Formulier startsession foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Devin janssen

devin janssen

26/10/2010 00:40:56
Quote Anchor link
Ik heb een 3 tal pagina's bestel.php is een simpel formulier, check.php controlleerd en verstuurd de mails en function.php berekend de prijs.

Nu krijg ik de volgende foutmelding op het scherm.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

check.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
                    $goed = true;
                    if(empty($_POST['achternaam']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['achternaam'] = $_POST['achternaam'];
                    }

                    if(empty($_POST['adres']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw adres in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['adres'] = $_POST['adres'];
                    }

                    if(empty($_POST['postcode']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw postcode in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['postcode'] = $_POST['postcode'];
                    }

                    if(empty($_POST['stad']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['stad'] = $_POST['stad'];
                    }

                    if(empty($_POST['mail']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw E-mail in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['mail'] = $_POST['mail'];
                    }

                    if(empty($_POST['telefoonnummer']))
                    {

                        $_SESSION['telefoonnummer'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['telefoonnummer'] = $_POST['telefoonnummer'];
                    }

                    if($_POST['verzendwijze'] == "...::Kies uw aantal::...")
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten een aantal te kiezen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        aantal();
                    }

                    if(empty($_POST['bericht']))
                    {

                        $_SESSION['bericht'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['bericht'] = $_POST['bericht'];
                    }

                    
                    if($goed == true)
                    {

                    ?>



Waar kan het probleem zitten of heeft dit te maken met function.php ?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:30:23
 
- SanThe -

- SanThe -

26/10/2010 01:40:10
Quote Anchor link
Staat er in function.php soms ook een session_start()?
 
Devin janssen

devin janssen

26/10/2010 07:37:20
Quote Anchor link
- SanThe - op 26/10/2010 01:40:10:
Staat er in function.php soms ook een session_start()?


Eens even kijken:
volgens mij niet ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?PHP
function aantal()
{

    switch($_POST['aantal'])
    {
    case(
$_POST['aantal'] == 1):
        $_SESSION['aantal'] = "1";
        $_SESSION['prijs'] = "6,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 2):
        $_SESSION['aantal'] = "2";
        $_SESSION['prijs'] = "12,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 3):
        $_SESSION['aantal'] = "3";
        $_SESSION['prijs'] = "18,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 4):
        $_SESSION['aantal'] = "4";
        $_SESSION['prijs'] = "21,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 5):
        $_SESSION['aantal'] = "5";
        $_SESSION['prijs'] = "30,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 6):
        $_SESSION['aantal'] = "6";
        $_SESSION['prijs'] = "36,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 7):
        $_SESSION['aantal'] = "7";
        $_SESSION['prijs'] = "42,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 8):
        $_SESSION['aantal'] = "8";
        $_SESSION['prijs'] = "48,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 9):
        $_SESSION['aantal'] = "9";
        $_SESSION['prijs'] = "54,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 10):
        $_SESSION['aantal'] = "10";
        $_SESSION['prijs'] = "60,00";
        break;
    }

    
    return;
}

?>
Gewijzigd op 26/10/2010 07:37:41 door devin janssen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 08:12:48
Quote Anchor link
output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10

Daar zit de fout, alleen geen idee wat er staat, :P

Maar goed voor zover ik kan zien gaat het niet mis in de code de nu gepost is.
 
John D

John D

26/10/2010 09:01:15
Quote Anchor link
Krijg je deze error wanneer je een formulier helemaal goed invult of wanneer de foutmelding "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!"; geweest is ?
Je function aantal zou ik korter maken, iets als:
$_SESSION['aantal'] == $_POST['aantal'];
$_SESSION['prijs'] == $_POST['aantal']*6;
Tenminste wanneer 6 de prijs per stuk is.
Bij 4 stuks heb je een afwijkende prijs ??
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 09:21:00
Quote Anchor link
Ik zie echo's in check.php Ik ga er van uit dat check.php tussen de body tags wordt ge include?

session_start(); moet je boven alle output naar je browser hebben staan.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 09:21:57
Quote Anchor link
enkel = john ;)

$_SESSION['aantal'] = $_POST['aantal'];
$_SESSION['prijs'] = $_POST['aantal']*6;
 
John D

John D

26/10/2010 09:42:34
Quote Anchor link
@JACCO: idd!
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 09:46:25
Quote Anchor link
John D op 26/10/2010 09:01:15:
Krijg je deze error wanneer je een formulier helemaal goed invult of wanneer de foutmelding "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!"; geweest is ?
Je function aantal zou ik korter maken, iets als:
$_SESSION['aantal'] == $_POST['aantal'];
$_SESSION['prijs'] == $_POST['aantal']*6;
Tenminste wanneer 6 de prijs per stuk is.
Bij 4 stuks heb je een afwijkende prijs ??



De foutmelding komt ook als ik alles goed in vul. De Prijs is 6 euro per stuk.
4 * 6 was een fout /:P moest 24 zijn.

ik heb de function.php als volg in elkaar gezet. gaat dit zo werken ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
function aantal()
{

    switch($_POST['aantal'])
    {

    $_SESSION['aantal'] = $_POST['aantal'];
    $_SESSION['prijs'] = $_POST['aantal']*6;
    }

    
    return;
}

?>
Gewijzigd op 26/10/2010 09:50:14 door Wim Janssen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 09:58:38
Quote Anchor link
Nope

de switch mag helemaal weg

Verder als je het mooi wil maken doe je het zo :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function aantal($aantal , $prijs = 6)
{
  $_SESSION['aantal'] = $aantal;
  $_SESSION['prijs'] = $aantal*$prijs;
  return;
}


Aanroepen met :
aantal(4); (bijv)

of als je een keer een afwijkende prijs hebt (bijv 5) :
aantal(4 , 5);

Verder heb ik het idee dat de functienaam aantal niet handig gekozen is maar goed dat is persoonlijk
Gewijzigd op 26/10/2010 10:07:12 door Jacco Engel
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 10:39:11
Quote Anchor link
ppff nu loop het hele script fout :( Ik krijg het volgende...
Hij laat het aantal dus niet zien, vandaar de foutmelding.
en laat het "bericht" niet zien in het controlle veld.

btw: de prijs blijft altijd 6 euro.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: Missing argument 1 for aantal(), called in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 78 and defined in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/function.php on line 2


Script bestaat uit 3 pagina's

bestel.php

<code><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>


<form action="check.php" method="POST">
<input type="hidden" name="form" value="check" />
<table width="100%">
<tr>
<td>Achternaam:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['achternaam'])) echo 'value="'.$_SESSION['achternaam'].'"'; ?>
type="text" name="achternaam" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>Adres:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['adres'])) echo 'value="'.$_SESSION['adres'].'"'; ?>
type="text" name="adres" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>Postcode:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['postcode'])) echo 'value="'.$_SESSION['postcode'].'"'; ?>
type="text" name="postcode" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>Woonplaats:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['stad'])) echo 'value="'.$_SESSION['stad'].'"'; ?>
type="text" name="stad" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['mail'])) echo 'value="'.$_SESSION['mail'].'"'; ?>
type="text" name="mail" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>Telefoonnummer:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['telefoonnnumer'])) echo 'value="'.$_SESSION['telefoonnummer'].'"'; ?>
type="text" name="telefoonnummer" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Aantal:</td>
<td>
<select name="aantal">
<option>...::Kies uw aantal::...</option>
<option value="1">1</option>
<option value="2">2</option>
<option value="3">3</option>
<option value="4">4</option>
<option value="5">5</option>
<option value="6">6</option>
<option value="7">7</option>
<option value="8">8</option>
<option value="9">9</option>
<option value="10">10</option>
</select>
*</td>
</tr>
<tr>
<td>Bericht:</td>
<td><textarea rows="4" cols="25">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['bericht'])) { echo $_SESSION['bericht'] ; } ?>
</textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>Velden met een * zijn verplicht!</td>
<td><input type="submit" value="Versturen" /><input type="reset" value="Reset" /></td>
</tr>
</table>
</form>

</body>
</html>
</code>
check.php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
                    $goed = true;
                    if(empty($_POST['achternaam']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['achternaam'] = $_POST['achternaam'];
                    }

                    if(empty($_POST['adres']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw adres in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['adres'] = $_POST['adres'];
                    }

                    if(empty($_POST['postcode']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw postcode in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['postcode'] = $_POST['postcode'];
                    }

                    if(empty($_POST['stad']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['stad'] = $_POST['stad'];
                    }

                    if(empty($_POST['mail']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw E-mail in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['mail'] = $_POST['mail'];
                    }

                    if(empty($_POST['telefoonnummer']))
                    {

                        $_SESSION['telefoonnummer'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['telefoonnummer'] = $_POST['telefoonnummer'];
                    }

                    if($_POST['aantal'] == "...::Kies uw aantal::...")
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten een aantal te kiezen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        aantal();
                    }

                    if(empty($_POST['bericht']))
                    {

                        $_SESSION['bericht'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['bericht'] = $_POST['bericht'];
                    }

                    
                    if($goed == true)
                    {

                    ?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP $PHP_SELF; ?>
" method="POST">
<input type="hidden" name="form" value="bestel" />
<table>
<tr>
<td colspan="2">Controleer uw gegevens goed! De volgende gegevens worden naar ons verstuurd:</td>
</tr>
<tr>
<td>Achternaam:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['achternaam']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Adres:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['adres']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Postcode:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['postcode']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Woonplaats:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['stad']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>E-Mail:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['mail']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Telefoonnummer:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['telefoonnummer']; ?>
</td>
</tr>
<td>Aantal:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['aantal']; ?>
</td>
</tr>
</tr>
<td>Bericht:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['bericht']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Totaal te voldoen:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['prijs']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td><b><a href="javascript: history.go(-1)">Go Back</a></b></td>
<td><input type="submit" value="Bestel" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?PHP
                    }
                    else
                    {
                        echo "<br><b><a href=\"javascript: history.go(-1)\">Go Back</a></b>";
                    }
                }

                
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" && $_POST['form'] == "bestel") //Als er op "Bestel" wordt gedrukt dan...
                {
                    //echte bestelling versturen
                    $to_customer = $_SESSION['mail'];
                    $subject_customer = "Bestelling Zaterdagavond voorstelling";
                    $message_customer = "Beste Heer/Mevrouw ".$_SESSION['achternaam'].",
                        
                    Hartelijk dank voor uw bestelling!
                    U heeft "
.$_SESSION['aantal']." kaartjes besteld voor de Zaterdagavond.
                    
                    U Ontvangt binnen aantal dagen een factuur met de betaalwijze.
                    Het bedrag dat u in totaal moet voldoen bedraagt dan: "
.$_SESSION['prijs']."
                    
                    Met vriendelijke groet,
                    
                    Wim Schmitz
                    Penningmeester
                    Kunst en Vermaak"
;
                    $from_customer = "From: [email protected]";
                    
                    mail($to_customer,$subject_customer,$message_customer,$from_customer); //Mail de klant
                    
                    
                    $to_verkoop = "[email protected]";
                    $subject_verkoop = "Bestelling geplaatst";
                    $message_verkoop = $_SESSION['aantal']." ".$_SESSION['achternaam']."
                    "
.$_SESSION['adres']."
                    "
.$_SESSION['postcode']."
                    "
.$_SESSION['stad']."
                    "
.$_SESSION['mail']."
                    "
.$_SESSION['telefoonnummer']."
                    "
.$_SESSION['bericht']."
                    
                    heeft de volgende bestelling geplaatst:
                    "
.$_SESSION['aantal']."
                    "
.$_SESSION['prijs'];
                    $from_verkoop = "From: ".$_SESSION['mail'];
                    mail($to_verkoop,$subject_verkoop,$message_verkoop,$from_verkoop); //Mail de afdeling verkoop dat ze
                    
                    echo "<br>Uw bestelling is verstuurd! U Ontvangt binnen aantal dagen een factuur met de betaalwijze. Tevens is er naar uw E-mailadres een overzicht verstuurd van uw bestelling.";
                }

                ?>


</body>
</html>

function.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
function aantal($aantal , $prijs = 6)
{

  $_SESSION['aantal'] = $aantal;
  $_SESSION['prijs'] = $aantal*$prijs;
}

?>
Gewijzigd op 26/10/2010 10:47:05 door Wim Janssen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 10:40:06
Quote Anchor link
zet ook ff code tags om je html
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 10:51:39
Quote Anchor link
Wim Janssen op 26/10/2010 10:39:11:
ppff nu loop het hele script fout :( Ik krijg het volgende...
Hij laat het aantal dus niet zien, vandaar de foutmelding.
en laat het "bericht" niet zien in het controlle veld.

btw: de prijs blijft altijd 6 euro.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: Missing argument 1 for aantal(), called in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 78 and defined in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/function.php on line 2


Script bestaat uit 3 pagina's

bestel.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>


<form action="check.php" method="POST">
        <input type="hidden" name="form" value="check" />
                        <table width="100%">
                            <tr>
                                <td>Achternaam:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['achternaam'])) echo 'value="'.$_SESSION['achternaam'].'"'; ?> type="text" name="achternaam" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Adres:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['adres'])) echo 'value="'.$_SESSION['adres'].'"'; ?> type="text" name="adres" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Postcode:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['postcode'])) echo 'value="'.$_SESSION['postcode'].'"'; ?> type="text" name="postcode" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Woonplaats:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['stad'])) echo 'value="'.$_SESSION['stad'].'"'; ?> type="text" name="stad" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>E-mail:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['mail'])) echo 'value="'.$_SESSION['mail'].'"'; ?> type="text" name="mail" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Telefoonnummer:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['telefoonnnumer'])) echo 'value="'.$_SESSION['telefoonnummer'].'"'; ?> type="text" name="telefoonnummer" /></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Aantal:</td>
                                        <td>
                                    <select name="aantal">
                                    <option>...::Kies uw aantal::...</option>
                                    <option value="1">1</option>
                                    <option value="2">2</option>
                                    <option value="3">3</option>
                                    <option value="4">4</option>
                                    <option value="5">5</option>
                                    <option value="6">6</option>
                                    <option value="7">7</option>
                                    <option value="8">8</option>
                                    <option value="9">9</option>
                                    <option value="10">10</option>
                                    </select>
                                *</td>
                            </tr>
                           <tr>
                                <td>Bericht:</td>
                                <td><textarea rows="4" cols="25"><?PHP if(isset($_SESSION['bericht'])) { echo $_SESSION['bericht'] ; } ?> </textarea></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Velden met een * zijn verplicht!</td>
                                <td><input type="submit" value="Versturen" /><input type="reset" value="Reset" /></td>
                            </tr>
                        </table>
</form>

</body>
</html>


check.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>

                <?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
                    $goed = true;
                    if(empty($_POST['achternaam']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['achternaam'] = $_POST['achternaam'];
                    }

                    if(empty($_POST['adres']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw adres in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['adres'] = $_POST['adres'];
                    }

                    if(empty($_POST['postcode']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw postcode in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['postcode'] = $_POST['postcode'];
                    }

                    if(empty($_POST['stad']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['stad'] = $_POST['stad'];
                    }

                    if(empty($_POST['mail']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw E-mail in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['mail'] = $_POST['mail'];
                    }

                    if(empty($_POST['telefoonnummer']))
                    {

                        $_SESSION['telefoonnummer'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['telefoonnummer'] = $_POST['telefoonnummer'];
                    }

                    if($_POST['aantal'] == "...::Kies uw aantal::...")
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten een aantal te kiezen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        aantal();
                    }

                    if(empty($_POST['bericht']))
                    {

                        $_SESSION['bericht'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['bericht'] = $_POST['bericht'];
                    }

                    
                    if($goed == true)
                    {

                    ?>

                        <form action="<?PHP $PHP_SELF; ?>" method="POST">
                            <input type="hidden" name="form" value="bestel" />
                            <table>
                                <tr>
                                    <td colspan="2">Controleer uw gegevens goed! De volgende gegevens worden naar ons verstuurd:</td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Achternaam:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['achternaam']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Adres:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['adres']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Postcode:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['postcode']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Woonplaats:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['stad']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>E-Mail:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['mail']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Telefoonnummer:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['telefoonnummer']; ?></td>
                                </tr>
                                    <td>Aantal:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['aantal']; ?></td>
                                </tr>
                                </tr>
                                    <td>Bericht:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['bericht']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Totaal te voldoen:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['prijs']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td><b><a href="javascript: history.go(-1)">Go Back</a></b></td>
                                    <td><input type="submit" value="Bestel" /></td>
                                </tr>
                            </table>
                        </form>
                    <?PHP
                    }
                    else
                    {
                        echo "<br><b><a href=\"javascript: history.go(-1)\">Go Back</a></b>";
                    }
                }

                
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" && $_POST['form'] == "bestel") //Als er op "Bestel" wordt gedrukt dan...
                {
                    //echte bestelling versturen
                    $to_customer = $_SESSION['mail'];
                    $subject_customer = "Bestelling Zaterdagavond voorstelling";
                    $message_customer = "Beste Heer/Mevrouw ".$_SESSION['achternaam'].",
                        
                    Hartelijk dank voor uw bestelling!
                    U heeft "
.$_SESSION['aantal']." kaartjes besteld voor de Zaterdagavond.
                    
                    U Ontvangt binnen aantal dagen een factuur met de betaalwijze.
                    Het bedrag dat u in totaal moet voldoen bedraagt dan: "
.$_SESSION['prijs']."
                    
                    Met vriendelijke groet,
                    
                    Wim Schmitz
                    Penningmeester
                    Kunst en Vermaak"
;
                    $from_customer = "From: [email protected]";
                    
                    mail($to_customer,$subject_customer,$message_customer,$from_customer); //Mail de klant
                    
                    
                    $to_verkoop = "[email protected]";
                    $subject_verkoop = "Bestelling geplaatst";
                    $message_verkoop = $_SESSION['aantal']." ".$_SESSION['achternaam']."
                    "
.$_SESSION['adres']."
                    "
.$_SESSION['postcode']."
                    "
.$_SESSION['stad']."
                    "
.$_SESSION['mail']."
                    "
.$_SESSION['telefoonnummer']."
                    "
.$_SESSION['bericht']."
                    
                    heeft de volgende bestelling geplaatst:
                    "
.$_SESSION['aantal']."
                    "
.$_SESSION['prijs'];
                    $from_verkoop = "From: ".$_SESSION['mail'];
                    mail($to_verkoop,$subject_verkoop,$message_verkoop,$from_verkoop); //Mail de afdeling verkoop dat ze
                    
                    echo "<br>Uw bestelling is verstuurd! U Ontvangt binnen aantal dagen een factuur met de betaalwijze. Tevens is er naar uw E-mailadres een overzicht verstuurd van uw bestelling.";
                }

                ?>


</body>
</html>


function.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
function aantal($aantal , $prijs = 6)
{

  $_SESSION['aantal'] = $aantal;
  $_SESSION['prijs'] = $aantal*$prijs;
}

?>


 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 10:53:13
Quote Anchor link
session_start(); moet boven alle output staan. Dus niet tussen de body tags maar boven al het andere.

De functie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php aantal(); ?>
moet je nu aanroepen als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php aantal($_POST['aantal']); ?>
of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php aantal($_POST['aantal'], 8); ?>
als je de stukprijs anders wilt hebben dan 6.

Alse je html wilt echoen dan kun je beter enkele quotes gebruiken dan hoef je de dubble in je html niet te escapen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP $PHP_SELF; ?>
is onveilig "XSS". gewoon uitschrijven.
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 11:01:22
Quote Anchor link
Mark Coenen op 26/10/2010 10:53:13:
session_start(); moet boven alle output staan. Dus niet tussen de body tags maar boven al het andere.


Hoe moet ik hem er dan boven zetten ? Onder de <head> ?
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 11:03:41
Quote Anchor link
Boven alle html, Er mag geen output naar de browser zijn.
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 11:08:15
Quote Anchor link
Dan krijg je dit idee ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
    <?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                ?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>


                <?PHP
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
[/code]
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 11:10:26
Quote Anchor link
Ja, Eigenlijk moet je altijd PHP en HTML zo veel mogelijk proberen te scheiden. PHP boven en je HTML eronder.
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 11:51:39
Quote Anchor link
Wim Janssen op 26/10/2010 11:08:15:
Dan krijg je dit idee ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    <?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                ?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>


                <?PHP
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die [url=]van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
[/code]
[
/quote]

Na dit uitgevoerd te hebben krijg ik het nog steeds die vervelende foutmelding:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:1) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:1) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 2

Het formulier is te zien op van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?


Na dit uitgevoerd te hebben krijg ik het nog steeds die vervelende foutmelding:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:1) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:1) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 2

Het formulier is te zien op [/url]www.devinjanssen.nl/shop/bestel.php
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 11:58:43
Quote Anchor link
haal de spaties eens weg voor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 12:11:26
Quote Anchor link
Bedankt het werkt nu :) Ik ga weer verder ;)

Alleen nog een klein puntje op de i. Bij de controller venster net voor de bestelling verstuurd wordt. Dan zegt ie, bij bericht N.v.t. Terwijl er wel een bericht is in gegeven.

Dit heeft te maken met de check neem ik aan. Alleen hoe zet ik die goed ?
Gewijzigd op 26/10/2010 12:11:45 door Wim Janssen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.