First person shooter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

29/06/2011 22:24:33
Quote Anchor link
Hallo, deze vraag stel ik voornamelijk uit nieuwsgierigheid en mogelijk wat te gaan prutsen.
Als het in de verkeerde categorie staat: sorry.
Als je op google zoekt naar Hoe maak je een first person shooter? Krijg je allemaal programaatjes met (d8 ik) beperkte mogelijkheden.
Mijn vraag is waarmee kun je een online first person shooter maken als bijvoorbeeld WarRock?
Kans lijkt me aanwezig dat dit het verkeerde forum is maar dat zie ik dan wel :).

In ieder geval bedankt voor het lezen!
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 02:38:12
 
Jordy nvt

Jordy nvt

29/06/2011 22:52:10
Quote Anchor link
Heeft niet te maken met PHP:-), dus hulp zul je ergens anders moeten zoeken.

Maar goed, je zult voor een FPS diep in de buidel moeten tasten. (Servers, Software, Personeel) en het kost heel veel tijd. Modellen kun je maken met Maya3D, Cinema4D of iets dergelijks. Het samenstellen en maken van de game kan met dure engines als Unreal Engine, maar je kunt het ook gratis doen met Unity3D (daar heb je ook een Pro versie van voor als je schaduwen/water effecten/etc wilt).

Mensen die dat hebben gedaan zijn bv. http://www.youtube.com/watch?v=7rx7xeqadFQ of http://www.youtube.com/watch?v=svH6_fKULvw (maar daar zit enorm veel tijd in!)

Toevoeging op 29/06/2011 23:05:56:

O ja, en als je alles gratis wilt doen wat ik me goed voor kan stellen zou ik naar de volgende programma's kijken:


Unity3D Free
Google Sketchup
Blender
Ogre/Panda3D ofzo
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/06/2011 00:12:13
Quote Anchor link
je kan ook de quake engine gebruiken.

Maar je kan het ook simpeler aanpakken. Je koopt Call of Duty 1/uo, en dan gewoon helemaal aanpassen. Bijna alles is aan te passen
 
Uiid -

Uiid -

30/06/2011 08:16:32
Quote Anchor link
Thankss
 
Bram w

bram w

30/06/2011 12:47:37
Quote Anchor link
je zou ook even naar de cube2 engine kunnen kijken dit is een vrij simpele gameengine. heeft een licencie die verkopen toestaat.
links: http://sauerbraten.org/ http://cubeengine.com/

met deze engine kan je heel snel levels maken dmv een "cooperative-edit" mode
Gewijzigd op 30/06/2011 21:28:31 door bram w
 

30/06/2011 16:50:38
Quote Anchor link
Je zou Torque 3D kunne gebruiken
 
Taco mathijs hillenaar

taco mathijs hillenaar

30/06/2011 19:40:50
Quote Anchor link
Blitz3d

de gratis versie heeft als enige nadeel dat het niet mogelijk is een executable file te maken. maar de betaalde versie is niet duur. het werkt met hetzelfde engine waar quake ook mee werkt en er is veel open source software dat je hier ook bij kunt gebruiken.

persoonlijk zou ik eerst kijken naar wat je nu eigenlijk wilt gaan doen.
een first person shooter maken is in feite niet zo heel erg moeilijk. zelfs 3d objecten zijn eenvoudig (zonder te veel detail) te maken.

voor het serieuze werk komt er toch ook wat programmeerwerk bij kijken.
blitz3d heeft overeenkomsten met C++. en anders call of duty aanpassen :)
 
Uiid -

Uiid -

30/06/2011 20:07:50
Quote Anchor link
welke engine heeft de meeste opties etc?
dat het geld kost maakt niet uit ik ben van mening dat alles te downloaden is als je maar goed zoekt ^^
 
Jordy nvt

Jordy nvt

30/06/2011 21:24:29
Quote Anchor link
Ja, en dat is dus iets wat je niet moet gaan doen dat downloaden. Dat moeten wij Nederlanders eens af gaan leren.

Mocht iemand van Autodesk eens rondsnuffelen en kijken: Hé, Bedrijf X heeft ons product gebruikt in zijn game. Hij zoekt in zijn database en het blijkt dat je bedrijf het helemaal niet heeft gekocht. Dan heb je een probleem.

Wat dacht je van een gratis engine?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/06/2011 22:05:55
Quote Anchor link
Als je wilt beginnen lijkt het mij slim om gewoon Call of Duty 1 aanpassen. Het is niet heel moeilijk maar zo krijg je wel goed door hoe de quake3 engine er uit ziet. Voor meer hulp daar over: www.modbase.be
 
Uiid -

Uiid -

01/07/2011 09:01:47
Quote Anchor link
Jordy nvt op 30/06/2011 21:24:29:
Ja, en dat is dus iets wat je niet moet gaan doen dat downloaden. Dat moeten wij Nederlanders eens af gaan leren.

Mocht iemand van Autodesk eens rondsnuffelen en kijken: Hé, Bedrijf X heeft ons product gebruikt in zijn game. Hij zoekt in zijn database en het blijkt dat je bedrijf het helemaal niet heeft gekocht. Dan heb je een probleem.

Wat dacht je van een gratis engine?


nee, ik zal kopen zodra ik ook iets ga publiceren maar ik koop niks waarvan ik niet exact weet wat het is op internet



Toevoeging op 01/07/2011 09:02:16:

als ik ooit al iets zal publiceren :P

klopt het dat dat serieus $1500 kost?
Gewijzigd op 01/07/2011 09:15:18 door Uiid -
 
Jordy nvt

Jordy nvt

01/07/2011 09:46:32
Quote Anchor link
$1500? Oh, dat is goedkoop. Maya kost $3500.

En gelukkig heb je demo's om een product eerst te testen. Ik wil je natuurlijk niet bang maken, maar wil je een mooie shooter hebben dan ben je daar veel geld voor kwijt.

Deze man: http://www.nplay.com/BeGone/ heeft een mooie shooter gemaakt voor een wat lagere prijs.
 
Uiid -

Uiid -

03/07/2011 15:42:47
Quote Anchor link
nog een snel vraagje al weet ik niet of ik er op dit forum antwoord op kan krijgen:

Ik heb Unity nu,
welke taal in Unity raden jullie aan?
JavaScript, C# of "a dialect of Python named Boo"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.