FormCreator Class

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 17:07:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik heb eindelijk mijn eerste (werkende!) class kunnen maken. Werd tijd :-P. Ben er dus ook super trots op, al stelt het voor de meesten van jullie natuurlijk weinig voor.

Ik wilde aan jullie vragen of jullie nog tips/verbeteringen/opmerkingen/aanmerkingen/commentaar/kritiekpuntjes hadden en of jullie zo vriendelijk willen zijn deze te melden. Al zal dat kritiek niet zo moeilijk zijn tegenwoordig, haha :-P.

(Geef overigens ook even je mening over de lay-out van mijn geweldige scriptlib, zelf via htaccess enzo gemaakt :-P.)

http://www.dzjemo.nl/phphulp/formcreator.php

Ik hoor het wel!

Jezpur
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:39:15
 
GaMer B

GaMer B

29/04/2009 17:17:00
Quote Anchor link
Hmm, ik wil het niet afkraken, maar misschien klinkt het wel zo. Maar goed daar gaat ie:

* Ik zie HTML code in de class. Niet zo zeer de option en de verschillende form elementen, maar de table om alles netjes te krijgen. Laat dat aan de designer over. Tegenwoordig worden vooral divs, spans, labels en misschien ook wel lists gebruikt om een formulier te stylen.
* Extra attributen zoals style e.d. kunnen niet toegevoegd worden aan een form element. Het doel die je voor ogen had als zijnde flexibel formulier maker is eigenlijk verdwenen. Je zit vast aan de standaarden van de class, en daar moet je het mee doen. Wat als je een custom JavaScript script hebt, en je wilt een element aanspreken met de attribute 'rel'? Dat kan nu niet.

Desalniettemin heeft deze class ook voordelen voor de gemiddelde programmeur/designer. In één oogopslag is het formulier te zien en in een luttele seconden kan je een formulier samenstellen.

Ik hoop dat je er wat mee kunt.

EDIT: Ik ben erg gecharmeerd van het Prado framework. Daar hebben ze ook custom HTML formulier classes. Een voorbeeldje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<com:TLabel
    ForControl="Username"
    Text="Username" /><br />
<com:TTextBox
    ID="Username"
    CssClass="text" /><br />
    <!-- En nog een aantal ingebouwde validator dingen -->
<com:TLabel
    ForControl="Password"
    Text="Password" /><br />
<com:TTextBox
    ID="Password"
    TextMode="Password"
    CssClass="text" />
    <!-- En nog een aantal ingebouwde validator dingen -->
<com:TLabel
    ForControl="Email"
    Text="Email Address" /><br />
<com:TTextBox
    ID="Email"
    CssClass="text" />
    <!-- En nog een aantal ingebouwde validator dingen -->

En dat wordt dan omgezet in valid (X)HTML, zodat de designer het af kan handelen met zoals je al een beetje ziet CSS styling.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 17:24:00
Quote Anchor link
Ja met die HTML code zat ik dus ook mee. Want als je zo'n formulier eenmaal hebt samengesteld, hoe wil je het dan nog opmaken? Dat kan men vooraf dan in de class aanpassen, maar dan is het doel om simpel een formulier samen te kunnen stellen ook gelijk verdwenen, inderdaad.

Ik zit misschien een beetje in de lucht te grijpen als je style attributen wil toevoegen, ik doelde meer op id="" enzo. Die style daar is meer een extra voorbeeldje. Je kunt net zo goed als extra iets met rel opgeven. Hoeft niet per se die id en style te zijn, dat was meer een voorbeeld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
GaMer B

GaMer B

29/04/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Misschien is het een idee om wat classes door te kijken die al zo'n soort dingen doen. En een beetje ideeën opdoen. Eerlijk gezegd weet ik bij god niet hoe ze dat doen. Wat je WEL kan doen is zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$formulier
= new Formulier('test'); // name is dan test
$formulier->addElement('text', 'een value', $array(
    'attribute' => 'waarde',
    'attribute2' => 'waarde',
));[
/code]
(
Beetje afgekeken van Zend (dacht ik) :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 17:40:00
Quote Anchor link
Oh zo. Ja dat zou nog kunnen, ja. Hm. Maakt het wel al weer iets 'mooier'.

Kijkt u maar eens ;-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/04/2009 20:13:00
Quote Anchor link
Kijk anders eens naar Zend_Form, dat is een onderdeel van het Zend Framework waar ik wel gecharmeerd van ben.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:18:00
Quote Anchor link
Da's wel erg uitgebreid, hoor :-P. Zo ver was ik nou ook weer niet van plan te gaan, haha.
 
GaMer B

GaMer B

29/04/2009 20:24:00
Quote Anchor link
Is al beter. Ik hoop dat je ook de flexibiliteit "voelt" ? :P

Alleen het probleem van stylen nog oplossen. Die table moet er uit.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 20:30:00
Quote Anchor link
Klopt. Ik zat te denken om de velden en zo in een array terug te geven, zodat men zelf daaromheen kan bouwen. Maar dan zit je ook weer met de form-tag die dan alsnog zelf geschreven moet worden.

Bijv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$totaalplaatje
= array(
  array('tekst', '<input..../>'),
  array('tekst', '<select.....>'), // enz.
  array('', '<input type="submit"..../>')
);


foreach($totaalplaatje as $element) {
  list($tekst, $veld) = $element;

  echo '<label>'.$tekst.'</label>: '.$veld.'<br />';
}

?>


'k Heb nu maar iets gedaan, werk nooit met labels dus weet niet of dat goed is :-P.
 
GaMer B

GaMer B

29/04/2009 20:45:00
Quote Anchor link
Overigens wat ik me nu bedenk: Het genereren van een formulier is nog niet eens het meeste werk. Het valideren daarvan is echter wel vreselijk werk. Als je DAT erin kunt verwerken zou het nog beter zijn. Tip: Gebruik regels zoals:
$username->addValidator('required');
$username->addValidator('regex', '[\w]{3,50}');

Jouw concept dingetje is niet echt geweldig overigens. Dan leg je weer teveel werk bij de programmeur en niet zozeer bij de designer.

Nog een ideetje: Wat nou als je de wrapper variabel maakt? Dat je zoiets kun instellen:

$form->setWrapper(array('<table>', '</table>'));
$form->setWrapperRow(array('<tr>', '</tr>'));
$form->setWrapperColumn(array('<td>', '</td>'));

Misschien een ideetje.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 21:28:00
Quote Anchor link
Dat Wrapper is wel een goed plan op zich. Alleen, moet ik dan bij Column om beiden (tekst en veld) die twee tags zetten? Lijkt me namelijk niet :-P.

Klopt dat het eigenlijk niet echt geweldig is. Maar het gaat me meer om het OOP gedeelte en of de logica zo een beetje klopt. Ik vind OOP echt geweldig en als ik het zelf goed kan zou dat helemaal top zijn. Maar op dit moment ben ik alleen maar dingetjes aan het uitproberen.
 
Jelmer -

Jelmer -

29/04/2009 21:52:00
Quote Anchor link
Juist als je OOP zo geweldig vindt is het leuk om eens de richting op te gaan van Zend_Form: Voor ieder element een eigen class. Op die manier kan je logica die specifiek voor select of input[type=radio] is in hun eigen class houden, en kan je nieuwe (of hergebruikte, maar opnieuw opgemaakte) form-elementen toevoegen zonder classes te hoeven veranderen. Iets a la:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
class Form
- addField(Field $field)
-
draw()

abstract class Field
- setValue()
-
setAttribute()
-
draw() (wordt aangeroepen door Form::draw)

class TextField extends Field
- setPlaceholder($text)
-
draw() (overschrijven, zodat je specifiek input[type=text] kan teruggeven)

$x = new Form;

$naam = new TextField('Voornaam');
$naam->setPlaceholder('Vul hier je voornaam in');

// dit kan je ook onderbrengen in de class zelf
if(isset($_POST['naam']))
    $naam->setValue($_POST['naam']);

$x->addField($naam);

$x->draw();
?>
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/04/2009 21:56:00
Quote Anchor link
Hm.. Ja, Zend is me wat. Heb het hele zooitje op m'n pc staan omdat ik Zend_Db gebruik bij een van m'n websites, daar ondersteunde men nog geen PDO.... Nja, dat terzijde: ik zal eens de documentatie van Zend_Form door gaan nemen, misschien dat ik dat dan voortaan wel ga gebruiken om een formulier te maken :-).
 
Jelmer -

Jelmer -

29/04/2009 22:00:00
Quote Anchor link
Naja, je hoeft niet specifiek Zend_Form te bekijken, je kan ook kijken naar FormHandler of een ander "groot" form-hulpje-script-ding-achtig-iets. Ik denk dat ze allemaal wel op zo'n soort manier met meerdere classes, en classes specifiek voor bepaalde elementen zullen werken.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

29/04/2009 22:05:00
Quote Anchor link
Maar is het niet de hele bedoeling van OOP dat al je gegevens die je opslaat, een soort object word.
Dus je krijgt bijvoorbeeld een abstracte class met input o.i.d.
Die geef je bepaalde methodes en variablen mee, die voor iedere class verplicht zijn, en dan maak je dus allemaal overerfende classes voor een textfield enzo.
En dat je dan een class form heeft, waarmee je het hele form kan gaan bouwen.
(dus eigenlijk wat in Jelmer z'n voorbeeld code staat )
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

29/04/2009 23:14:00
Quote Anchor link
Ik mis het spannendste gedeelte namelijk het controleren van de gegevens en het wegschrijven naar DB of email
 
Mark PHP

Mark PHP

29/04/2009 23:58:00
Quote Anchor link
Wat verbeterpunten van je class:
- haal de echo uit outputForm(). Return gewoon het resultaat.
- probeer de velden op te bouwen door middel van DOM. Hierdoor is het makkelijk om attributen / waardes toe te voegen. Bovendien verkleint dit de kans op fouten én is het XHTML valid.

Ikzelf heb (naast een soortgelijke implementatie als Jelmer geeft) nog methodes addValidator en addFilter, die je op de velden kan loslaten. Als elke validator succesvol valideert is het formulier correct.
Je zou eventueel een onComplete methode kunnen toevoegen, die een actie (callback) doet als het formulier correct is (zoals het wegschrijven naar een DB).

Daarnaast, als je het helemaal doorvoert (MVC-achtig), is het wellicht logisch om een View object te retourneren als je draw() aanroept. Ikzelf twijfel nog hoe ik dat in mijn eigen formulierklasse kan / ga implementeren.

Een goede formulierklasse is ingewikkelder dan je denkt, maar ook een mooie uitdaging! Leesvoer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark PHP
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

30/04/2009 10:46:00
Quote Anchor link
Ik ben toevallig ook bezig aan een form class.
Ik probeer nu ook te zorgen dat ik events kan toevoegen (onClick, onChange, ...); dat, buiten de html van het formulier, ook een insert string wordt gebouwd met de juiste velden, met de $_POST ingewerkt; dat de juiste waarden in javascript worden gelezen en doorgegeven aan een functie die alles met Ajax opstuurt.

Het begint mooi te werken, maar er is nog een hoop werk aan.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

30/04/2009 11:16:00
Quote Anchor link
als je het helemaal mooi wilt doen moet je de form kunnen bouwen aan de hand van de eigenschappen van de in een SQL statement gevraagde columns
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/04/2009 14:59:00
Quote Anchor link
Hm, ik denk dat ik hem nog wel ietsjes ga uitbouwen. In ieder geval een validatie er op :-).
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

30/04/2009 17:26:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 30.04.2009 11:16:
als je het helemaal mooi wilt doen moet je de form kunnen bouwen aan de hand van de eigenschappen van de in een SQL statement gevraagde columns


Uhm, ik doe zo ongeveer het omgekeerde, maar je hebt wel een punt.

Met een sql dump, waar de CREATE TABLE op staat, moet dat wel lukken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.