Foreach output twee keer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »
Richard Hansma

Richard Hansma

24/12/2012 15:12:45
Quote Anchor link
Beste PHP-ers,

Ik ben bezig met een formulier, waar je met checkboxes een keuze kunt maken tussen `Ja` en `Nee`. Aangezien er meerdere rijen zijn, wordt dat in een array gezet. Alleen kun je per `Ja` of `Nee` ook een aantal aangeven. Nu wil ik dat uitwerken via foreach, alleen krijg ik de output twee keer.

Hoe kan dit en hoe kan ik het verhelpen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    foreach ($_POST['check'] as $check) {
    if ($check == 'Ja') {
    foreach ($_POST['aantal'] as $aantal) {
    $totaal = 50 * $aantal;
    echo $totaal.'<br>';
  }
 }
}

?>
Gewijzigd op 24/12/2012 15:13:00 door Richard Hansma
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:31:44
 
- Raoul -

- Raoul -

24/12/2012 15:24:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$aantal
= 0;

foreach($_POST['check'] as $check)
{

  if ($check == 'Ja') {
    $aantal++;
  }
}


$totaal = 0;

if ($aantal > 0)
{

  foreach ($_POST['aantal'] as $aantal) {
    $totaal *= $aantal;
  }
}


echo $totaal;
?>


Zoiets? Niet getest trouwens.
Gewijzigd op 24/12/2012 15:25:11 door - Raoul -
 
- Mark -

- Mark -

24/12/2012 16:01:33
Quote Anchor link
Tevens niet getest en er zitten wat voorwaarden aan.

De keys van $_POST['check'] en $_POST['totaal'] moeten hetzelfde zijn en het minimum in aantal moet 1 zijn anders telt hij de Ja niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

    $totaal
= array_sum(array_intersect_key($_POST['aantal'], array_keys($_POST['check'], 'Ja')));

?>


EDIT: Een iets meer uitgeschreven variant. Bovenstaande is toch wel wat erg onduidelijk zo.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

    # Alle sleutels ophalen waarvan de waarde JA is.

        $keys = array_keys($_POST['check'], 'Ja');


    # Van de gekozen opties de aantallen ophalen.

        $values = array_intersect_key($_POST['aantal'], $keys);


    # De som van de gekozen aantallen bepalen.

        $totaal = array_sum($values);

?>
Gewijzigd op 24/12/2012 16:26:46 door - Mark -
 
Richard Hansma

Richard Hansma

24/12/2012 17:45:30
Quote Anchor link
Dit is niet echt wat ik bedoel. Ik zal proberen wat duidelijker te zijn.

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form action="" method="post">
<input type="text" name="aantal[]">
Ja <input type="checkbox" name="check[]" value="Ja"> Nee <input type="checkbox" name="check[]" value="Nee">
<input type="text" name="aantal[]">
Ja <input type="checkbox" name="check[]" value="Ja"> Nee <input type="checkbox" name="check[]" value="Nee">
<input type="text" name="aantal[]">
Ja <input type="checkbox" name="check[]" value="Ja"> Nee <input type="checkbox" name="check[]" value="Nee">
</form>


PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    foreach ($_POST['check'] as $check) {
    if ($check == 'Ja') {
    foreach ($_POST['aantal'] as $aantal) {
    $totaal = 50 * $aantal;
    echo $totaal.'<br>';
  }
 }
}

?>


Als er op `Ja` wordt gedrukt, moet hij het aantal wat in dezelfde rij staat meenemen, anders gewoon `0`. Dit werkt met bovenstaande code, al heb ik die wat simpeler gelaten. Ik krijg de output twee keer. In mijn ogen komt dat door mijn `nested foreach`, alleen kom ik er niet achter hoe ik dit moet veranderen.

Mochten de antwoorden hier al gegeven mij toch kunnen helpen, zou ik graag wat extra informatie willen.
Gewijzigd op 24/12/2012 17:45:51 door Richard Hansma
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

24/12/2012 18:15:54
Quote Anchor link
Als je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<input type="text" name="aantal[1]">
<input type="checkbox[]" name="check[]" value="1">
<?php
foreach ($_POST['check'] as $value) {
    if (trim($_POST['aantal'][$value]) != '') {
    $totaal = 50 * $_POST['aantal'][$value];
    echo $totaal.'<br>';
}

?>
Gewijzigd op 24/12/2012 18:16:39 door Ger van Steenderen
 
Jurgen B

Jurgen B

24/12/2012 21:42:47
Quote Anchor link
Het feit dat je checkbox gebruikt om Ja/Nee te kiezen is een beetje vervelend. Als je namelijk niks invult dan verloopt je index ten op zichtte van de value array. Er van uitgaande dat alle Ja/Nee correct worden ingevuld zou dit moeten werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach ($_POST['check'] as $key => $value) {
   if ($value == 'Ja') {
      $totaal += 50 * $_POST['aantal'][$key]; // je overschrijft hier steeds het totaal, terwijl je aannemelijk wilt optellen?
   }
}
?>
Gewijzigd op 24/12/2012 21:43:11 door Jurgen B
 
Richard Hansma

Richard Hansma

24/12/2012 22:12:38
Quote Anchor link
Heel erg bedankt voor de moeite iedereen. Het is gelukt. Ik heb elk antwoord bekeken en geprobeerd en uiteindelijk dit gekregen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
foreach ($_POST['check'] as $key => $value) {
   if ($value == 'Ja') {
      $totaal = 50 * $_POST['aantal'][$key];
      echo $totaal.'<br>';
   }
}

?>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/12/2012 11:34:54
Quote Anchor link
Dan denk je dat het gelukt is maar dat is niet zo. Als er bv 5 checkboxen op de pagina zijn en iemand checked 3 en 4, dan worden de aantallen van aantallen 1 en 2 berekend.
Daarom heb ik in mijn eerdere reactie op een andere manier gedaan, dit werkt namelijk altijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.