File upload from soap client

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 16:43:02
Quote Anchor link
Hallo ik probeer een file te uploaden naar een soap client, de file komt goed aan op de server maar als ik de file probeer te openen lukt dit niet. Wat doe ik fout of wat doe ik niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
$fh = fopen('test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.jpg', 'rb');
    $fh2 = fopen('test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.temp', 'wb');
    
    $cache = '';
    $eof = false;
    
    while (1) {
    
        if (!$eof) {
            if (!feof($fh)) {
                $row = fgets($fh, 4096);
            } else {
                $row = '';
                $eof = true;
            }
        }
    
        if ($cache !== '')
            $row = $cache.$row;
        elseif ($eof)
            break;
    
        $b64 = base64_encode($row);
        $put = '';
    
        if (strlen($b64) < 76) {
            if ($eof) {
                $put = $b64."\n";
                $cache = '';
            } else {
                $cache = $row;
            }
    
        } elseif (strlen($b64) > 76) {
            do {
                $put .= substr($b64, 0, 76)."\n";
                $b64 = substr($b64, 76);
            } while (strlen($b64) > 76);
    
            $cache = base64_decode($b64);
    
        } else {
            if (!$eof && $b64{75} == '=') {
                $cache = $row;
            } else {
                $put = $b64."\n";
                $cache = '';
            }
        }
    
        if ($put !== '') {
            echo $put;
            fputs($fh2, $put);
            fputs($fh2, base64_decode($put));        // for comparing
        }
    }
    
    fclose($fh2);
    fclose($fh);
              
            // Upload file to domino
            
            $client->dbUploadFile($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_cover', $file, true, fseek($fh, 0));


Ik ben een programmeur die aan de client kant werkt en php is nieuw voor mij dus het kan zijn dat ik iets anders denk, dus meer aan de client kant.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 23:12:18
 

12/04/2011 16:50:09
Quote Anchor link
Kijk ik zie wel een stukje code, maar eigenlijk weet ik niet zo goed wat er mee moet gebeuren.
Het werkt niet, wat gaat er dan mis?
Kan je misschien wat commentaar erbij zetten?
Zo te zien moet het in stukken waar een base64 overheen is gegooid geüpload worden?
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 16:54:28
Quote Anchor link
De file test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.jpg staat momenteel op mijn server, deze file word gecodeerd naar base64 en weer gedecodeerd, vervolgens komt hij aan op de webservice, zoals je op de volgende link kunt zien http://domino.flexdomino.net/flex/flexdemo.nsf/7C116892B94F45BAC12576570000E760/3ED0ADDA6E8D9EC0C12577800069B069?OpenDocument zie je dat er 1 afbeelding wel werkt deze heb ik geupload met een soap client in flex/flash/action script daar ging alles goed, alle andere afbeeldingen zijn geupload via de php soap client, komen allemaal aan op de server kan ze ook zien maar kan ze niet openen erg vreemd. Ik denk dat er iets mis gaat tijden het decoden maar het kan ook zijn dat het ergens anders mis gaat in de file pointer.
 

12/04/2011 16:59:37
Quote Anchor link
Waarvoor doe je die base64_encode? Is die per se nodig? Doe je die toevallig twee keer?
Als je zo'n bestand wat niet goed overkomt de data ervan in een base64_decode (klik) gooit, dan komt de data voor het plaatje er gewoon uit.
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 17:13:59
Quote Anchor link
Die encode heb ik nodig maar per se? Nee dat denk ik niet ik zal het eens zonder proberen. Klopt inderdaad dan komt het plaatje wel gewoon maar op de server word het ook gedecoded en gebeurd er gewoon helemaal niks.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

13/04/2011 11:03:05
Quote Anchor link
Bart,
Ik heb een mooi script gevonden die je bestand encode, en vervolgens kan tonen in de browser. Misschien kan je er iets meer mee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php


// Functie om een afbeelding om te zetten
// Geeft de base64 string terug van de omgezette image

function encode_img($img)
{

    $fd = fopen($img, 'rb');
    $size = filesize($img);
    $cont = fread($fd, $size);
    fclose($fd);
    $encimg = base64_encode($cont);
    return $encimg;
}


// Functie om de afbeelding weer te geven
function display_img($imgcode,$type)
{

    header('Content-type: image/'.$type);
    header('Content-length: '.strlen($imgcode));
    echo base64_decode($imgcode);
}



// Geef het bestand op waar de afbeelding staat
$img = '../base64/test.gif';

// encode de afbeelding
$encoded_img = encode_img($img);


// Laat de afbeelding direct zien.
display_img(encode_img($img),'gif');

?>
Gewijzigd op 13/04/2011 11:04:15 door Jack Sierkstra
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

13/04/2011 13:43:25
Quote Anchor link
Top werkt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.