Foreach werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:13:45
Quote Anchor link
Hoi mensen zit met een probleem, ik zie via een RSS-url de nieuwsberichten maar ik wil ze graag opslaan in de database, alleen krijg ik een deze melding :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /het-pad-naar-de-server on line 19
Wie kan me helpen ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
include("databaseconfiguratie.php");


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
    $content = mysql_real_escape_string($_POST['content']);
    foreach($_POST['content'] as $id => $titel) {
        foreach($_POST as $row => $value) {
            if($row != 'titel' && $row != 'save') {
                $row = explode("_", $row);
                if($id == $row[1]) {
                    $data[$row[0]] = $value;
                }
            }
        }

        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (url, descr, content, aan) VALUES('$data[url]', '$data[descr]', '$data[content]', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());
        }
    }
}

else {
    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://www.hierzetjeeenwebsiteneer.com');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="content_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}

?>
Gewijzigd op 18/09/2010 11:14:19 door Kevin van Leeuwen
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 10:21:19
 
- SanThe -

- SanThe -

18/09/2010 11:19:27
Quote Anchor link
Kijk eens wat er in $_POST zit (print_r()). Is $_POST['content'] wel een array()?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:27:32
Quote Anchor link
volgensmij niet ? dus wat kan ik het beste doen ?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/09/2010 11:33:02
Quote Anchor link
Aanpassen en daar dus geen foreach() op zetten want het is geen array().
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:56:19
Quote Anchor link
Mooi thanks! Nu het laatste probleem : hij insert wel en krijg de melding : Succesvol opgeslagen, maar hij neemt niet de correcte waardes mee. Waar kan dit dan aan liggen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
include("googletoolboxconfig.php");







if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
    $content = mysql_real_escape_string($_POST['content']);
    //foreach($_POST['content'] as $id => $titel) {
        foreach($_POST as $row => $value) {
            if($row != 'titel' && $row != 'save') {
                $row = explode("_", $row);
                if($id == $row[1]) {
                    $data[$row[0]] = $value;
                }
            }
        }

        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (beschrijving, inhoud, door) VALUES('$data[descr]', '$data[content]', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());
        }
    }

//}
else {
    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://blogsearch.google.nl/blogsearch_feeds?hl=nl&q=medioren&lr=&ie=utf-8&num=10&output=rss');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="content_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}

?>


Toevoeging op 18/09/2010 17:52:21:

niemand ?
 
Cars Meulman

Cars Meulman

18/09/2010 19:23:17
Quote Anchor link
Waarom gebruik je een foreach met een POST array als je daarboven eerst alles mysql_real_escaped ?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 19:26:52
Quote Anchor link
ja dat is een goeie, huh ? (ben in foreach nooit goed geweest, anders vroeg ik het niet) maar hoe moet het dan ? kan je een voorbeeld geven zodat ik daar kan van leren ?

groeten,
kevin

Toevoeging op 19/09/2010 12:01:12:

wie kan me een voorbeeld geven ?

Toevoeging op 19/09/2010 13:17:02:

niemand ? jammer :S

Toevoeging op 19/09/2010 15:23:26:

ik heb nu dit, de bedoeling is dat je de array post en split en dan insert :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include("config.php");
include("functions.php");

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
  
    for($i = 0; $i < count($_POST['artikel']); $i ++) { }
      
            
                $sort = $artikel;
                $func = explode(" ", $sort);
                echo $func[0]; //
                echo $func[1]; //
                echo $func[2]; //

                
              
            
        
        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (inhoud, os) VALUES('".$artikel['content']."', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());

    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://blogsearch.google.nl/blogsearch_feeds?hl=nl&q=medioren&lr=&ie=utf-8&num=10&output=rss');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}}

?>


  
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.