Footer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 21:32:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
.footer {
    width                                    :    100%;
    height                                    :    152px;
    background-image                        :    url('Grass.png');
    background-repeat                        :    no-repeat;
}

Ik heb een tabel die 960 pixels breedt is. En mijn footer moet de hele breedte pakken van het beeldscherm.Dus staat mijn footer buiten de tabel, maar ik wil ook dat mijn footer altijd onderaan de pagina komt(Bij scrollen) en niet onderaan het beeldscherm, want als je dan moet scrollen staat de footer in mijn content.
Hierboven heb ik de style van mijn footer staan. Weet iemand de extra toevoegingen/wijzigingen om dit te bereiken?

Ps. Ook geeft mijn footer links en rechts nu ongeveer 10px. Dus staat mijn footer ook niet mooi over de hele breedte.
Gewijzigd op 20/02/2012 21:33:41 door Mitchoit Patron
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:56:31
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 21:38:35
Quote Anchor link
Je kunt onder je tabel gewoon een divje toevoegen met class footer

En die margin kun je wegkrijgen door margin : 0 toe te voegen. Anders ligt het aan je browser
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 21:46:40
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 21:38:35:
Je kunt onder je tabel gewoon een divje toevoegen met class footer

En die margin kun je wegkrijgen door margin : 0 toe te voegen. Anders ligt het aan je browser

De div class die heb ik al staan onderaan mijn tabel, bovenaan me topic kan je lezen, wat ik er nu in heb.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 21:50:24
Quote Anchor link
Ik kan daar niet zien hoe die footer wordt aangeroepen. Post dat is
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 21:55:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<body>
<div>
Mijn tabel..
</div>
<div class="footer"></div>
</body>

In mijn tabel staat zegmaar alles erin header content enz...
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 21:59:59
Quote Anchor link
ik doe het zelf zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
#wraper_footer {
    background:url(images/footer.png) repeat-x;
    margin-bottom: 0px;
    clear: both;
    
}
#footer {
    width: 955px;
    display: block;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    height: 340px;
    background: url('') no-repeat 540px 0px;
    color: #FFF;
}
Gewijzigd op 20/02/2012 22:00:37 door Reshad F
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 22:00:10
Quote Anchor link
En wat krijg je wel?

Toevoeging op 20/02/2012 22:00:11:

En wat krijg je wel?
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 22:08:28
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 22:00:10:
En wat krijg je wel?

Toevoeging op 20/02/2012 22:00:11:

En wat krijg je wel?

Hij staat bij de meeste gewoon goed maar als er weinig informatie op de pagina staat, staat de footer niet onderaan maar wat meer naar boven...
En ook op een pagina waarin ik een div float links heb en een div float rechts heb, gaat het erdoorheen staan...Is dat niet een bug van ie?

Toevoeging op 20/02/2012 22:14:05:

Jeroen vd op 20/02/2012 22:00:10:
En wat krijg je wel?

Toevoeging op 20/02/2012 22:00:11:

En wat krijg je wel?

Of bekijk anders www.denicerieu.com
Het gras wat onderin staat...
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 22:38:55
Quote Anchor link
Bij mij werkt ie gewoon....

2 kleine tips:
- ik zou het menu rechtsboven een andere kleur of achtergrondkleur geven. Gewoon voor wat meer contrast.
- in je textarea bij je contactform zou ik nog een padding meegeven; de tekst loopt door de ronde hoeken.

Bekijk je pagina een in internet explorer en vergelijk met andere browsers. Ben je daar tevreden over?
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

20/02/2012 22:48:02
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 22:38:55:
Bij mij werkt ie gewoon....

2 kleine tips:
- ik zou het menu rechtsboven een andere kleur of achtergrondkleur geven. Gewoon voor wat meer contrast.
- in je textarea bij je contactform zou ik nog een padding meegeven; de tekst loopt door de ronde hoeken.

Bekijk je pagina een in internet explorer en vergelijk met andere browsers. Ben je daar tevreden over?

Als ik die textarea padding geef dan schuift de submit ook verder naar rechts. Ik heb geprobeerd padding op 0 te zetten maar dan staat het nog steeds niet gelijnd aan de rechterkant..
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 23:32:39
Quote Anchor link
ik gebruik chrome en bij mij zie ik ook klein stukje wit

Toevoeging op 20/02/2012 23:35:02:

maak er dit is van..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
.footer {
width: 100%;
height: 152px;
background-image: url('Grass.png');
background-repeat: no-repeat;
margin-bottom: -10px;
clear: both;
}


Toevoeging op 20/02/2012 23:40:17:

edit: mooi gedesigned de website en je portfolio zag er ook goed uit trouwens! ;)

Toevoeging op 20/02/2012 23:41:41:

en kijk ook even naar je sourcecode :O je hebt 2 html paginas in 1 page?
 
Wouter J

Wouter J

21/02/2012 08:16:09
Quote Anchor link
De oplossing is hier eigenlijk heel simpel. Voeg dit toe bovenin je stylesheet en je bent klaar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
html,body { margin: 0; padding: 0; }
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

21/02/2012 18:29:12
Quote Anchor link
Wouter J op 21/02/2012 08:16:09:
De oplossing is hier eigenlijk heel simpel. Voeg dit toe bovenin je stylesheet en je bent klaar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
html,body { margin: 0; padding: 0; }

Tnx dit heeft geholpen!

Toevoeging op 21/02/2012 18:40:44:

Alleen bij mij contact als ik padding geef aan het textfield of textarea dan kom je aan de rechterkant er buiten + de submit button gaat mee met de padding.(padding:0px; bij submit button helpt niet...).
Oja en ik heb inderdaad 2 paginas op 1 page. Als je op een project klikt dan komt dat project op dezelfde pagina en verdwijnt het overzicht pagina. Zo zegmaar:
if(Titel is meeverstuurd) {
Projectpagina
}
else {
overzichtpagina
}
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

22/02/2012 19:21:51
Quote Anchor link
Ik heb gekeken op verschillende computers met verschillende resoluties en het staat nog steeds niet helemaal goed. Onder de footer komt nog steeds een witruimte, als er niet gescrolld hoeft te worden. En bij mijn contact schuift de submit knop nog steeds mee als ik de textarea(die erboven staat) een padding left geef. Ook wordt de breedte groter als ik er een padding left aan geef en kan je er bij de rechterkant erbuiten.
Oplossingen hiervoor?
 
Reshad F

Reshad F

22/02/2012 19:36:08
Quote Anchor link
ik heb ook last van het witte onderin maar vreemd genoeg is dit alleen bij de index pagina en zelfs dit niet overal zo heb ik het op mijn macbook niet maar op mijn veel grotere iMac scherm wel.. heel raar

Toevoeging op 22/02/2012 19:37:12:

btw ik zie bij jou ook geen witregel op mijn macbook :P ik zie alleen die padding bij je contact pagina
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

22/02/2012 19:44:13
Quote Anchor link
Reshadd farid op 22/02/2012 19:36:08:
ik heb ook last van het witte onderin maar vreemd genoeg is dit alleen bij de index pagina en zelfs dit niet overal zo heb ik het op mijn macbook niet maar op mijn veel grotere iMac scherm wel.. heel raar

Toevoeging op 22/02/2012 19:37:12:

btw ik zie bij jou ook geen witregel op mijn macbook :P ik zie alleen die padding bij je contact pagina

Jaa maar het zou tog moeten kunnen dat het overal goed komt te staan.
En van die padding snap ik het niet eigenlijk want padding is tog de binnenkant dus hoe kan de submit button dan er in mee gaan.
 
Reshad F

Reshad F

22/02/2012 20:41:23
Quote Anchor link
waarschijnlijk is er iets niet goed met je button css ik zie dat je ook veel css gebruikt in je div tags probeer dit gewoon in je css page te doen de padding is er alleen voor om de inhoud van wat er in je div zit ruimte te geven dus je hebt in principe een box alleen wordt die groter gemaakt zodat je text beter uitkomt. en je hebt waarschijnlijk je button gefloat om precies daar bij de rand te zitten
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

22/02/2012 20:45:32
Quote Anchor link
Reshadd farid op 22/02/2012 20:41:23:
waarschijnlijk is er iets niet goed met je button css ik zie dat je ook veel css gebruikt in je div tags probeer dit gewoon in je css page te doen de padding is er alleen voor om de inhoud van wat er in je div zit ruimte te geven dus je hebt in principe een box alleen wordt die groter gemaakt zodat je text beter uitkomt. en je hebt waarschijnlijk je button gefloat om precies daar bij de rand te zitten

Jaa ik heb me submit button een float:right; gegeven. Maar als de box groter wordt kan je ook weer buiten de box komen aan de rechterkant. Is daar ook niet iets voor dat dat niet kan, want dat is niet echt mooi eigenlijk.
 
Reshad F

Reshad F

23/02/2012 12:04:39
Quote Anchor link
ik ben zelf niet zo heel thuis in css maar misschien als je de padding vermindert en de margin aanpast dat daar beter resultaat mee krijgt
 
Mitchoit Patron

Mitchoit Patron

23/02/2012 18:50:29
Quote Anchor link
Reshadd farid op 23/02/2012 12:04:39:
ik ben zelf niet zo heel thuis in css maar misschien als je de padding vermindert en de margin aanpast dat daar beter resultaat mee krijgt

Ik heb de submit button een positive:relative en right gegeven nu heb ik hem goed gezet. En van die achtergrond als ik de body een border geef zie ik dat tie niet de hele hoogte van het beeldscherm pak. Dus het ligt niet aan de style van de background.
Gewijzigd op 23/02/2012 18:50:51 door Mitchoit Patron
 
Reshad F

Reshad F

23/02/2012 19:16:12
Quote Anchor link
wat bedoel je met hij pakt niet de hele hoogte? zie je witgedeelte bovenin?

Toevoeging op 23/02/2012 19:16:55:

heb je een max-width , max-height toegespast in je css misschien?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.