Formelier verzend niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »
Melvin

melvin

14/04/2009 00:50:00
Quote Anchor link
Hallo ik zit met een Probleem ik heb net een website gemaakt maar het formelier wilt de site niet verzenden.
Ik krijg geen fout melding maar ik krijg ook niks binnen ik heb van alles all gedaan maar ik kom er niet uit.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
<?php
$emailadres
= "*********";
$sitenaam = "***********";

if(isset($_GET['actie']) == "verzenden")
{

        if(empty($_POST['onderwerp']) || empty($_POST['naam']) || empty($_POST['email']) || empty($_POST['bericht']) || empty($_POST['voornaam']) || empty($_POST['site']))
        {

            echo "Je moet wel alle velden invullen!!";
        }

        else
        {
            mail($emailadres, $onderwerp, "Afzender: $voornaam $naam \nEmail adres: $email \nWebsite: $site Onderwerp: \n$onderwerp \nIP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']." \n\nBericht: \n$bericht", "From: $naam || $sitenaam");
            echo "Bericht succesvol verzonden!";
        }
}

else
{

Bent u particulier, of een bedrijf?</b></td>
        <
td colspan='2'>
          <
input type="radio" name="particulier" value="Ja" checked  onclick="displayBN(this,'Ja');"> Particulier&nbsp;
          <
input type="radio" name="particulier" value="Nee"   onclick="displayBN(this, 'Ja');"> Bedrijf&nbsp;
      <
/td></tr>
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><B>Probleem/storing/wens</b></td>
        <
td colspan='2'><select name="soort">
    <
option value="18">Probleem</option><option value="14">Probleem: Backup werkt niet</option><option value="3">Probleem: Computer traag</option><option value="11">Probleem: Draadloos netwerk werkt niet</option><option value="4">Probleem: Email werkt niet</option><option value="20">Probleem: Installatie Windows Vista geeft probleme</option><option value="13">Probleem: Internetverbinding werkt niet</option><option value="2">Probleem: PC gecrashed</option><option value="5">Probleem: Printer werkt niet</option><option value="9">Probleem: Programma (algemeen) werkt niet</option><option value="10">Probleem: Veel spam in email box</option><option value="1">Probleem: Virus op computer</option><option value="19">Wens</option>
    <
option value="28">Wens: Abonnement Gewoon Computer Support Veilig</option>
    <
option value="25">Wens: Abonnement MKB</option><option value="29">Wens: Abonnement Online-Backup</option><option value="26">Wens: Abonnement ZZP</option><option value="21">Wens: Backup telefoon maken</option><option value="15">Wens: Blokkering ongewenste websites</option><option value="7">Wens: Computer uitbreiden</option><option value="16">Wens: Geheugen uitbreiding computer</option><option value="24">Wens: Hulp op afstand</option>
    <
option value="23">Wens: Installatie Gewoon Computer Support Veilig</option>
    <
option value="22">Wens: Installatie Online-Backup</option><option value="30">Wens: Intake gesprek - Zakelijk</option><option value="12">Wens: Microsoft Media Center installatie</option><option value="8">Wens: mp3 speler / ipod installeren</option><option value="6">Wens: Nieuwe Computer aankoop/ advies</option>      
        <
/select>
      <
/td></tr>
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><B>Type computer</b></td>
          <
td colspan='2'>
            <
input type="radio" name="type" value="Windows" checked> Windows&nbsp;
            <
input type="radio" name="type" value="Mac"> Mac&nbsp;
            <
input type="radio" name="type" value="Linux"> Linux&nbsp;
        <
/td></tr>  
      <
/td></tr>
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><div id="bedrijfsnetwerk" style="display: none;" ><B>Is het een probleem met de server?</b></div></td>
          <
td colspan='2'><div id="bedrijfsnetwerk2" style="display: none;"><input class="search" name="netwerk" type="radio" value='Ja' onclick="displayBNPrijs(this, 'Ja');">Ja <input class="search" name="netwerk" type="radio" value='Nee' checked onclick="displayBNPrijs(this, 'Ja');">Nee</div>
        <
/td></tr>    
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><b>Eventuele toelichting</b>&nbsp;</td>
        <
td colspan='2'><textarea class="search" name="Storing" cols="30" rows="8"></textarea>
      <
/td></tr>  
      <
TR><TD colspan="2">&nbsp;</td></tr>  
        <
tr align=left valign=top>
          <
td><B>&nbsp;</b></td>
          <
td colspan='2'>
            <
input type="radio" name="geslacht" value="m" checked> Dhr.&nbsp;
            <
input type="radio" name="geslacht" value="v"> Mevr.
        <
/td></tr>        
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Uw achternaam</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Naam" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_naam');"></td>
    <
TD id="inf_naam">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Uw voornaam of voorletters</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Voornaam" value="" maxlength="50" size=25></td>
    <
TD id="inf_voornaam"></TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><div id="bedrijfsnetwerk3" style="display: none;"><B>Bedrijf</b></div></td>
    <
td><div id="bedrijfsnetwerk4" style="display: none;"><input class="search" type="text" name="Bedrijf" value="" maxlength="50" size=25></div></td>
  <
/tr>  
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>E-mail&nbsp;adres</b><BR></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="E-mail" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validateEmail(this, 'inf_email', true);" id="E-mail"></td>
    <
TD id="inf_email">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
      <
td><B>Telefoon</b></td>
      <
td><input class="search" type="text" name="Telefoon" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validateTelnr(this, 'inf_telefoon', true);"></td>
      <
TD id="inf_telefoon">verplicht</TD>
  <
/tr>    
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Postcode</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Postcode" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="makeRequest('postcode.xml.htm'); validatePresent(this, 'inf_postcode');"></td>
    <
TD id="inf_postcode">verplicht</TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Plaats</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Plaats" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_plaats');"></td>
    <
TD id="inf_plaats"></TD>
  <
/tr>
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Straat</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Straat" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_straat');" ></td>
    <
TD id="inf_straat"></TD>
  <
/tr>  
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Huisnummer</b></td>
    <
td><input class="search" type="text" name="Huisnummer" value="" maxlength="50" size=25 ONCHANGE="validatePresent(this, 'inf_huisnummer');"></td>
    <
TD id="inf_huisnummer">verplicht</TD>
  <
/tr>

 <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Actiecode</b>
  <
/td>
    <
td colspan='2'><input class="search" MAXLENGTH=30 SIZE=10 name="actie" type="text" value=""></td>
  <
/tr>

      <
/tr>
      <
tr align=left valign=top>
        <
td><B>Hoe bent u bij ons terecht gekomen?</b>
      <
/td>
      <
td colspan='2'><select name="bron">
      <
option value="15">--- graag kiezen ---</option><option value="1">via google.nl</option><option value="2">via een andere zoekmachine</option><option value="5">via familie, vrienden of bekenden</option><option value="22">via De Zaak</option><option value="4">via een artikel in een krant</option><option value="3">via een flyer</option><option value="11">via een hardware leverancier</option><option value="10">via een software leverancier</option><option value="20">via internetprovider alice</option><option value="12">via internetprovider edpnet</option><option value="7">via internetprovider planet.nl</option><option value="9">via internetprovider tele2</option><option value="8">via internetprovider xs4all</option><option value="6">via kpn</option><option value="19">via de telefoongids</option><option value="13">via een retailer (Media-Markt, Dixons, etc.)</option><option value="18">via goudengids</option><option value="21">via marktplaats.nl</option>
      <
option value="17">Via een bekende die bij Gewoon Computer Support werkt</option>
      <
option value="16">ik ben al klant van Gewoon Computer Support</option>
      <
option value="14">anders</option>      
          <
/select>
      <
/td>
      <
/tr>    
  <
tr align=left valign=top>
    <
td><B>Prijsindicatie</b>
  <
/td>
  <
td colspan='2' id="inf_prijs">Voor de gekozen service betaalt u 15 &euro; per kwartier. Voorrijkosten worden niet in rekening gebracht, het eerste uur wordt geheel in rekening gebracht.
  <
/td>
  <
/tr>
  <
tr><td>&nbsp;</td><td><input TYPE="Submit" NAME="Submit" value="versturen">
 
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melvin
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 18:40:53
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2009 00:53:00
Quote Anchor link
Plaats alléén relevante code en geen compleet script.

Je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.

Edit:
Maak en dit van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(mail(.......))
{

    echo 'Verstuurd';
}

else
{
    echo 'Mail is niet verstuurd';
}

?>


Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

14/04/2009 09:50:00
Quote Anchor link
Je HTML staat midden in PHP?

Ik weet niet wat hier de bedoeling van is?

Edit
Daarnaast moet je niet met $_GET werken, maar met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
[
/code]
om te controleren of er een formulier is verzonden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Melvin

melvin

14/04/2009 10:01:00
Quote Anchor link
De bedoeling van dit script is dat men online support kunnen aanvragen.
dus het is gewoon normaal contact formulier met wat extra dingen.
voor de rest niks bizonders.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door melvin
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.