File upload from soap client

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 16:43:02
Quote Anchor link
Hallo ik probeer een file te uploaden naar een soap client, de file komt goed aan op de server maar als ik de file probeer te openen lukt dit niet. Wat doe ik fout of wat doe ik niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
$fh = fopen('test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.jpg', 'rb');
    $fh2 = fopen('test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.temp', 'wb');
    
    $cache = '';
    $eof = false;
    
    while (1) {
    
        if (!$eof) {
            if (!feof($fh)) {
                $row = fgets($fh, 4096);
            } else {
                $row = '';
                $eof = true;
            }
        }
    
        if ($cache !== '')
            $row = $cache.$row;
        elseif ($eof)
            break;
    
        $b64 = base64_encode($row);
        $put = '';
    
        if (strlen($b64) < 76) {
            if ($eof) {
                $put = $b64."\n";
                $cache = '';
            } else {
                $cache = $row;
            }
    
        } elseif (strlen($b64) > 76) {
            do {
                $put .= substr($b64, 0, 76)."\n";
                $b64 = substr($b64, 76);
            } while (strlen($b64) > 76);
    
            $cache = base64_decode($b64);
    
        } else {
            if (!$eof && $b64{75} == '=') {
                $cache = $row;
            } else {
                $put = $b64."\n";
                $cache = '';
            }
        }
    
        if ($put !== '') {
            echo $put;
            fputs($fh2, $put);
            fputs($fh2, base64_decode($put));        // for comparing
        }
    }
    
    fclose($fh2);
    fclose($fh);
              
            // Upload file to domino
            
            $client->dbUploadFile($srv_name, $db_name, $unid, 'Book_cover', $file, true, fseek($fh, 0));


Ik ben een programmeur die aan de client kant werkt en php is nieuw voor mij dus het kan zijn dat ik iets anders denk, dus meer aan de client kant.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 09:48:55
 

12/04/2011 16:50:09
Quote Anchor link
Kijk ik zie wel een stukje code, maar eigenlijk weet ik niet zo goed wat er mee moet gebeuren.
Het werkt niet, wat gaat er dan mis?
Kan je misschien wat commentaar erbij zetten?
Zo te zien moet het in stukken waar een base64 overheen is gegooid geüpload worden?
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 16:54:28
Quote Anchor link
De file test/149120_469476713644_717498644_5950953_2388345_n.jpg staat momenteel op mijn server, deze file word gecodeerd naar base64 en weer gedecodeerd, vervolgens komt hij aan op de webservice, zoals je op de volgende link kunt zien http://domino.flexdomino.net/flex/flexdemo.nsf/7C116892B94F45BAC12576570000E760/3ED0ADDA6E8D9EC0C12577800069B069?OpenDocument zie je dat er 1 afbeelding wel werkt deze heb ik geupload met een soap client in flex/flash/action script daar ging alles goed, alle andere afbeeldingen zijn geupload via de php soap client, komen allemaal aan op de server kan ze ook zien maar kan ze niet openen erg vreemd. Ik denk dat er iets mis gaat tijden het decoden maar het kan ook zijn dat het ergens anders mis gaat in de file pointer.
 

12/04/2011 16:59:37
Quote Anchor link
Waarvoor doe je die base64_encode? Is die per se nodig? Doe je die toevallig twee keer?
Als je zo'n bestand wat niet goed overkomt de data ervan in een base64_decode (klik) gooit, dan komt de data voor het plaatje er gewoon uit.
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

12/04/2011 17:13:59
Quote Anchor link
Die encode heb ik nodig maar per se? Nee dat denk ik niet ik zal het eens zonder proberen. Klopt inderdaad dan komt het plaatje wel gewoon maar op de server word het ook gedecoded en gebeurd er gewoon helemaal niks.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

13/04/2011 11:03:05
Quote Anchor link
Bart,
Ik heb een mooi script gevonden die je bestand encode, en vervolgens kan tonen in de browser. Misschien kan je er iets meer mee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php


// Functie om een afbeelding om te zetten
// Geeft de base64 string terug van de omgezette image

function encode_img($img)
{

    $fd = fopen($img, 'rb');
    $size = filesize($img);
    $cont = fread($fd, $size);
    fclose($fd);
    $encimg = base64_encode($cont);
    return $encimg;
}


// Functie om de afbeelding weer te geven
function display_img($imgcode,$type)
{

    header('Content-type: image/'.$type);
    header('Content-length: '.strlen($imgcode));
    echo base64_decode($imgcode);
}



// Geef het bestand op waar de afbeelding staat
$img = '../base64/test.gif';

// encode de afbeelding
$encoded_img = encode_img($img);


// Laat de afbeelding direct zien.
display_img(encode_img($img),'gif');

?>
Gewijzigd op 13/04/2011 11:04:15 door Jack Sierkstra
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

13/04/2011 13:43:25
Quote Anchor link
Top werkt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.