File upload from soap client

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 16:43:02
Quote Anchor link
Hallo ik probeer een file te uploaden naar een soap client, de file komt goed aan op de server maar als ik de file probeer te openen lukt dit niet. Wat doe ik fout of wat doe ik niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
$fh = fopen('test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.jpg', 'rb');
    $fh2 = fopen('test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.temp', 'wb');
    
    $cache = '';
    $eof = false;
    
    while (1) {
    
        if (!$eof) {
            if (!feof($fh)) {
                $row = fgets($fh, 4096);
            } else {
                $row = '';
                $eof = true;
            }
        }
    
        if ($cache !== '')
            $row = $cache.$row;
        elseif ($eof)
            break;
    
        $b64 = base64_encode($row);
        $put = '';
    
        if (strlen($b64) < 76) {
            if ($eof) {
                $put = $b64."\n";
                $cache = '';
            } else {
                $cache = $row;
            }
    
        } elseif (strlen($b64) > 76) {
            do {
                $put .= substr($b64, 0, 76)."\n";
                $b64 = substr($b64, 76);
            } while (strlen($b64) > 76);
    
            $cache = base64_decode($b64);
    
        } else {
            if (!$eof && $b64{75} == '=') {
                $cache = $row;
            } else {
                $put = $b64."\n";
                $cache = '';
            }
        }
    
        if ($put !== '') {
            echo $put;
            fputs($fh2, $put);
            fputs($fh2, base64_decode($put));        // for comparing
        }
    }
    
    fclose($fh2);
    fclose($fh);
              
            // Upload file to domino
            
            $client->dbUploadFile($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_cover', $file, true, fseek($fh, 0));


Ik ben een programmeur die aan de client kant werkt en php is nieuw voor mij dus het kan zijn dat ik iets anders denk, dus meer aan de client kant.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:33:12
 

12/04/2011 16:50:09
Quote Anchor link
Kijk ik zie wel een stukje code, maar eigenlijk weet ik niet zo goed wat er mee moet gebeuren.
Het werkt niet, wat gaat er dan mis?
Kan je misschien wat commentaar erbij zetten?
Zo te zien moet het in stukken waar een base64 overheen is gegooid geüpload worden?
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 16:54:28
Quote Anchor link
De file test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.jpg staat momenteel op mijn server, deze file word gecodeerd naar base64 en weer gedecodeerd, vervolgens komt hij aan op de webservice, zoals je op de volgende link kunt zien http://domino.flexdomino.net/flex/flexdemo.nsf/7C116892B94F45BAC12576570000E760/3ED0ADDA6E8D9EC0C12577800069B069?OpenDocument zie je dat er 1 afbeelding wel werkt deze heb ik geupload met een soap client in flex/flash/action script daar ging alles goed, alle andere afbeeldingen zijn geupload via de php soap client, komen allemaal aan op de server kan ze ook zien maar kan ze niet openen erg vreemd. Ik denk dat er iets mis gaat tijden het decoden maar het kan ook zijn dat het ergens anders mis gaat in de file pointer.
 

12/04/2011 16:59:37
Quote Anchor link
Waarvoor doe je die base64_encode? Is die per se nodig? Doe je die toevallig twee keer?
Als je zo'n bestand wat niet goed overkomt de data ervan in een base64_decode (klik) gooit, dan komt de data voor het plaatje er gewoon uit.
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 17:13:59
Quote Anchor link
Die encode heb ik nodig maar per se? Nee dat denk ik niet ik zal het eens zonder proberen. Klopt inderdaad dan komt het plaatje wel gewoon maar op de server word het ook gedecoded en gebeurd er gewoon helemaal niks.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

13/04/2011 11:03:05
Quote Anchor link
Bart,
Ik heb een mooi script gevonden die je bestand encode, en vervolgens kan tonen in de browser. Misschien kan je er iets meer mee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php


// Functie om een afbeelding om te zetten
// Geeft de base64 string terug van de omgezette image

function encode_img($img)
{

    $fd = fopen($img, 'rb');
    $size = filesize($img);
    $cont = fread($fd, $size);
    fclose($fd);
    $encimg = base64_encode($cont);
    return $encimg;
}


// Functie om de afbeelding weer te geven
function display_img($imgcode,$type)
{

    header('Content-type: image/'.$type);
    header('Content-length: '.strlen($imgcode));
    echo base64_decode($imgcode);
}



// Geef het bestand op waar de afbeelding staat
$img = '../base64/test.gif';

// encode de afbeelding
$encoded_img = encode_img($img);


// Laat de afbeelding direct zien.
display_img(encode_img($img),'gif');

?>
Gewijzigd op 13/04/2011 11:04:15 door Jack Sierkstra
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

13/04/2011 13:43:25
Quote Anchor link
Top werkt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.