Foreach werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:13:45
Quote Anchor link
Hoi mensen zit met een probleem, ik zie via een RSS-url de nieuwsberichten maar ik wil ze graag opslaan in de database, alleen krijg ik een deze melding :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /het-pad-naar-de-server on line 19
Wie kan me helpen ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
include("databaseconfiguratie.php");


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
    $content = mysql_real_escape_string($_POST['content']);
    foreach($_POST['content'] as $id => $titel) {
        foreach($_POST as $row => $value) {
            if($row != 'titel' && $row != 'save') {
                $row = explode("_", $row);
                if($id == $row[1]) {
                    $data[$row[0]] = $value;
                }
            }
        }

        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (url, descr, content, aan) VALUES('$data[url]', '$data[descr]', '$data[content]', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());
        }
    }
}

else {
    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://www.hierzetjeeenwebsiteneer.com');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="content_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}

?>
Gewijzigd op 18/09/2010 11:14:19 door Kevin van Leeuwen
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 19:00:56
 
- SanThe -

- SanThe -

18/09/2010 11:19:27
Quote Anchor link
Kijk eens wat er in $_POST zit (print_r()). Is $_POST['content'] wel een array()?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:27:32
Quote Anchor link
volgensmij niet ? dus wat kan ik het beste doen ?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/09/2010 11:33:02
Quote Anchor link
Aanpassen en daar dus geen foreach() op zetten want het is geen array().
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 11:56:19
Quote Anchor link
Mooi thanks! Nu het laatste probleem : hij insert wel en krijg de melding : Succesvol opgeslagen, maar hij neemt niet de correcte waardes mee. Waar kan dit dan aan liggen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
include("googletoolboxconfig.php");







if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
    $content = mysql_real_escape_string($_POST['content']);
    //foreach($_POST['content'] as $id => $titel) {
        foreach($_POST as $row => $value) {
            if($row != 'titel' && $row != 'save') {
                $row = explode("_", $row);
                if($id == $row[1]) {
                    $data[$row[0]] = $value;
                }
            }
        }

        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (beschrijving, inhoud, door) VALUES('$data[descr]', '$data[content]', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());
        }
    }

//}
else {
    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://blogsearch.google.nl/blogsearch_feeds?hl=nl&q=medioren&lr=&ie=utf-8&num=10&output=rss');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="content_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}

?>


Toevoeging op 18/09/2010 17:52:21:

niemand ?
 
Cars Meulman

Cars Meulman

18/09/2010 19:23:17
Quote Anchor link
Waarom gebruik je een foreach met een POST array als je daarboven eerst alles mysql_real_escaped ?
 
Kevin van Leeuwen

Kevin van Leeuwen

18/09/2010 19:26:52
Quote Anchor link
ja dat is een goeie, huh ? (ben in foreach nooit goed geweest, anders vroeg ik het niet) maar hoe moet het dan ? kan je een voorbeeld geven zodat ik daar kan van leren ?

groeten,
kevin

Toevoeging op 19/09/2010 12:01:12:

wie kan me een voorbeeld geven ?

Toevoeging op 19/09/2010 13:17:02:

niemand ? jammer :S

Toevoeging op 19/09/2010 15:23:26:

ik heb nu dit, de bedoeling is dat je de array post en split en dan insert :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include("config.php");
include("functions.php");

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $id = mysql_real_escape_string($_POST['id']);
    $url = mysql_real_escape_string($_POST['url']);
    $descr = mysql_real_escape_string($_POST['descr']);
  
    for($i = 0; $i < count($_POST['artikel']); $i ++) { }
      
            
                $sort = $artikel;
                $func = explode(" ", $sort);
                echo $func[0]; //
                echo $func[1]; //
                echo $func[2]; //

                
              
            
        
        $q = mysql_query("INSERT INTO nieuws (inhoud, os) VALUES('".$artikel['content']."', '2')");
        if($q) {
            print 'De gegevens zijn opgeslagen!';
            print '<br><br />';
            print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
        }

        else {
            trigger_error(mysql_error());

    print '<form action="" method="POST">';
    
    // elementen ophalen uit google en vervolgens tonen //
    //define the source of the feed

    define(feed,'http://blogsearch.google.nl/blogsearch_feeds?hl=nl&q=medioren&lr=&ie=utf-8&num=10&output=rss');
    //recive file form server
    $xml_feed = file_get_contents(feed);
    //create a xml phraser
    $xml_praser = xml_parser_create();
    //tell the vars to the xml phrasers
    xml_parse_into_struct($xml_praser,$xml_feed,$xml_keys,$xml_index);
    //lets phrase ^^
    xml_parser_free($xml_praser);
    //generate the headlines
    for($i = 0;!empty($xml_index['TITLE'][$i]);$i++){
        if($i == 0){
        echo '<strong>Toolbox Test : Het laatste actuele nieuws: <br<br /><a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a></strong><br />';
        }

        else{
            echo '<a href="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">'.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'</a>
            <input type="checkbox" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['TITLE'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="url_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['LINK'][$i]]['value'].'">
            <input type="hidden" name="descr_'
.($i-1).'" value="'.$xml_keys[$xml_index['DESCRIPTION'][$i]]['value'].'"><br />
            <input type="hidden" name="artikel[]" value="'
.$xml_keys[$xml_index['CONTENT'][$i]]['value'].'"><br />';
        }
    }

    print '<input type="submit" name="save" value="Opslaan"></form>';
    print '<br><br />';
    print '<a href="javascript:history.back(-1)"><-terug</a>';
}}

?>


  
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.