Formelier verzend niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »
Melvin

melvin

14/04/2009 00:50:00
Quote Anchor link
Hallo ik zit met een Probleem ik heb net een website gemaakt maar het formelier wilt de site niet verzenden.
Ik krijg geen fout melding maar ik krijg ook niks binnen ik heb van alles all gedaan maar ik kom er niet uit.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
<?php
$emailadres
= "*********";
$sitenaam = "***********";

if(isset($_GET['actie']) == "verzenden")
{

        if(empty($_POST['onderwerp']) || empty($_POST['naam']) || empty($_POST['email']) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['voornaam']) || empty($_POST['site']))
        {

            echo "Je moet wel alle velden invullen!!";
        }

        else
        {
            mail($emailadres, $onderwerp, "Afzender: $voornaam $naam \nEmail adres: $email \nWebsite: $site Onderwerp: \n$onderwerp \nIP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']." \n\nBericht: \n$bericht", "From: $naam || $sitenaam");
            echo "Bericht succesvol verzonden!";
        }
}

else
{

Bent u particulier, of een bedrijf?</b></td>
        <
td colspan='2'>
          <
input type="radio" name="particulier" value="Ja" checked  onclick="displayBN(this,'Ja');"> Particulier&nbsp;
          <
input type="radio" name="particulier" value="Nee"   onclick="displayBN(this, 'Ja');"> Bedrijf&nbsp;
      <
/td></tr>
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><B>Probleem/storing/wens</b></td>
        <
td colspan='2'><select name="soort">
    <
option value="18">Probleem</option><option value="14">Probleem: Backup werkt niet</option><option value="3">Probleem: Computer traag</option><option value="11">Probleem: Draadloos netwerk werkt niet</option><option value="4">Probleem: Email werkt niet</option><option value="20">Probleem: Installatie Windows Vista geeft probleme</option><option value="13">Probleem: Internetverbinding werkt niet</option><option value="2">Probleem: PC gecrashed</option><option value="5">Probleem: Printer werkt niet</option><option value="9">Probleem: Programma (algemeen) werkt niet</option><option value="10">Probleem: Veel spam in email box</option><option value="1">Probleem: Virus op computer</option><option value="19">Wens</option>
    <
option value="28">Wens: Abonnement Gewoon Computer Support Veilig</option>
    <
option value="25">Wens: Abonnement MKB</option><option value="29">Wens: Abonnement Online-Backup</option><option value="26">Wens: Abonnement ZZP</option><option value="21">Wens: Backup telefoon maken</option><option value="15">Wens: Blokkering ongewenste websites</option><option value="7">Wens: Computer uitbreiden</option><option value="16">Wens: Geheugen uitbreiding computer</option><option value="24">Wens: Hulp op afstand</option>
    <
option value="23">Wens: Installatie Gewoon Computer Support Veilig</option>
    <
option value="22">Wens: Installatie Online-Backup</option><option value="30">Wens: Intake gesprek - Zakelijk</option><option value="12">Wens: Microsoft Media Center installatie</option><option value="8">Wens: mp3 speler / ipod installeren</option><option value="6">Wens: Nieuwe Computer aankoop/ advies</option>      
        <
/select>
      <
/td></tr>
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><B>Type computer</b></td>
          <
td colspan='2'>
            <
input type="radio" name="type" value="Windows" checked> Windows&nbsp;
            <
input type="radio" name="type" value="Mac"> Mac&nbsp;
            <
input type="radio" name="type" value="Linux"> Linux&nbsp;
        <
/td></tr>  
      <
/td></tr>
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><div id="bedrijfsnetwerk" style="display: none;" ><B>Is het een probleem met de server?</b></div></td>
          <
td colspan='2'><div id="bedrijfsnetwerk2" style="display: none;"><input class="search" name="netwerk" type="radio" value='Ja' onclick="displayBNPrijs(this, 'Ja');">Ja <input class="search" name="netwerk" type="radio" value='Nee' checked onclick="displayBNPrijs(this, 'Ja');">Nee</div>
        <
/td></tr>    
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><b>Eventuele toelichting</b>&nbsp;</td>
        <
td colspan='2'><textarea class="search" name="Storing" cols="30" rows="8"></textarea>
      <
/td></tr>  
      <
TR><TD colspan="2">&nbsp;</td></tr>  
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><B>&nbsp;</b></td>
          <
td colspan='2'>
            <
input type="radio" name="geslacht" value="m" checked> Dhr.&nbsp;
            <
input type="radio" name="geslacht" value="v"> Mevr.
        <
/td></tr>        
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Uw achternaam</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Naam" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_naam');"></td>
    <
TD id="inf_naam">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Uw voornaam of voorletters</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Voornaam" value="" maxlength="50" size=25></td>
    <
TD id="inf_voornaam"></TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><div id="bedrijfsnetwerk3" style="display: none;"><B>Bedrijf</b></div></td>
    <
td><div id="bedrijfsnetwerk4" style="display: none;"><input class="search" type="text" name="Bedrijf" value="" maxlength="50" size=25></div></td>
  <
/tr>  
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>E-mail&nbsp;adres</b><BR></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="E-mail" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validateEmail(this, 'inf_email', true);" id="E-mail"></td>
    <
TD id="inf_email">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
      <
td><B>Telefoon</b></td>
      <
td><input class="search" type="text" name="Telefoon" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validateTelnr(this, 'inf_telefoon', true);"></td>
      <
TD id="inf_telefoon">verplicht</TD>
  <
/tr>    
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Postcode</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Postcode" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="makeRequest('postcode.xml.htm'); validatePresent(this, 'inf_postcode');"></td>
    <
TD id="inf_postcode">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Plaats</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Plaats" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_plaats');"></td>
    <
TD id="inf_plaats"></TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Straat</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Straat" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_straat');" ></td>
    <
TD id="inf_straat"></TD>
  <
/tr>  
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Huisnummer</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Huisnummer" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_huisnummer');"></td>
    <
TD id="inf_huisnummer">verplicht</TD>
  <
/tr>

 <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Actiecode</b>
  <
/td>
    <
td colspan='2'><input class="search" MAXLENGTH=30 SIZE=10 name="actie" type="text" value=""></td>
  <
/tr>

      <
/tr>
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><B>Hoe bent u bij ons terecht gekomen?</b>
      <
/td>
      <
td colspan='2'><select name="bron">
      <
option value="15">--- graag kiezen ---</option><option value="1">via google.nl</option><option value="2">via een andere zoekmachine</option><option value="5">via familie, vrienden of bekenden</option><option value="22">via De Zaak</option><option value="4">via een artikel in een krant</option><option value="3">via een flyer</option><option value="11">via een hardware leverancier</option><option value="10">via een software leverancier</option><option value="20">via internetprovider alice</option><option value="12">via internetprovider edpnet</option><option value="7">via internetprovider planet.nl</option><option value="9">via internetprovider tele2</option><option value="8">via internetprovider xs4all</option><option value="6">via kpn</option><option value="19">via de telefoongids</option><option value="13">via een retailer (Media-Markt, Dixons, etc.)</option><option value="18">via goudengids</option><option value="21">via marktplaats.nl</option>
      <
option value="17">Via een bekende die bij Gewoon Computer Support werkt</option>
      <
option value="16">ik ben al klant van Gewoon Computer Support</option>
      <
option value="14">anders</option>      
          <
/select>
      <
/td>
      <
/tr>    
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Prijsindicatie</b>
  <
/td>
  <
td colspan='2' id="inf_prijs">Voor de gekozen service betaalt u 15 &euro; per kwartier. Voorrijkosten worden niet in rekening gebracht, het eerste uur wordt geheel in rekening gebracht.
  <
/td>
  <
/tr>
  <
tr><td>&nbsp;</td><td><input TYPE="Submit" NAME="Submit" value="versturen">
 
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melvin
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:29:53
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2009 00:53:00
Quote Anchor link
Plaats alléén relevante code en geen compleet script.

Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.

Edit:
Maak en dit van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(mail(.......))
{

    echo 'Verstuurd';
}

else
{
    echo 'Mail is niet verstuurd';
}

?>


Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

14/04/2009 09:50:00
Quote Anchor link
Je HTML staat midden in PHP?

Ik weet niet wat hier de bedoeling van is?

Edit
Daarnaast moet je niet met $_GET werken, maar met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
[
/code]
om te controleren of er een formulier is verzonden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Melvin

melvin

14/04/2009 10:01:00
Quote Anchor link
De bedoeling van dit script is dat men online support kunnen aanvragen.
dus het is gewoon normaal contact formulier met wat extra dingen.
voor de rest niks bizonders.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door melvin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.