FCK lukt weer niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »
Gerben J

Gerben J

17/09/2006 14:15:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Misschien kennen jullie de FCK editor al. Het is een geweldige editor, als hij werkt. Kijk ook eens op http://www.fckeditor.net/

Maar nu: ik heb een profielscript waar hij goed in werkt, de code:

------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php
ob_start();
include_once("config.php");
include_once("fckeditor.php");
include ('menu.php');
if ($_COOKIE['gebruikersnaam'] == "" AND $_COOKIE['loggedid'] == ""){
echo "$fout";
exit;
}

if($_POST['wijzig']){
$update = "UPDATE members SET naam='".$_POST['naam']."', geaardheid='".$_POST['geaardheid']."', geslacht='".$_POST['geslacht']."', homepage='".$_POST['homepage']."', woonplaats='".$_POST['woonplaats']."', provincie='".$_POST['provincie']."', geboortedatum='".$_POST['geboortedatum']."', msn='".$_POST['msn']."', relatie='".$_POST['relatie']."', ondertitel='".$_POST['ondertitel']."', ondertitel='".$_POST['ondertitel']."', berichtenbalk='".$_POST['berichtenbalk']."', muziek='".$_POST['muziek']."' WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
$query = mysql_query("$update") or die(mysql_error());
begintabel("Profiel is gewijzigt!");
echo "Profiel is succesvol gewijzigt, een moment geduld.."; eindetabel();
echo "<META HTTP-EQUIV='refresh' CONTENT='2; URL=profiel.php?id=".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'>";
}

else {
$select = "SELECT * FROM members WHERE gebruikersnaam='".$_COOKIE['gebruikersnaam']."'";
$query = mysql_query($select);
$list = mysql_fetch_object($query); begintabel("Profiel wijzigen");
echo "<center><table width=100%><form method=post action=\"wijzigen.php\">
<input type=\"hidden\" name=\"wijzig\" value=\"true\">
<TD><b>Gebruikersnaam:<TD>$list->gebruikersnaam<TR>
<TD><b>Naam:<TD><input type=text name=naam value='"
.$list->naam."'><TR>
<TD><b>Geslacht:<TD><select name=geslacht>
<option value=$list->geslacht>$list->geslacht
<option value=Man>Man
<option value=Vrouw>Vrouw
<option value=Stel>Stel<TR>
<TD><b>Homepage: (begin met http://)<TD><input type=text name=homepage value='"
.$list->homepage."'><TR>
<TD><b>Woonplaats:<TD><input type=text name=woonplaats value='"
.$list->woonplaats."'><TR>
<TD><b>Provincie:<TD><input type=text name=provincie value='"
.$list->provincie."'><TR>
<TD><b>Geaardheid:<TD><select name=geaardheid>
<option value=$list->geaardheid>$list->geaardheid
<option value=Hetero>Hetero
<option value=Homo>Homo
<option value=Lesbi>Lesbi
<option value=Bi>Bi<TR>
<TD><b>Relatie:<TD><input type=text name=relatie value='"
.$list->relatie."'><TR>
<TD><b>Geboortedatum:<TD><input type=text name=geboortedatum value='"
.$list->geboortedatum."'><TR>
<TD><b>Msn Messenger adres:<TD><input type=text name=msn value='"
.$list->msn."'><TR>
<TD><b>Berichtenbalk:<TD><input type=text name=berichtenbalk value='"
.$list->berichtenbalk."'><TR>
<tr><TD><b>Achtergrondmuziek: (de url naar het liedje)</td><TD><input type=text name=muziek value='"
.$list->muziek."'></td></TR>
<tr><td colspan=\"2\"><input type=\"submit\" value=\"Veranderingen Opslaan\" /></td></tr>
<tr>"
;
    $oFCKeditor = new FCKeditor('ondertitel') ; //naam van de textarea -> met deze key komt hij terug bij $_POST
    $oFCKeditor->BasePath = $map . "/" ; // de directory waar de dir 'editor' in staat.
    $oFCKeditor->Width = "100%"; // breedte in pixels
    $oFCKeditor->Height = "500"; // hogte in pixels
    $oFCKeditor->Config['SkinPath'] = $map . '/editor/skins/office2003/' ; //de skin; zie de dir editor\skins voor andere mogelijkheden
    $oFCKeditor->ToolbarSet = "Default"; // andere sets moeten worden geconfigureerd in fckconfig.js
    $oFCKeditor->Value = str_replace("\n","",$list->ondertitel); // decode voor het juist weergeven van de html-code
    
    echo $oFCKeditor->CreateHtml(); // de uitvoer van het hele textarea
echo "</TR></form></table>";
}

eindetabel();
ob_end_flush();
?>

------------------------------------------------------------

Nu heb ik een nieuw script en daar kan ik het niet in krijgen:

------------------------------------------------------------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?
session_start();
include_once "config.php";
if ($check_user) {
if(isset($_POST['submit'])){
$top = addslashes($_POST['top']);
$text = $_POST['text'];
$user = $_SESSION['user'];

if(!$top || !$text) {
echo "Niet alle velden zijn volledig ingevult!";
exit;
}


mysql_query("INSERT INTO pages (id, user, top, text) VALUES ('','$user','$top','$text')");
///
$query = "UPDATE `users` SET paginanr=paginanr+1 WHERE user='$user' LIMIT 1";
mysql_query($query) or die("er ging iets fout met het veranderen van je pagina aantal!");


echo "Je pagina is aangemaakt";

}
else{
$query = "SELECT * FROM `users` WHERE `user` = '$user'";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$sql = mysql_fetch_assoc($result);
if ($sql['paginanr'] == $sql['paginamax']) {
echo "je hebt je pagina limiet al bereikt.<br>
verwijder een aantal pagina's of koop pagina's in,<br>
om door te gaan!"
;
}
else{
?>

Nieuwe pagina maken:<br>

<form method="POST" action="nieuw.php"><table border="0">

<tr><td>Top naam:</td><td> <input type="text" name="top"></td></tr>
<tr><td>inhoud:<br>
<br>
gebruik:<br>
UBB &amp; HTML<br>
<br>
<a target="_blank" href="ubb-html.php">Help</a></td><td> <textarea rows="17" name="text" cols="56"></textarea></td></tr>

<tr><td colspan="2"><input type="submit" name="submit" value="aanmaken" onclick="this.value='Even geduld a.u.b....'"></td></tr></table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
}
}
}
else{
echo "Je hebt geen rechten op deze pagina!";
}

include_once "footer.php";
?>

------------------------------------------------------------

Wie weet hoe ik de FCK editor in de laatste pagina plaats?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 12:02:52
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

17/09/2006 15:38:00
Quote Anchor link
$oFCKeditor = new FCKeditor('ondertitel') ; //naam van de textarea -> met deze key komt hij terug bij $_POST
$oFCKeditor->BasePath = $map . "/" ; // de directory waar de dir 'editor' in staat.
$oFCKeditor->Width = "100%"; // breedte in pixels
$oFCKeditor->Height = "500"; // hogte in pixels
$oFCKeditor->Config['SkinPath'] = $map . '/editor/skins/office2003/' ; //de skin; zie de dir editor\skins voor andere mogelijkheden
$oFCKeditor->ToolbarSet = "Default"; // andere sets moeten worden geconfigureerd in fckconfig.js
$oFCKeditor->Value = str_replace("\n","",$list->ondertitel); // decode voor het juist weergeven van de html-code

echo $oFCKeditor->CreateHtml(); // de uitvoer van het hele textarea

De classe aanroep mis ik in je andere script?.. heb je wel de handleiding gelezen.. het is buitengewoon simple.

http://www.phpfreakz.com/artikelen.php?aid=114
 
Gerben J

Gerben J

17/09/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de link. Het is gelukt. Nu allen nog mijn andere vraag.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.