Formulier voert niks uit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »
Stefan

stefan

17/02/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik kom er even niet meer uit. Volgens mij heb ik toch echt alles goed gedaan! Wilt iemand het even controleren en de fout zoeken, want ik kan het echt niet vinden. Alvast bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?
$sQuery
= mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'");
$sResult = mysql_num_rows($sQuery);

if(isset($_SESSION['id'])) {
    echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl]'.$page['text'].'[subtitle]JE BENT AL REEDS GEREGISTREERD[/subtitle]
Je bent op dit moment ingelogd op Habbowereld.nl. Dit betekend dat je geen account aan kunt maken. Is je iemand ingelogd maar jij hebt nog geen acccount? Log dan uit en registreer je opnieuw! Je kunt maximaal 2 gebruikers per netwerk (IP) aanmaken.

[center][img=center]http://www.habbowereld.nl/assets/img/site/content_image1.png[/img][/center]
[/box]'
);
}
elseif($sResult >= 8){
    echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl][img=right]http://www.habbowereld.nl/assets/img/site/page_image_IPo.gif[/img]Helaas, Je hebt het maximaal aantal accounts overschreden. Dit betekend dat je 2 accounts of meer hebt aangemeld op Habbowereld.nl. Dit is tegen onze regels.

Je kunt je IP vinden op [url=http://www.mijnip.nl/]mijnip.nl[/url]. Om te kijken welke accounts er allemaal op jou IP staan kun je <a href="#">dit formulier</a> invullen. Of je kunt een mail laten sturen naar je email met een accountoverzicht. Voor die functie moet je <a href="#">hier</a> klikken.[/box]'
);

}
elseif(isset($_POST['register']) && !empty($_POST['username']) && !empty($_POST['password']) && !empty($_POST['password2']) && !empty($_POST['email']) && !empty($_POST['sex']) && !empty($_POST['favo_room']) && !empty($_POST['favo_habbo']) && !empty($_POST['favo_meubi']) && isset($_POST['textprofile']) && isset($_POST['sign']) && isset($_POST['avatar']) && $_POST['password'] == $_POST['password2'] && !strpos($_POST['username']," ") && !strpos($_POST['username'],"'") && !strpos($_POST['username'],"/")  && !strpos($_POST['username'],"´") && strlen($_POST['username']) >= 4 && $_POST['username'] != "systeem" && $_POST['username'] != "admin" && $_POST['username'] != "<noscript>" && $_POST['username'] != "MOD-" && $_POST['username'] != "<noscript />" && $_POST['username'] != "<noscript>" && $_POST['username'] != "<NOSCRIPT>" && $_POST['username'] != "<noscript >" && $_POST['username'] != "<plaintext>" && $_POST['username'] != "<PLAINTEXT>" && $_POST['username'] != "<plaintext >" && $_POST['username'] != "<PLAINTEXT >" && strpos($_POST['username'],"<") == false) {

    $sql = mysql_query("INSERT INTO users (username,password,email,level,register,ip,points,coins,sex) VALUES ('".$_POST['username']."','".md5($_POST['password'])."','".$_POST['email']."','1',NOW(),'".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."','0','50','".$_POST['sex']."')");
    $sql2 = mysql_query("INSERT INTO profile (username,favo_room,favo_habbo,favo_meubi,textprofile, sign, avatar) VALUES ('".$_POST['username']."','".$_POST['favo_room']."','".$_POST['favo_habbo']."','".$_POST['favo_meubi']."','".$_POST['textprofile']."','".$_POST['sign']."','".$_POST['avatar']."')");
        
        $sql_member = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='".$_POST['username']."' AND email='".$_POST['email']."'");
        $row_member = mysql_fetch_assoc($sql_member);
        if(eregi("Duplicate",mysql_error())) {
            echo ubb("[box=Habbowereld Ledensysteem][center]De gebruikersnaam of email die je hebt ingevuld is al van een van onze andere leden.
            Kies dus een andere. <a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>.[/box]"
);
        }
elseif(mysql_error() != "") {
            return mysql_error();
        }
else{
            /// de gegevens worden gemaild ///
            $headers  = "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
               $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
               $headers .= "From: Habbowereld.nl Accounts <[email protected]>";
            mail($email,"Habbowereld Gebruikersaccount","Hallo ".$_POST['username']."!<br>Je hebt zojuist een gebruikersaccount geregistreerd op Habbowereld.nl<br>Gefeliciteerd, Dit is succesvol gelukt!<br>Hieronder vindt je je inloggegevens:<br><br>
            Gebruikersnaam : <strong>"
.$_POST['username']."</strong><br>
            Wachtwoord : <strong>"
.$_POST['password']."</strong><br>
            <br>
            Log nu meteen in via <a href='http://www.habbowereld.nl/'>Habbowereld.nl</a><br><br>Groeten,<br>Habbowereld.nl"
,$headers);  /// Dit is de hele mail code
            return "<h3>".$_POST['username']."</h3>
            Je account is succesvol aangemaakt.<br>
            Je hebt een email gekregen met je gegevens.<br>
            Je kan <a href='?p=login'>hier</a> meteen al inloggen."
;
    }
}
else{
echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl]'.$page['text'].'<form name="registreren" action="http://www.habbowereld.nl/leden/registreren/" onSubmit="return ValidateForm()" method="post">[subtitle]STAP 1 - ACCOUNT GEGEVENS[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left" valign="top">Habbonaam</td><td width="250" align="left"><input name="username" type="text" maxlength="255"'
); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['username']."'"; } echo ubb(' />');
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username']," ")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Spaties zijn niet toegestaan.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"/")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"´")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"'")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"<")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],">")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"\"")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strlen($_POST['username']) < 4) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je gebruikersnaam moet uit 4 of meer tekens bestaan.</font></b>";
        }

        $sql_userCheck = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username = '".$_POST['username']."'");
        $userCheck = mysql_num_rows($sql_userCheck);
        if($userCheck > 0) {
            echo "<br><b><font color='red'>Deze gebruikersnaam bestaat al.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Wachtwoord</td><td width="250" align="left"><input name="password" type="password"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['password']."'"; } echo ubb('maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['password'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je wachtwoord leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && $_POST['password'] != $_POST['password2']) {
            echo "<br><b><font color='red'>De wachtwoorden zijn niet hetzelfde.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Wachtwoord</td><td align="left"><input name="password2" type="password"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['password2']."'"; } echo ubb(' maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['password2'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt geen wachtwoord herhalen ingevult.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Emailadres</td><td align="left"><input name="email" type="text"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['email']."'"; } echo ubb(' maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['email'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je email leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && !strpos($_POST['email'],"@")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Dit is een ongeldig emailadres.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr></table></div>
[subtitle]STAP 2 - FAVORIETEN[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left">Geslacht</td><td width="250" align="left"><select name="sex"><option value="secret" selected="selected">Geheim</option><option value="men">Jongen</option><option value="women">Meisje</option></select></td></tr><tr><td align="left">Favoriete Kamer</td><td width="250" align="left"><input name="favo_room" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td align="left">Favoriete Habbo</td><td align="left"><input name="favo_habbo" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td align="left">Favoriete meubel</td><td align="left"><input name="favo_meubi" type="text" maxlength="255" /></td></tr></table></div>
[subtitle]STAP 3 - PROFIEL INSTELLINGEN*[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left">Groot profiel</td><td width="250" align="left"><textarea name="profile" rows="5"></textarea></td></tr><tr><td align="left">Handtekening</td><td width="250" align="left"><textarea name="sign" rows="5"></textarea></td></tr><tr><td align="left">Avatar URL</td><td align="left"><input name="avatar" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td>&nbsp;</td></tr><tr><td></td><td align="left"><input name="register" type="submit" value="Registreren" /></td></tr></table></div></form>[/box]'
);
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 04:20:43
 
Timen kut

Timen kut

17/02/2009 11:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

?>


Daar gebruik je registreren, en bij de rest register.. dus loop al je names nog maar 's na of er niet een verkeerd is.

edit: en denk a.u.b om de veiligheid. Alles wat je in het formulier kunt invullen is SQL injecteerbaar...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

stefan

17/02/2009 12:10:00
Quote Anchor link
Timen schreef op 17.02.2009 11:15:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

?>


Daar gebruik je registreren, en bij de rest register.. dus loop al je names nog maar 's na of er niet een verkeerd is.

edit: en denk a.u.b om de veiligheid. Alles wat je in het formulier kunt invullen is SQL injecteerbaar...


Hoe zou ik hem dan beter kunnen beveiligen?
 
Timen kut

Timen kut

17/02/2009 12:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php addslashes(); ?>


bijvoorbeeld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Bilel

bilel

17/02/2009 19:03:00
Quote Anchor link
- Je gebruikt $_SESSION maar je code begint niet met session_start();
- $_SESSIONS's tellen maar 1 refresh mee, dus ik raad je aan om cookies te gebruiken.

setcookie("cookienaam", $_SESSION['id'], time()+3600, "/");
om aan te maken (moet bovenop je pagina).
$_COOKIE['id'] om op te vragen.

- Je beveiliging is erg slecht zoals anderen al hebben aangegeven. Voor mijn cms gebruik ik een universele beveiliging op elke user input:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function Correct($var)
{
    $var = mysql_real_escape_string($var);
    $var = htmlentities($var);
    $var = preg_replace(sql_regcase("/(from|select|insert|delete|where|drop table|show tables|#|\*|'|--|\\\\)/"),"",$var);
    $var = trim($var);
    $var = strip_tags($var);
    $var = addslashes($var);
    $var = str_replace("'", "''", $var);
    $var = nl2br($var);
return $var;


- op rgl 46 staat een dubbele controle
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(empty($_POST['gebruikersnaam'])

doe precies hetzelfde.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.