formulier gegevens kort opslaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »
Vincent hagen

Vincent hagen

25/04/2008 18:42:00
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb voor een website een klein formuliertje gemaakt die de ingevulde gegevens opstuurt naar een email adres, alle werkt goed. Maar ik heb een klein dingeje waar ik mee zit.
het is een best groot forumlier en als je hem hebt ingevult en je wilt nog informatie over een bepaalt pakket wat je wilt kiezen dan moet je naar een andere magie. Als ej daar heen bent geweest en je gaat terug naar het formulier zijn alle eerst ingevulde gegevens weg (normaal erg logisch, maar vrezelijk irritant).
Zou ik dit in Session moeten zetten zodra de pagina wordt afgesloten, zoja hoe? of is er een andere mogelijkheid?

alvast bedankt,
V. G. Hagen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 02:12:30
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

25/04/2008 19:46:00
Quote Anchor link
je zou de links in je form taget blank kunnen doen, zodat de pagina blijft...
anders denk ik inderdaad ook aan een cookie of session...
je zou een json string van de hele boel kunnen maken...
maar je submit het formulier niet, dus php is uitgesloten, javascript dus.
ik denk gewoon bij onchange de waarde toevoegen aan een json object en die in een cookie stoppen, want session met javascript gaat niet.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/04/2008 19:54:00
Quote Anchor link
Target _blank raad ik af. Nieuwe pagina's openen is eigenlijk uit den boze, omdat de gebruiker het gevoel van controle verliest en de back button niet meer werkt.

Bij grote formulieren: verdelen over een aantal pagina's. Laat ook aan de gebruiker zien op welke stap van het totale aantal stappen hij zich bevindt.

Geposte waarden zet je gewoon in een sessie, zodat de gebruiker ook nog terug kan indien nodig.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    session_start ();
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $_SESSION['pag1'] = $_POST;
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Vincent hagen

Vincent hagen

25/04/2008 21:21:00
Quote Anchor link
Maar het punt is, dat de mensen het formulier niet verzenden. Het is zo:
Eerst worden alle persoonlijke gegevens ingevult, daaronder staat dan een selectie over welke pakketten ze willen. Maar uitgebreide informatie staat op een andere pagina (dat staat dan ook achter de selectie lijst van de pakketten). Maar als ze die pagina openen en ze gaan terug naar het formulier is dat formulier leeg.
Ik dacht zelf aan, als de mensen van die pagina af gaan dan moet er een php of java script ingestelt worden.
ik ben niet bepaalt goed met java, maar wel met php. Maar naar mijn weten is er in php niets van een script dat wordt ingeschakelt als je avn de pagina weg gaat. In java weet ik toevallig dat dat wel het geval is, maar ik heb geen vlouw idee hoe je in java een session moet maken. (gelieft geen cookie, want ik heb het niet zo op bestanden op iemand anders zijn pc doen en zeker niet als het maar tijdelijk is, dan is een session een betere maniervind ik.)
 
Martijn B

Martijn B

26/04/2008 09:24:00
Quote Anchor link
Je zou eens kunnen kijken naar de functies serialize en unserialize in combinatie met een tabel in de database.

Je moet dan wel iets hebben waaraan je een gebruiker kunt identificeren. Een sessieID of als het niet anders kan de combinatie IP en browser naam (en dan met MD5 of SHA1 hashen).

Ik gebruik dit idee bijvoorbeeld voor het plaatsen van bestellingen in 4 stappen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

26/04/2008 10:20:00
Quote Anchor link
Vincent hagen schreef op 25.04.2008 21:21:
Maar het punt is, dat de mensen het formulier niet verzenden.

Daar zit je fout. Maak een submit-button met als value "volgende pagina". Dan worden er tenminste waarden verzonden. JavaScripts die in werking treden op het moment dat iemand een pagina verlaat zijn onbetrouwbaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Robert Deiman

Robert Deiman

26/04/2008 10:36:00
Quote Anchor link
Volgens mij bedoel jij het zo vincent:

- Je bezoekers vullen hun persoonlijke gegevens in
- Daaronder kunnen ze een bepaald pakket kiezen met slechts een deel aan informatie
- Willen ze meer informatie dan gaan ze naar een andere pagina, maar ben je de formuliergegevens kwijt.

Een mogelijkheid is om onder de pakketten een knopje/ link met "meer informatie" te zetten en met JavaScript of AJAX dan in de div waarin de pakketinformatie staat alle informatie te tonen. Zo kan je ook (door nog een druk op die link/ knop) de verkorte lijst weer weergeven.
 
Vincent hagen

Vincent hagen

26/04/2008 18:46:00
Quote Anchor link
ik denk Robert dat u mj een stuk verder heeft geholpen. Ik zorg dat de de link naar die informatie pagina op de pagina van het formulier net even anders is zodat hij eerst alle gegevens in een session zet en dat hij dan pas naar de die informatie pagina gaat. Dank u wel dit heeft me weer een stuk verder geholpen.

bedankt iedereen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.