foreach

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »
Ruben D

Ruben D

09/10/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb dus een klein scriptje gemaakt dat getallen optelt en de uitkomst in een mysql tabel zet.
de tabel heeft meerdere gebruikers (per rij dus) en het script zou dus per rij moeten uitellen en niet alles samen van alle gebruikers zoals nu.
Kan ik daarvoor de php foreach functie gebruiken? of iets anders? en hoe?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 13:22:41
 
Toine vd P

Toine vd P

09/10/2009 17:29:00
Quote Anchor link
Quote:
ik heb "dus" ...


vaag zeg, heb je meer info ?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

09/10/2009 19:28:00
Quote Anchor link
Geef je data model en het script waarmee je alles optelt. Zonder code kunnen we niets.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/10/2009 19:33:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 09.10.2009 19:28:
Geef je data model en het script waarmee je alles optelt. Zonder code kunnen we niets.

Uiteraard alléén relevante code en geen compleet script.
 
Ruben D

Ruben D

09/10/2009 23:22:00
Quote Anchor link
alstublieft, hij doet het niet per rij nu ik heb geen idee hoe ik dit moet oplossen


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
error_reporting(E_ALL);
 ini_set("display_errors", 1);

$con = mysql_connect("localhost","","");

if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }


mysql_select_db("", $con);

$result = mysql_query("SELECT * FROM clients");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

  echo $row['h_ruimte'] . " " . $row['h_verkeer'] . " " . $row['h_domein'] . " " . $row['totaal'];
  $ruimte = $row['h_ruimte'] * "1";
  $verkeer = $row['h_verkeer'] * "1";
  $domein = "";
  echo "<br />";
  echo "Ruimte: ";
  echo $ruimte;
  echo "Verkeer: ";
  echo $verkeer;
  echo "Domein: ";
  echo $domein;
  }

  $permaand = $verkeer + $ruimte + $domein;
  $totaal = $row['totaal'] + $permaand;
  echo $totaal;
  echo $permaand;
  mysql_query("UPDATE clients SET permaand = '$permaand'"); // permaand
  mysql_query("UPDATE clients SET totaal = '$totaal'"); // totaal

mysql_close($con);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2009 00:05:00
Quote Anchor link
Een getal is geen string en hoort niet tussen quotes.
Verder heeft vermenigvuldigen met 1 weinig zin.
$ruimte = $row['h_ruimte'] * "1";

$permaand en $totaal worden pas na de while() uitgerekend. Dus dat doe je met de gegevens uit het laatst opgehaalde record.
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 00:42:00
Quote Anchor link
dat getal, dat weet ik ja dit is niet de "echte" script meer een aangepaste kopie.
dat verklaard ok het vermenigvuldigen met 1, het gaat om het principe.
en dat laatstz begrijp ik niet goed, de update komt na de while ja is dat een probeel? het werkt alleen niet per rij (gebruiker)


zou dit werken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach ($gebruiker)
{

   script hiertussen  
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruben D
 
Afra ca

Afra ca

10/10/2009 12:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$testarray
= array("testkey1" => "testvalue1", "testkey2" => "testvalue2");

foreach ($testarray AS $key => $value){
    // doe iets met keys en/of value
}
?>


Zo ziet een foreach eruit ;)

EDIT: Ok, "$key => " is optioneel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 12:54:00
Quote Anchor link
ok, hoe los ik mijn probleem dan op?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2009 13:07:00
Quote Anchor link
Waarom zou je iets dat je zo kan uitrekenen in de database willen zetten. Als je het nodig hebt reken je het gewoon even uit.
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 13:13:00
Quote Anchor link
omdat de uitkomst achteraf nog moet kunnen worden aangepast worden en dat niet bij elke gebruiker gebeurt maar bij sommigen.
Weet je een oplossing?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

10/10/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Het pas op het moment te berekenen dat je het nodig hebt. Volgens mij vergeet je een WHERE in je UPDATE-query's. Dat neemt echter niet weg dat je dit beter pas kunt berekenen als je het nodig hebt.
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Als ik nu een WHERE zet en iets als every row of every id of zo iets?
 
- SanThe -

- SanThe -

10/10/2009 13:39:00
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

$con = mysql_connect("localhost","","");
if (!$con)
{

    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}


mysql_select_db("", $con);

$result = mysql_query("SELECT * FROM clients");
if(!$result)
{

    echo 'Select error';
}

else
{
    while($row = mysql_fetch_array($result))
    {

        echo $row['h_ruimte'] . " " . $row['h_verkeer'] . " " . $row['h_domein'] . " " . $row['totaal'];
        $ruimte = $row['h_ruimte'] * 1;
        $verkeer = $row['h_verkeer'] * 1;
        $domein = "";
        echo "<br />";
        echo "Ruimte: " . $ruimte;
        echo "Verkeer: " . $verkeer;
        echo "Domein: " . $domein;
        $permaand = $verkeer + $ruimte + $domein;
        $totaal = $row['totaal'] + $permaand;
        echo $totaal;
        echo $permaand;
        $update = mysql_query("UPDATE clients SET permaand = '" . $permaand . "', totaal = '" . $totaal . "' WHERE id = " . $row['id']);
        if(!$update)
        {

            echo 'Update error';
        }
    }
}

mysql_close($con);
?>
 
Ruben D

Ruben D

10/10/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Ja, da was wat ik zocht, thx a million SanThe
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.