandag', 'Dinsdag', 'Woensdag', 'Donderdag', 'Vrijdag', 'Zaterdag');
   $maanden = array('Januari', 'Februari', 'Maart', 'April', 'Mei', 'Juni', 'Juli', 'Augustus', 'September', 'Oktober', 'November', 'December');
   $dag = $dagen[$dag_vd_week];
   $maand = $maanden[$maand_vh_jaar];

if(isset($_GET['type'])) {
if(isset($_GET['url'])) {
if(isset($_GET['naam'])) {
if(isset($_GET['backurl'])) {

                        
$insert = mysql_query("INSERT INTO favorieten (type,url,naam,user)
VALUES ('"
.$_GET['type']."','".$_GET['url']."','".$_GET['naam']."','".$naam."')");
                        
                        if($insert == TRUE) {
                            header("Location: ".$_GET['backurl']."");
                        }
else{
                            echo'Er ging iets fout!';
}
}
}
}
}

?>


En als je naar dit linkje gaat

http://www.thegamersworld.nl/favorieten.php?type=game&url=http://www.thegamersworld.nl/test&naam=Test&backurl=http://www.thegamersworld.nl

dan zou hij hem in de de database moeten doen of echo Er ging iets fout

maar dat doet hij niet!
Gewijzigd op 15/12/2011 16:27:29 door
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 21:37:29
 
Erwin H

Erwin H

15/12/2011 16:29:00
Quote Anchor link
Jardi van der Wal op 15/12/2011 16:21:34:
Ik heb nog een vraag over dit topic

Als je antwoord wil hebben is het misschien aan te raden om je vraag ook eerst te stellen....
 

15/12/2011 16:31:15
Quote Anchor link
Dit heb ik van die topic afgehaald:

Hoi

Je ziet heel vaak op games sites dat er staat "Voegtoe aan min games!"

Dat wil ik ook op mijn game website http://www.thegamersworld.nl


en dan aan je account gekoppeld

Weet iemand iets


Alvast bedankt
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

15/12/2011 16:38:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if(isset($_GET['type']) && isset($_GET['url']) && isset($_GET['naam']) && isset($_GET['backurl'])){

    // je code
}else{
    echo 'er ging iets fout!';
}


Probeer dat eens krijg je dan wel "er ging iets fout!"?
 

15/12/2011 16:40:42
Quote Anchor link
Nee dan krijg ik dezelfde foutmelding
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

15/12/2011 16:41:59
Quote Anchor link
Jardi van der Wal op 15/12/2011 16:40:42:
Nee dan krijg ik dezelfde foutmelding


En welke foutmelding is dat??
 

15/12/2011 16:42:56
Quote Anchor link
De fout melding die je kijgt als 1 van mijn pagina's niet bestaat
 
Erwin H

Erwin H

15/12/2011 16:46:00
Quote Anchor link
Maar wat geeft mysql terug? want blijkbaar gaat er iets mis in je query.
Gewijzigd op 15/12/2011 16:46:38 door Erwin H
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2011 16:46:48
Quote Anchor link
Bestaat favorieten.php wel?
 

15/12/2011 16:48:27
Quote Anchor link
ja

als je zonder ?type en dat doet krijg je een lege pagina met ?type en zo krijg je foutmelding probeer maar

http://www.thegamersworld.nl/favorieten.php

http://www.thegamersworld.nl/favorieten.php?type=game&url=http://www.thegamersworld.nl/test&naam=Test&backurl=http://www.thegamersworld.nl

Toevoeging op 15/12/2011 16:50:07:

nee ik denk dat er iets mis gaat in if(isset($_GET['type'])) {
en in die andere want kijk maar naar mijn vorige post met if(isset($_GET['type'])) { doet hij het niet en zonder if(isset($_GET['type'])) { en de andere doet hij het wel
 
- Mark -

- Mark -

15/12/2011 16:52:02
Quote Anchor link
Ik zie helemaal niets. ook niet met de link met de ? erin.

Je hoeft trouwens niet elke keer isset te gebruiken als het and is. Maar dat lost je foutmelding niet op. bouw anders eens een wat betere fout afhandeling in.

Zie

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

    if(isset($_GET['type'], $_GET['url'], $_GET['naam'], $_GET['backurl'])){
        
        // je code
        
    }else{
        
        echo 'er ging iets fout!';
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2011 16:53:03
Quote Anchor link
En als je eens goede foutafhandeling en error reporting toevoegt?
 

15/12/2011 16:55:13
Quote Anchor link
Nu heb ik nog iets beter gekeken het lag tog aan de link want ik http:// eruit gehaalt nu doet hij het wel!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2011 17:07:03
Quote Anchor link
Is het niet slimmer om de url door urlencode te halen? En het is 'toch'.
Gewijzigd op 15/12/2011 17:08:14 door - Ariën -
 

15/12/2011 17:09:29
Quote Anchor link
nee ik echo hem wel met http://
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.