formulier gegevens kort opslaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »
Vincent hagen

Vincent hagen

25/04/2008 18:42:00
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb voor een website een klein formuliertje gemaakt die de ingevulde gegevens opstuurt naar een email adres, alle werkt goed. Maar ik heb een klein dingeje waar ik mee zit.
het is een best groot forumlier en als je hem hebt ingevult en je wilt nog informatie over een bepaalt pakket wat je wilt kiezen dan moet je naar een andere magie. Als ej daar heen bent geweest en je gaat terug naar het formulier zijn alle eerst ingevulde gegevens weg (normaal erg logisch, maar vrezelijk irritant).
Zou ik dit in Session moeten zetten zodra de pagina wordt afgesloten, zoja hoe? of is er een andere mogelijkheid?

alvast bedankt,
V. G. Hagen
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 19:06:25
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

25/04/2008 19:46:00
Quote Anchor link
je zou de links in je form taget blank kunnen doen, zodat de pagina blijft...
anders denk ik inderdaad ook aan een cookie of session...
je zou een json string van de hele boel kunnen maken...
maar je submit het formulier niet, dus php is uitgesloten, javascript dus.
ik denk gewoon bij onchange de waarde toevoegen aan een json object en die in een cookie stoppen, want session met javascript gaat niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/04/2008 19:54:00
Quote Anchor link
Target _blank raad ik af. Nieuwe pagina's openen is eigenlijk uit den boze, omdat de gebruiker het gevoel van controle verliest en de back button niet meer werkt.

Bij grote formulieren: verdelen over een aantal pagina's. Laat ook aan de gebruiker zien op welke stap van het totale aantal stappen hij zich bevindt.

Geposte waarden zet je gewoon in een sessie, zodat de gebruiker ook nog terug kan indien nodig.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    session_start ();
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $_SESSION['pag1'] = $_POST;
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Vincent hagen

Vincent hagen

25/04/2008 21:21:00
Quote Anchor link
Maar het punt is, dat de mensen het formulier niet verzenden. Het is zo:
Eerst worden alle persoonlijke gegevens ingevult, daaronder staat dan een selectie over welke pakketten ze willen. Maar uitgebreide informatie staat op een andere pagina (dat staat dan ook achter de selectie lijst van de pakketten). Maar als ze die pagina openen en ze gaan terug naar het formulier is dat formulier leeg.
Ik dacht zelf aan, als de mensen van die pagina af gaan dan moet er een php of java script ingestelt worden.
ik ben niet bepaalt goed met java, maar wel met php. Maar naar mijn weten is er in php niets van een script dat wordt ingeschakelt als je avn de pagina weg gaat. In java weet ik toevallig dat dat wel het geval is, maar ik heb geen vlouw idee hoe je in java een session moet maken. (gelieft geen cookie, want ik heb het niet zo op bestanden op iemand anders zijn pc doen en zeker niet als het maar tijdelijk is, dan is een session een betere maniervind ik.)
 
Martijn B

Martijn B

26/04/2008 09:24:00
Quote Anchor link
Je zou eens kunnen kijken naar de functies serialize en unserialize in combinatie met een tabel in de database.

Je moet dan wel iets hebben waaraan je een gebruiker kunt identificeren. Een sessieID of als het niet anders kan de combinatie IP en browser naam (en dan met MD5 of SHA1 hashen).

Ik gebruik dit idee bijvoorbeeld voor het plaatsen van bestellingen in 4 stappen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/04/2008 10:20:00
Quote Anchor link
Vincent hagen schreef op 25.04.2008 21:21:
Maar het punt is, dat de mensen het formulier niet verzenden.

Daar zit je fout. Maak een submit-button met als value "volgende pagina". Dan worden er tenminste waarden verzonden. JavaScripts die in werking treden op het moment dat iemand een pagina verlaat zijn onbetrouwbaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Robert Deiman

Robert Deiman

26/04/2008 10:36:00
Quote Anchor link
Volgens mij bedoel jij het zo vincent:

- Je bezoekers vullen hun persoonlijke gegevens in
- Daaronder kunnen ze een bepaald pakket kiezen met slechts een deel aan informatie
- Willen ze meer informatie dan gaan ze naar een andere pagina, maar ben je de formuliergegevens kwijt.

Een mogelijkheid is om onder de pakketten een knopje/ link met "meer informatie" te zetten en met JavaScript of AJAX dan in de div waarin de pakketinformatie staat alle informatie te tonen. Zo kan je ook (door nog een druk op die link/ knop) de verkorte lijst weer weergeven.
 
Vincent hagen

Vincent hagen

26/04/2008 18:46:00
Quote Anchor link
ik denk Robert dat u mj een stuk verder heeft geholpen. Ik zorg dat de de link naar die informatie pagina op de pagina van het formulier net even anders is zodat hij eerst alle gegevens in een session zet en dat hij dan pas naar de die informatie pagina gaat. Dank u wel dit heeft me weer een stuk verder geholpen.

bedankt iedereen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.