Formulier checken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

26/07/2007 17:14:00
Quote Anchor link
Geachte forumleden,

Ik wil graag een formulier checken (of alles is ingevuld) alleen weet ik daar geen snelle manier voor.

Ik weet ook niet of er een snelle manier voor is om de formulier te checken of alles is ingevuld (dus geen lege velden zijn gepost).

Ik doe het altijd zo, maar vind ik te lang dradig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// dit maak even snel, heb nu alles (zeg maar) in $naam etc gezet.
if(empty($naam))
{

echo "U naam is leeg";
}

// en ga zo maar door met alle velden.
?>


Heeft iemand een idee?
of is er een andere manier.?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dutch Caffeine
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:06:15
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:19:00
Quote Anchor link
Je zou de $_POST array met een foreach loop uit kunnen lezen en elke variabele te controleren.

Daar heb ik hier een voorbeeldje van staan.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

26/07/2007 17:26:00
Quote Anchor link
misschien is dit een idee voor je:

Voorbeeld formulier met een aantal veel voorkomende velden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<!-- Javascript controlle of alle verplicht aangegeven velden ingevuld zijn -->

<script type="text/JavaScript">
<!--
function MM_findObj(n, d) { //v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_validateForm() { //v4.0
  var i,p,q,nm,test,num,min,max,errors='',args=MM_validateForm.arguments;
  for (i=0; i<(args.length-2); i+=3) { test=args[i+2]; val=MM_findObj(args[i]);
    if (val) { nm=val.name; if ((val=val.value)!="") {
      if (test.indexOf('isEmail')!=-1) { p=val.indexOf('@');
        if (p<1 || p==(val.length-1)) errors+='- '+nm+' must contain an e-mail address.\n';
      } else if (test!='R') { num = parseFloat(val);
        if (isNaN(val)) errors+='- '+nm+' must contain a number.\n';
        if (test.indexOf('inRange') != -1) { p=test.indexOf(':');
          min=test.substring(8,p); max=test.substring(p+1);
          if (num<min || max<num) errors+='- '+nm+' must contain a number between '+min+' and '+max+'.\n';
    } } } else if (test.charAt(0) == 'R') errors += '- '+nm+' is required.\n'; }
  } if (errors) alert('The following error(s) occurred:\n'+errors);
  document.MM_returnValue = (errors == '');
}
//-->
</script>

<!-- Voorbeeld formuliertje met in de form tag een onsubmit waar de verplichte velden in staan vermeld -->

<form action="script.php" method="post" name="testform" onsubmit="MM_validateForm('naam','','R','mail','','RisEmail','nummer','','RisNum','wachtwoord','','R');return document.MM_returnValue">
<table align="center" border="0">
<tr>
    <td>
    *naam:
    </td>
    <td>
        <input type="text" name="naam" />
    </td>
</tr>
<tr>
    <td>
    *wachtwoord:
    </td>
    <td>
        <input type="password" name="wachtwoord" />
    </td>
</tr>
<tr>
    <td>
    *mail:
    </td>
    <td>
        <input type="text" name="mail" />
    </td>
</tr>
<tr>
    <td>
    *nummers:
    </td>
    <td>
        <input type="text" name="nummer" />
    </td>
</tr>
<tr>
    <td colspan="2" align="center">
        <input type="submit" name="verstuur" value="Login" />
    </td>
</tr>
</table>
</form>


Groetjes & succes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco PHPJunky
 
Timmy

timmy

26/07/2007 17:33:00
Quote Anchor link
ja er is wel een manier, maar dat is met javascript maar dan kan je de broncode overnemen en dat stukje weghalen, ik zie net dat marco die javascript heeft laten zien
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

26/07/2007 17:35:00
Quote Anchor link
Ik ga toch voor het voorbeeld van Blanche. Omdat dat alles in php is, en ik niet zo lekker werk met javascript.

In ieder geval allemaal hartelijk dank!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dutch Caffeine
 
Joren de Wit

Joren de Wit

26/07/2007 17:43:00
Quote Anchor link
tim schreef op 26.07.2007 17:33:
ja er is wel een manier, maar dat is met javascript maar dan kan je de broncode overnemen en dat stukje weghalen, ik zie net dat marco die javascript heeft laten zien
Zoals gezegd, het kan inderdaad ook gewoon in PHP. Het grote nadeel van javascript is namelijk dat je het uit kunt schakelen en de hele controle van je formulier wegvalt.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

26/07/2007 17:46:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 26.07.2007 17:43:
tim schreef op 26.07.2007 17:33:
ja er is wel een manier, maar dat is met javascript maar dan kan je de broncode overnemen en dat stukje weghalen, ik zie net dat marco die javascript heeft laten zien
Zoals gezegd, het kan inderdaad ook gewoon in PHP. Het grote nadeel van javascript is namelijk dat je het uit kunt schakelen en de hele controle van je formulier wegvalt.


maar als het aanstaan is javascript wel "strenger" en strikter dan php zelf is
 
Arend a

Arend a

26/07/2007 17:56:00
Quote Anchor link
Waarom is dat? Het enige is dat je met javascript het ietstje eerder kan vertellen, bij php kan je het pas na een submit controleren. Strictheid in beide talen hangt puur van de programmeur af.
 
Frank -

Frank -

26/07/2007 18:06:00
Quote Anchor link
Quote:
maar als het aanstaan is javascript wel "strenger" en strikter dan php zelf is
Ik ben benieuwd naar de argumenten! Voor zover ik weet, is een controle zo goed als dat de programmeur deze heeft gemaakt. Het maakt daarbij geen ene moer uit of dat nu in JS, PHP, .NET, Java of wat dan ook is gedaan.

Komt nog eens bij dat je JS niet kunt vertrouwen en het dus maar een extraatje is. Niets meer, niets minder.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

26/07/2007 18:16:00
Quote Anchor link
@ Arend & pgFrank:

eigenlijk hebben jullie bijde gelijk over het feit dat een beiviling en controlle net zo goed is als de programmeur hem maakt.

Maar zoals Arend ook al zei javascript is iets sneller ( niet dat je dat heel snel merkt )

en javascript heeft opzich minder regels code nodig dan dat php soms nodig.
het is ook waar dat als je javascript uit zet je er dan niks meer aan hebt omdat het op de client - side word uitgevoerd.

het is misschien mijn fout om te denken dat javascript strikter is maar dat is induvieel afhankelijk van de voorkeuren van de programmeur maar dat neemt niet weg dat feitelijk jullie gewoon gelijk hebben.
sorry maar ik zat denk ik niet hellemaal op te letten.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/07/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Voor de veiligheid zou ik een simpel foreachje in PHP maken, dan ben je met een paar regels code vrij snel klaar...

Voor de gebruiker zou ik echter javascript gebruiken, dat is veel eenvoudiger/directer voor hem/haar. Op javascript valt echter niet te vertrouwen want het is client-side.
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

03/09/2007 11:15:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 26.07.2007 17:19:
Je zou de $_POST array met een foreach loop uit kunnen lezen en elke variabele te controleren.

Daar heb ik hier een voorbeeldje van staan.


Je server geeft een 500 error.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.