Flash ... php vars ...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

De VeeWee

de VeeWee

06/07/2004 12:40:00
Quote Anchor link
en wat voor nut heeft die & dan??

als ik variabelen wou zetten pakte ik altij &variabele=waarde
maar dit werkte meestal niet :s
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 15:12:01
 
Alfred -

Alfred -

06/07/2004 12:52:00
Quote Anchor link
Veewee:
In mijn voorbeeld importeer ik 2 vars...
Info=Blaat&Info2=bleh

De & geeft aan dat hier een nieuwe var begint met de naam Info2 met waar bleh...
Je kan ook simpelweg zeggen :
&Info=Blaat&Info2=bleh
misschien dat je het zo beter begrijpt?

de & staat in flash voor hetgeen in php voor $ staat...
 
De VeeWee

de VeeWee

06/07/2004 12:55:00
Quote Anchor link
oke bedankt!
 

11/08/2004 16:17:00
Quote Anchor link
Hope dat deze topic nog bezig is:

ik zit met het probleem dat als je uit een php-bestand de variables loadt met:

loadVariablesNum("bestand.php",0, "POST");

en in bestand.php staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
 $hoi
="hoi";
echo"&hoi=$hoi";
?>


Dan laat hij in het dynamic field met de waarde hoi in het flashbestand zien: $hoi";?> terwijl er alleen hoi moet komen te staan! Hoe kan dat?
 
Marien xD

Marien xD

11/08/2004 16:44:00
Quote Anchor link
misschien zo????:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "&hoi=". $hoi;
?>


dat is beter in ieder ge val
 

25/08/2004 20:34:00
Quote Anchor link
amazigh
 
Maarten Decat

Maarten Decat

23/12/2004 17:18:00
Quote Anchor link
ik weet nie of iemand deze topic nog beziet maar toch nog even mn vraag stellen:
ik heb bovenstaand probleem ook voor met

echo &alles=$alles;

in mijn phpcode en

loadVariablesNum("mijnphpfile.php",0)

in AS code, en keer op keer geeft het dynamische tekstvak met var = alles weer:

$alles;

en als ik bovenstaand truukje gebruik geeft hij:

".$alles;

Iemand een idee wrm het bij mij niet lukt???
 
Maarten Decat

Maarten Decat

23/12/2004 17:35:00
Quote Anchor link
nm bovenstaande post, gewoon verderlezen, het probleem is opgelost :p weer een geweldige eerste post *jeuj*
het probleem lag er in dat als je in Flash op Test Movie drukt, hij het bestand runt op de pc, en dus niet op de server. En aangezien een pc de phpcode niet kan verwerken selecteerde gij gewoon wat er achter &alles stond... *DOM* srry voor her storen en nog een prettige dag verder :D
 

25/06/2005 13:57:00
Quote Anchor link
Zie je de flash vars staan? In je root van de
flash movie is nu \'info\' en \'info2\' geset naar de
waarde die ik hier opgaf... :)

Hoe krijg je die gesette waarde op de plek waar hieronder \"waarde\" staat?

on (press) {
getURL(waarde);
}
 
Christian

christian

25/06/2005 14:06:00
Quote Anchor link
sins waneer word is een phpsite geen php maar flash?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.