Formulier startsession foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- Mark -

- Mark -

26/10/2010 12:16:19
Quote Anchor link
Kijk eens naar je textarea hij heeft geen naam.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 14:51:05
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 12:54:50
Quote Anchor link
Bedankt het werkt :)

Ik ga nu proberen als men na de controlle op de knop bestellen drukt dat de gegevens in de database worden gezet.

Toevoeging op 26/10/2010 14:12:10:

Nog een laaste vraag, stel een kaartje kost 6,50 euro. Hoe moet ik dit dan verwerken in het script. want phph reageert op het , teken.
<PHP
function aantal($aantal , $prijs = 6)
?>

Toevoeging op 26/10/2010 14:12:38:

Nog een laaste vraag, stel een kaartje kost 6,50 euro. Hoe moet ik dit dan verwerken in het script. want phph reageert op het , teken.

<PHP
function aantal($aantal , $prijs = 6)
?>
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 14:17:44
Quote Anchor link
maak van 6,50 eens 6.50
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 16:43:40
Quote Anchor link
Het werkt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?PHP function aantal($aantal , $prijs = 7.50 )
?>


Maar hij laat dan wel zien 52,5 bij 7 kaartjes. Dus niet 52,50. Is hier niet wat aan te tuning?

Nu heb ik na het controle veld een include gedaan naar eern functie die de gegevens in de database zet. Als ben op BESTEL klikt.Regel 60. Zie script hier onder. Vervolgens staat op database1.php de functie die het naar de database zou moeten schrijven. alleen er wordt een veld aan gemaakt in de database maar zonder gegevens.

check.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<form action="<?PHP $PHP_SELF; ?>" method="POST">
                            <input type="hidden" name="form" value="bestel" />
                            <table>
                                <tr>
                                    <td colspan="2"><h3>Controleer uw gegevens goed!<br> De volgende gegevens worden naar ons verstuurd:</h3></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Achternaam:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['achternaam']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Adres:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['adres']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Postcode:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['postcode']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Woonplaats:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['stad']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>E-Mail:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['mail']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Telefoonnummer:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['telefoonnummer']; ?></td>
                                </tr>
                                    <td>Aantal:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['aantal']; ?> Kaartjes</td>
                                </tr>
                                </tr>
                                    <td>Bericht:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['bericht']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Totaal te voldoen:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['prijs']; ?> Euro</td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td><b><a href="javascript: history.go(-1)">Go Back</a></b></td>
                                    <td><input type="submit" value="Bestel" /></td>
                                </tr>
                            </table>
                        </form>
                    <?PHP
                    }
                    else
                    {
                        echo "<br><b><a href=\"javascript: history.go(-1)\">Go Back</a></b>";
                    }
                }

                
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" && $_POST['form'] == "bestel") //Als er op "Bestel" wordt gedrukt dan...
                {
                    //Opslaan in database
                    
                    include('database1.php');
                    
                    //echte bestelling versturen
                    $to_customer = $_SESSION['mail'];
                    $subject_customer = "Bestelling geplaats voor Zaterdagavond, 11-12-2010";
                    $message_customer = "Beste Heer/Mevrouw ".$_SESSION['achternaam'].",

Database1.php



<?PHP
$host = "
localhost";
$user = "
test1234";
$pass = "
devin1988";
$db = "
zaterdagavond";

mysql_connect($host,$user,$pass) or die(mysql_error());
mysql_select_db($db);

      
        mysql_query ('
            INSERT INTO
                bestellingen
            (
                achternaam,
                adres,
                postcode,
                stad,
                mail,
                telefoonnummer,
                aantal,
                bericht,
                prijs,
                ip,
                datum        
            )
            VALUES
            (
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
achternaam']) . '",
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
adres']) . '",
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
postcode']) . '",
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
stad']) . '",
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
mail']) . '",
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
telefoonnummer']) . '",
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
aantal']) . '",
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
bericht']) . '",
                "' . mysql_real_escape_string ($_POST ['
prijs']) . '",
                "' . $_SERVER['
REMOTE_ADDR'] . '",
                NOW()
            )

        ');
?>
Gewijzigd op 26/10/2010 16:47:36 door Wim Janssen
 
- SanThe -

- SanThe -

26/10/2010 17:07:13
Quote Anchor link
Wim Janssen op 26/10/2010 16:43:40:
Maar hij laat dan wel zien 52,5 bij 7 kaartjes. Dus niet 52,50. Is hier niet wat aan te tuning?


Php.net heeft hier diverse functies voor. Kijk daar eens naar.

Wim Janssen op 26/10/2010 16:43:40:
.. alleen er wordt een veld aan gemaakt in de database maar zonder gegevens.


Dat wordt gokken.
Bouw eerst eens een fatsoenlijke foutafhandeling in en maak controles op de ingegeven waarden.
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 17:32:12
Quote Anchor link
Ik kan het serieus niet vinden op www.php.net, als ik eens wist waar ik op moest zoeken.

Toevoeging op 26/10/2010 20:19:53:

Ik heb het gevonden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo Number_format( $_SESSION['prijs'], 2 ); ?>



Maar hoe moet ik deze dan verwerken in mijn function.php

nu ziet deze pagina het volgd uit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
function aantal($aantal , $prijs = 7.50 )
{

  $_SESSION['aantal'] = $aantal;
  $_SESSION['prijs'] = $aantal*$prijs;
}

?>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.