Footer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 21:32:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
.footer {
    width                                    :    100%;
    height                                    :    152px;
    background-image                        :    url('Grass.png');
    background-repeat                        :    no-repeat;
}

Ik heb een tabel die 960 pixels breedt is. En mijn footer moet de hele breedte pakken van het beeldscherm.Dus staat mijn footer buiten de tabel, maar ik wil ook dat mijn footer altijd onderaan de pagina komt(Bij scrollen) en niet onderaan het beeldscherm, want als je dan moet scrollen staat de footer in mijn content.
Hierboven heb ik de style van mijn footer staan. Weet iemand de extra toevoegingen/wijzigingen om dit te bereiken?

Ps. Ook geeft mijn footer links en rechts nu ongeveer 10px. Dus staat mijn footer ook niet mooi over de hele breedte.
Gewijzigd op 20/02/2012 21:33:41 door Mitchoit Patron
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 22:46:08
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 21:38:35
Quote Anchor link
Je kunt onder je tabel gewoon een divje toevoegen met class footer

En die margin kun je wegkrijgen door margin : 0 toe te voegen. Anders ligt het aan je browser
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 21:46:40
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 21:38:35:
Je kunt onder je tabel gewoon een divje toevoegen met class footer

En die margin kun je wegkrijgen door margin : 0 toe te voegen. Anders ligt het aan je browser

De div class die heb ik al staan onderaan mijn tabel, bovenaan me topic kan je lezen, wat ik er nu in heb.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 21:50:24
Quote Anchor link
Ik kan daar niet zien hoe die footer wordt aangeroepen. Post dat is
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 21:55:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<body>
<div>
Mijn tabel..
</div>
<div class="footer"></div>
</body>

In mijn tabel staat zegmaar alles erin header content enz...
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 21:59:59
Quote Anchor link
ik doe het zelf zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
#wraper_footer {
    background:url(images/footer.png) repeat-x;
    margin-bottom: 0px;
    clear: both;
    
}
#footer {
    width: 955px;
    display: block;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    height: 340px;
    background: url('') no-repeat 540px 0px;
    color: #FFF;
}
Gewijzigd op 20/02/2012 22:00:37 door Reshad F
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 22:00:10
Quote Anchor link
En wat krijg je wel?

Toevoeging op 20/02/2012 22:00:11:

En wat krijg je wel?
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 22:08:28
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 22:00:10:
En wat krijg je wel?

Toevoeging op 20/02/2012 22:00:11:

En wat krijg je wel?

Hij staat bij de meeste gewoon goed maar als er weinig informatie op de pagina staat, staat de footer niet onderaan maar wat meer naar boven...
En ook op een pagina waarin ik een div float links heb en een div float rechts heb, gaat het erdoorheen staan...Is dat niet een bug van ie?

Toevoeging op 20/02/2012 22:14:05:

Jeroen vd op 20/02/2012 22:00:10:
En wat krijg je wel?

Toevoeging op 20/02/2012 22:00:11:

En wat krijg je wel?

Of bekijk anders www.denicerieu.com
Het gras wat onderin staat...
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 22:38:55
Quote Anchor link
Bij mij werkt ie gewoon....

2 kleine tips:
- ik zou het menu rechtsboven een andere kleur of achtergrondkleur geven. Gewoon voor wat meer contrast.
- in je textarea bij je contactform zou ik nog een padding meegeven; de tekst loopt door de ronde hoeken.

Bekijk je pagina een in internet explorer en vergelijk met andere browsers. Ben je daar tevreden over?
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 22:48:02
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 22:38:55:
Bij mij werkt ie gewoon....

2 kleine tips:
- ik zou het menu rechtsboven een andere kleur of achtergrondkleur geven. Gewoon voor wat meer contrast.
- in je textarea bij je contactform zou ik nog een padding meegeven; de tekst loopt door de ronde hoeken.

Bekijk je pagina een in internet explorer en vergelijk met andere browsers. Ben je daar tevreden over?

Als ik die textarea padding geef dan schuift de submit ook verder naar rechts. Ik heb geprobeerd padding op 0 te zetten maar dan staat het nog steeds niet gelijnd aan de rechterkant..
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 23:32:39
Quote Anchor link
ik gebruik chrome en bij mij zie ik ook klein stukje wit

Toevoeging op 20/02/2012 23:35:02:

maak er dit is van..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
.footer {
width: 100%;
height: 152px;
background-image: url('Grass.png');
background-repeat: no-repeat;
margin-bottom: -10px;
clear: both;
}


Toevoeging op 20/02/2012 23:40:17:

edit: mooi gedesigned de website en je portfolio zag er ook goed uit trouwens! ;)

Toevoeging op 20/02/2012 23:41:41:

en kijk ook even naar je sourcecode :O je hebt 2 html paginas in 1 page?
 
Wouter J

Wouter J

21/02/2012 08:16:09
Quote Anchor link
De oplossing is hier eigenlijk heel simpel. Voeg dit toe bovenin je stylesheet en je bent klaar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
html,body { margin: 0; padding: 0; }
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

21/02/2012 18:29:12
Quote Anchor link
Wouter J op 21/02/2012 08:16:09:
De oplossing is hier eigenlijk heel simpel. Voeg dit toe bovenin je stylesheet en je bent klaar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
html,body { margin: 0; padding: 0; }

Tnx dit heeft geholpen!

Toevoeging op 21/02/2012 18:40:44:

Alleen bij mij contact als ik padding geef aan het textfield of textarea dan kom je aan de rechterkant er buiten + de submit button gaat mee met de padding.(padding:0px; bij submit button helpt niet...).
Oja en ik heb inderdaad 2 paginas op 1 page. Als je op een project klikt dan komt dat project op dezelfde pagina en verdwijnt het overzicht pagina. Zo zegmaar:
if(Titel is meeverstuurd) {
Projectpagina
}
else {
overzichtpagina
}
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

22/02/2012 19:21:51
Quote Anchor link
Ik heb gekeken op verschillende computers met verschillende resoluties en het staat nog steeds niet helemaal goed. Onder de footer komt nog steeds een witruimte, als er niet gescrolld hoeft te worden. En bij mijn contact schuift de submit knop nog steeds mee als ik de textarea(die erboven staat) een padding left geef. Ook wordt de breedte groter als ik er een padding left aan geef en kan je er bij de rechterkant erbuiten.
Oplossingen hiervoor?
 
Reshad F

Reshad F

22/02/2012 19:36:08
Quote Anchor link
ik heb ook last van het witte onderin maar vreemd genoeg is dit alleen bij de index pagina en zelfs dit niet overal zo heb ik het op mijn macbook niet maar op mijn veel grotere iMac scherm wel.. heel raar

Toevoeging op 22/02/2012 19:37:12:

btw ik zie bij jou ook geen witregel op mijn macbook :P ik zie alleen die padding bij je contact pagina
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

22/02/2012 19:44:13
Quote Anchor link
Reshadd farid op 22/02/2012 19:36:08:
ik heb ook last van het witte onderin maar vreemd genoeg is dit alleen bij de index pagina en zelfs dit niet overal zo heb ik het op mijn macbook niet maar op mijn veel grotere iMac scherm wel.. heel raar

Toevoeging op 22/02/2012 19:37:12:

btw ik zie bij jou ook geen witregel op mijn macbook :P ik zie alleen die padding bij je contact pagina

Jaa maar het zou tog moeten kunnen dat het overal goed komt te staan.
En van die padding snap ik het niet eigenlijk want padding is tog de binnenkant dus hoe kan de submit button dan er in mee gaan.
 
Reshad F

Reshad F

22/02/2012 20:41:23
Quote Anchor link
waarschijnlijk is er iets niet goed met je button css ik zie dat je ook veel css gebruikt in je div tags probeer dit gewoon in je css page te doen de padding is er alleen voor om de inhoud van wat er in je div zit ruimte te geven dus je hebt in principe een box alleen wordt die groter gemaakt zodat je text beter uitkomt. en je hebt waarschijnlijk je button gefloat om precies daar bij de rand te zitten
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

22/02/2012 20:45:32
Quote Anchor link
Reshadd farid op 22/02/2012 20:41:23:
waarschijnlijk is er iets niet goed met je button css ik zie dat je ook veel css gebruikt in je div tags probeer dit gewoon in je css page te doen de padding is er alleen voor om de inhoud van wat er in je div zit ruimte te geven dus je hebt in principe een box alleen wordt die groter gemaakt zodat je text beter uitkomt. en je hebt waarschijnlijk je button gefloat om precies daar bij de rand te zitten

Jaa ik heb me submit button een float:right; gegeven. Maar als de box groter wordt kan je ook weer buiten de box komen aan de rechterkant. Is daar ook niet iets voor dat dat niet kan, want dat is niet echt mooi eigenlijk.
 
Reshad F

Reshad F

23/02/2012 12:04:39
Quote Anchor link
ik ben zelf niet zo heel thuis in css maar misschien als je de padding vermindert en de margin aanpast dat daar beter resultaat mee krijgt
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

23/02/2012 18:50:29
Quote Anchor link
Reshadd farid op 23/02/2012 12:04:39:
ik ben zelf niet zo heel thuis in css maar misschien als je de padding vermindert en de margin aanpast dat daar beter resultaat mee krijgt

Ik heb de submit button een positive:relative en right gegeven nu heb ik hem goed gezet. En van die achtergrond als ik de body een border geef zie ik dat tie niet de hele hoogte van het beeldscherm pak. Dus het ligt niet aan de style van de background.
Gewijzigd op 23/02/2012 18:50:51 door Mitchoit Patron
 
Reshad F

Reshad F

23/02/2012 19:16:12
Quote Anchor link
wat bedoel je met hij pakt niet de hele hoogte? zie je witgedeelte bovenin?

Toevoeging op 23/02/2012 19:16:55:

heb je een max-width , max-height toegespast in je css misschien?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.