Foreach werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:13:45
Quote Anchor link
Hoi mensen zit met een probleem, ik zie via een RSS-url de nieuwsberichten maar ik wil ze graag opslaan in de database, alleen krijg ik een deze melding :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /het-pad-naar-de-server on line 19
Wie kan me helpen ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
include("databaseconfiguratie.php");


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
    $content = mysql_real_escape_string($_POST['content']);
    foreach($_POST['content'] as $id => $titel) {
        foreach($_POST as $row => $value) {
            if($row != 'titel' && $row != 'save') {
                $row = explode("_", $row);
                if($id == $row[1]) {
                    $data[$row[0]] = $value;
                }
            }
        }

        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (url, descr, content, aan) VALUES('$data[url]', '$data[descr]', '$data[content]', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());
        }
    }
}

else {
    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://www.hierzetjeeenwebsiteneer.com');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="content_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}

?>
Gewijzigd op 18/09/2010 11:14:19 door Kevin van Leeuwen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:13:36
 
- SanThe -

- SanThe -

18/09/2010 11:19:27
Quote Anchor link
Kijk eens wat er in $_POST zit (print_r()). Is $_POST['content'] wel een array()?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:27:32
Quote Anchor link
volgensmij niet ? dus wat kan ik het beste doen ?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/09/2010 11:33:02
Quote Anchor link
Aanpassen en daar dus geen foreach() op zetten want het is geen array().
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:56:19
Quote Anchor link
Mooi thanks! Nu het laatste probleem : hij insert wel en krijg de melding : Succesvol opgeslagen, maar hij neemt niet de correcte waardes mee. Waar kan dit dan aan liggen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
include("googletoolboxconfig.php");







if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
    $content = mysql_real_escape_string($_POST['content']);
    //foreach($_POST['content'] as $id => $titel) {
        foreach($_POST as $row => $value) {
            if($row != 'titel' && $row != 'save') {
                $row = explode("_", $row);
                if($id == $row[1]) {
                    $data[$row[0]] = $value;
                }
            }
        }

        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (beschrijving, inhoud, door) VALUES('$data[descr]', '$data[content]', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());
        }
    }

//}
else {
    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://blogsearch.google.nl/blogsearch_feeds?hl=nl&q=medioren&lr=&ie=utf-8&num=10&output=rss');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="content_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}

?>


Toevoeging op 18/09/2010 17:52:21:

niemand ?
 
Cars Meulman

Cars Meulman

18/09/2010 19:23:17
Quote Anchor link
Waarom gebruik je een foreach met een POST array als je daarboven eerst alles mysql_real_escaped ?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 19:26:52
Quote Anchor link
ja dat is een goeie, huh ? (ben in foreach nooit goed geweest, anders vroeg ik het niet) maar hoe moet het dan ? kan je een voorbeeld geven zodat ik daar kan van leren ?

groeten,
kevin

Toevoeging op 19/09/2010 12:01:12:

wie kan me een voorbeeld geven ?

Toevoeging op 19/09/2010 13:17:02:

niemand ? jammer :S

Toevoeging op 19/09/2010 15:23:26:

ik heb nu dit, de bedoeling is dat je de array post en split en dan insert :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include("config.php");
include("functions.php");

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
  
    for($i = 0; $i < count($_POST['artikel']); $i ++) { }
      
            
                $sort = $artikel;
                $func = explode(" ", $sort);
                echo $func[0]; //
                echo $func[1]; //
                echo $func[2]; //

                
              
            
        
        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (inhoud, os) VALUES('".$artikel['content']."', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());

    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://blogsearch.google.nl/blogsearch_feeds?hl=nl&q=medioren&lr=&ie=utf-8&num=10&output=rss');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}}

?>


  
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.