foreach

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »
Ruben D

Ruben D

09/10/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb dus een klein scriptje gemaakt dat getallen optelt en de uitkomst in een mysql tabel zet.
de tabel heeft meerdere gebruikers (per rij dus) en het script zou dus per rij moeten uitellen en niet alles samen van alle gebruikers zoals nu.
Kan ik daarvoor de php foreach functie gebruiken? of iets anders? en hoe?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 17:30:58
 
Toine vd P

Toine vd P

09/10/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Quote:
ik heb "dus" ...


vaag zeg, heb je meer info ?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

09/10/2009 19:28:00
Quote Anchor link
Geef je data model en het script waarmee je alles optelt. Zonder code kunnen we niets.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2009 19:33:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 09.10.2009 19:28:
Geef je data model en het script waarmee je alles optelt. Zonder code kunnen we niets.

Uiteraard alléén relevante code en geen compleet script.
 
Ruben D

Ruben D

09/10/2009 23:22:00
Quote Anchor link
alstublieft, hij doet het niet per rij nu ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
error_reporting(E_ALL);
 ini_set("display_errors", 1);

$con = mysql_connect("localhost","","");

if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }


mysql_select_db("", $con);

$result = mysql_query("SELECT * FROM clients");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

  echo $row['h_ruimte'] . " " . $row['h_verkeer'] . " " . $row['h_domein'] . " " . $row['totaal'];
  $ruimte = $row['h_ruimte'] * "1";
  $verkeer = $row['h_verkeer'] * "1";
  $domein = "";
  echo "<br />";
  echo "Ruimte: ";
  echo $ruimte;
  echo "Verkeer: ";
  echo $verkeer;
  echo "Domein: ";
  echo $domein;
  }

  $permaand = $verkeer + $ruimte + $domein;
  $totaal = $row['totaal'] + $permaand;
  echo $totaal;
  echo $permaand;
  mysql_query("UPDATE clients SET permaand = '$permaand'"); // permaand
  mysql_query("UPDATE clients SET totaal = '$totaal'"); // totaal

mysql_close($con);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2009 00:05:00
Quote Anchor link
Een getal is geen string en hoort niet tussen quotes.
Verder heeft vermenigvuldigen met 1 weinig zin.
$ruimte = $row['h_ruimte'] * "1";

$permaand en $totaal worden pas na de while() uitgerekend. Dus dat doe je met de gegevens uit het laatst opgehaalde record.
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 00:42:00
Quote Anchor link
dat getal, dat weet ik ja dit is niet de "echte" script meer een aangepaste kopie.
dat verklaard ok het vermenigvuldigen met 1, het gaat om het principe.
en dat laatstz begrijp ik niet goed, de update komt na de while ja is dat een probeel? het werkt alleen niet per rij (gebruiker)


zou dit werken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach ($gebruiker)
{

   script hiertussen  
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben D
 
Afra ca

Afra ca

10/10/2009 12:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$testarray
= array("testkey1" => "testvalue1", "testkey2" => "testvalue2");

foreach ($testarray AS $key => $value){
    // doe iets met keys en/of value
}
?>


Zo ziet een foreach eruit ;)

EDIT: Ok, "$key => " is optioneel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 12:54:00
Quote Anchor link
ok, hoe los ik mijn probleem dan op?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2009 13:07:00
Quote Anchor link
Waarom zou je iets dat je zo kan uitrekenen in de database willen zetten. Als je het nodig hebt reken je het gewoon even uit.
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 13:13:00
Quote Anchor link
omdat de uitkomst achteraf nog moet kunnen worden aangepast worden en dat niet bij elke gebruiker gebeurt maar bij sommigen.
Weet je een oplossing?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

10/10/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Het pas op het moment te berekenen dat je het nodig hebt. Volgens mij vergeet je een WHERE in je UPDATE-query's. Dat neemt echter niet weg dat je dit beter pas kunt berekenen als je het nodig hebt.
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Als ik nu een WHERE zet en iets als every row of every id of zo iets?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2009 13:39:00
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

$con = mysql_connect("localhost","","");
if (!$con)
{

    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}


mysql_select_db("", $con);

$result = mysql_query("SELECT * FROM clients");
if(!$result)
{

    echo 'Select error';
}

else
{
    while($row = mysql_fetch_array($result))
    {

        echo $row['h_ruimte'] . " " . $row['h_verkeer'] . " " . $row['h_domein'] . " " . $row['totaal'];
        $ruimte = $row['h_ruimte'] * 1;
        $verkeer = $row['h_verkeer'] * 1;
        $domein = "";
        echo "<br />";
        echo "Ruimte: " . $ruimte;
        echo "Verkeer: " . $verkeer;
        echo "Domein: " . $domein;
        $permaand = $verkeer + $ruimte + $domein;
        $totaal = $row['totaal'] + $permaand;
        echo $totaal;
        echo $permaand;
        $update = mysql_query("UPDATE clients SET permaand = '" . $permaand . "', totaal = '" . $totaal . "' WHERE id = " . $row['id']);
        if(!$update)
        {

            echo 'Update error';
        }
    }
}

mysql_close($con);
?>
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Ja, da was wat ik zocht, thx a million SanThe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.