file type php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

Jerry php

Jerry php

24/05/2012 14:10:30
Quote Anchor link
Maar waarom bestaat die niet? Als ik een kleiner bestand doet, doet hij het wel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:20:53
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2012 14:15:13
Quote Anchor link
print_r($_POST};
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 14:18:29
Quote Anchor link
als ik hem upload is array leeg:
Array ( )
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2012 14:20:09
Quote Anchor link
Dan moet je daar dus gaan zoeken.
Formulier correct?
Bestandsnaam ingevuld?
Etc.
Zijn uploads wel toegestaan?
Gewijzigd op 24/05/2012 14:20:44 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 14:21:00
Quote Anchor link
Ja maar waarom doet een kleiner bestand het dan wel?? Dan kan het toch niet aan mijn formulier etc liggen?
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2012 14:27:49
Quote Anchor link
Misschien pakt de server (instellingen) het niet?
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 14:32:58
Quote Anchor link
Ik weet het niet, maar ik vind het heel raar, want echt een mega groot bestand is het nou ook weer niet.. en hij geeft aan already exists? terwijl hij nog niet bestaat in de map
 
Gerhard l

gerhard l

24/05/2012 14:34:27
Quote Anchor link
Hoe kan hij een already exist geven als hij index 'file' niet eens vindt?
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 14:36:22
Quote Anchor link
Ja, dat weet ik ook niet.. maar hij geeft het toch echt
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 14:37:36
Quote Anchor link
@Jerry,

Als dit echt zo belangrijk is en je grote bestanden moet uploaden. Waarom upload je ze dan niet met FTP (via je php script uiteraard)?
 
Jerry php

Jerry php

24/05/2012 14:38:42
Quote Anchor link
omdat het een school opdracht is en het niet via ftp mag, enkel via een interne server ;;)
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 14:40:19
Quote Anchor link
Je gebruikt het FTP protocol in je script geen losse ftp client of wat dan ook. Je maakt gewoon gebruik van ftp_connect() en andere bijbehorende functies.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2012 14:47:35
Quote Anchor link
Gerhard l op 24/05/2012 14:34:27:
Hoe kan hij een already exist geven als hij index 'file' niet eens vindt?


Logisch.

$_FILES["file"] bestaat niet dus $_FILES["file"]["name"] is leeg.

Dan wordt het script dus in feite zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if (file_exists("upload/"))
{

      echo " already exists. ";
}

?>
Gewijzigd op 24/05/2012 14:48:06 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

25/05/2012 11:19:26
Quote Anchor link
Wat kan ik hieraan doen dan?
 
Chris PHP

Chris PHP

25/05/2012 11:24:53
Quote Anchor link
Nogmaals, gebruik het ftp_connect() van php.
 
Jerry php

Jerry php

25/05/2012 12:56:54
Quote Anchor link
Ja maar ik zit op een interne machine, en heb verder geen ftp gebruik, maar wamp. hoe zou ik dat moeten doen dan, dan moet ik heel mijn code omgooien, aangezien ik nu alles klaar heb, maar enkel niet al te grote bestanden kan uppe
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2012 13:12:12
Quote Anchor link
Wat zegt: upload_max_filesize in phpinfo() voor zowel local als master?
Gewijzigd op 25/05/2012 13:12:47 door - Ariën -
 
Chris PHP

Chris PHP

25/05/2012 13:21:42
Quote Anchor link
Jerry,

Gebruik Google eens, vul daar in php ftp_connect dan kom je op php.net waar de functie staat uitgelegd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2012 13:38:28
Quote Anchor link
Jerry php op 24/05/2012 14:38:42:
omdat het een school opdracht is en het niet via ftp mag, enkel via een interne server ;;)


Ik denk dat het echt aan de max_file_size ligt.
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.