Formulier voert niks uit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »
Stefan

stefan

17/02/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik kom er even niet meer uit. Volgens mij heb ik toch echt alles goed gedaan! Wilt iemand het even controleren en de fout zoeken, want ik kan het echt niet vinden. Alvast bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?
$sQuery
= mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'");
$sResult = mysql_num_rows($sQuery);

if(isset($_SESSION['id'])) {
    echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl]'.$page['text'].'[subtitle]JE BENT AL REEDS GEREGISTREERD[/subtitle]
Je bent op dit moment ingelogd op Habbowereld.nl. Dit betekend dat je geen account aan kunt maken. Is je iemand ingelogd maar jij hebt nog geen acccount? Log dan uit en registreer je opnieuw! Je kunt maximaal 2 gebruikers per netwerk (IP) aanmaken.

[center][img=center]http://www.habbowereld.nl/assets/img/site/content_image1.png[/img][/center]
[/box]'
);
}
elseif($sResult >= 8){
    echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl][img=right]http://www.habbowereld.nl/assets/img/site/page_image_IPo.gif[/img]Helaas, Je hebt het maximaal aantal accounts overschreden. Dit betekend dat je 2 accounts of meer hebt aangemeld op Habbowereld.nl. Dit is tegen onze regels.

Je kunt je IP vinden op [url=http://www.mijnip.nl/]mijnip.nl[/url]. Om te kijken welke accounts er allemaal op jou IP staan kun je <a href="#">dit formulier</a> invullen. Of je kunt een mail laten sturen naar je email met een accountoverzicht. Voor die functie moet je <a href="#">hier</a> klikken.[/box]'
);

}
elseif(isset($_POST['register']) && !empty($_POST['username']) && !empty($_POST['password']) && !empty($_POST['password2']) && !empty($_POST['email']) && !empty($_POST['sex']) && !empty($_POST['favo_room']) && !empty($_POST['favo_habbo']) && !empty($_POST['favo_meubi']) && isset($_POST['textprofile']) && isset($_POST['sign']) && isset($_POST['avatar']) && $_POST['password'] == $_POST['password2'] && !strpos($_POST['username']," ") && !strpos($_POST['username'],"'") && !strpos($_POST['username'],"/")  && !strpos($_POST['username'],"´") && strlen($_POST['username']) >= 4 && $_POST['username'] != "systeem" && $_POST['username'] != "admin" && $_POST['username'] != "<noscript>" && $_POST['username'] != "MOD-" && $_POST['username'] != "<noscript />" && $_POST['username'] != "<noscript>" && $_POST['username'] != "<NOSCRIPT>" && $_POST['username'] != "<noscript >" && $_POST['username'] != "<plaintext>" && $_POST['username'] != "<PLAINTEXT>" && $_POST['username'] != "<plaintext >" && $_POST['username'] != "<PLAINTEXT >" && strpos($_POST['username'],"<") == false) {

    $sql = mysql_query("INSERT INTO users (username,password,email,level,register,ip,points,coins,sex) VALUES ('".$_POST['username']."','".md5($_POST['password'])."','".$_POST['email']."','1',NOW(),'".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."','0','50','".$_POST['sex']."')");
    $sql2 = mysql_query("INSERT INTO profile (username,favo_room,favo_habbo,favo_meubi,textprofile, sign, avatar) VALUES ('".$_POST['username']."','".$_POST['favo_room']."','".$_POST['favo_habbo']."','".$_POST['favo_meubi']."','".$_POST['textprofile']."','".$_POST['sign']."','".$_POST['avatar']."')");
        
        $sql_member = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='".$_POST['username']."' AND email='".$_POST['email']."'");
        $row_member = mysql_fetch_assoc($sql_member);
        if(eregi("Duplicate",mysql_error())) {
            echo ubb("[box=Habbowereld Ledensysteem][center]De gebruikersnaam of email die je hebt ingevuld is al van een van onze andere leden.
            Kies dus een andere. <a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>.[/box]"
);
        }
elseif(mysql_error() != "") {
            return mysql_error();
        }
else{
            /// de gegevens worden gemaild ///
            $headers  = "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
               $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
               $headers .= "From: Habbowereld.nl Accounts <[email protected]>";
            mail($email,"Habbowereld Gebruikersaccount","Hallo ".$_POST['username']."!<br>Je hebt zojuist een gebruikersaccount geregistreerd op Habbowereld.nl<br>Gefeliciteerd, Dit is succesvol gelukt!<br>Hieronder vindt je je inloggegevens:<br><br>
            Gebruikersnaam : <strong>"
.$_POST['username']."</strong><br>
            Wachtwoord : <strong>"
.$_POST['password']."</strong><br>
            <br>
            Log nu meteen in via <a href='http://www.habbowereld.nl/'>Habbowereld.nl</a><br><br>Groeten,<br>Habbowereld.nl"
,$headers);  /// Dit is de hele mail code
            return "<h3>".$_POST['username']."</h3>
            Je account is succesvol aangemaakt.<br>
            Je hebt een email gekregen met je gegevens.<br>
            Je kan <a href='?p=login'>hier</a> meteen al inloggen."
;
    }
}
else{
echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl]'.$page['text'].'<form name="registreren" action="http://www.habbowereld.nl/leden/registreren/" onSubmit="return ValidateForm()" method="post">[subtitle]STAP 1 - ACCOUNT GEGEVENS[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left" valign="top">Habbonaam</td><td width="250" align="left"><input name="username" type="text" maxlength="255"'
); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['username']."'"; } echo ubb(' />');
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username']," ")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Spaties zijn niet toegestaan.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"/")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"´")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"'")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"<")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],">")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"\"")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strlen($_POST['username']) < 4) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je gebruikersnaam moet uit 4 of meer tekens bestaan.</font></b>";
        }

        $sql_userCheck = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username = '".$_POST['username']."'");
        $userCheck = mysql_num_rows($sql_userCheck);
        if($userCheck > 0) {
            echo "<br><b><font color='red'>Deze gebruikersnaam bestaat al.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Wachtwoord</td><td width="250" align="left"><input name="password" type="password"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['password']."'"; } echo ubb('maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['password'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je wachtwoord leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && $_POST['password'] != $_POST['password2']) {
            echo "<br><b><font color='red'>De wachtwoorden zijn niet hetzelfde.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Wachtwoord</td><td align="left"><input name="password2" type="password"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['password2']."'"; } echo ubb(' maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['password2'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt geen wachtwoord herhalen ingevult.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Emailadres</td><td align="left"><input name="email" type="text"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['email']."'"; } echo ubb(' maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['email'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je email leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && !strpos($_POST['email'],"@")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Dit is een ongeldig emailadres.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr></table></div>
[subtitle]STAP 2 - FAVORIETEN[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left">Geslacht</td><td width="250" align="left"><select name="sex"><option value="secret" selected="selected">Geheim</option><option value="men">Jongen</option><option value="women">Meisje</option></select></td></tr><tr><td align="left">Favoriete Kamer</td><td width="250" align="left"><input name="favo_room" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td align="left">Favoriete Habbo</td><td align="left"><input name="favo_habbo" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td align="left">Favoriete meubel</td><td align="left"><input name="favo_meubi" type="text" maxlength="255" /></td></tr></table></div>
[subtitle]STAP 3 - PROFIEL INSTELLINGEN*[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left">Groot profiel</td><td width="250" align="left"><textarea name="profile" rows="5"></textarea></td></tr><tr><td align="left">Handtekening</td><td width="250" align="left"><textarea name="sign" rows="5"></textarea></td></tr><tr><td align="left">Avatar URL</td><td align="left"><input name="avatar" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td>&nbsp;</td></tr><tr><td></td><td align="left"><input name="register" type="submit" value="Registreren" /></td></tr></table></div></form>[/box]'
);
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 13:34:03
 
Timen kut

Timen kut

17/02/2009 11:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

?>


Daar gebruik je registreren, en bij de rest register.. dus loop al je names nog maar 's na of er niet een verkeerd is.

edit: en denk a.u.b om de veiligheid. Alles wat je in het formulier kunt invullen is SQL injecteerbaar...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

stefan

17/02/2009 12:10:00
Quote Anchor link
Timen schreef op 17.02.2009 11:15:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

?>


Daar gebruik je registreren, en bij de rest register.. dus loop al je names nog maar 's na of er niet een verkeerd is.

edit: en denk a.u.b om de veiligheid. Alles wat je in het formulier kunt invullen is SQL injecteerbaar...


Hoe zou ik hem dan beter kunnen beveiligen?
 
Timen kut

Timen kut

17/02/2009 12:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php addslashes(); ?>


bijvoorbeeld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Bilel

bilel

17/02/2009 19:03:00
Quote Anchor link
- Je gebruikt $_SESSION maar je code begint niet met session_start();
- $_SESSIONS's tellen maar 1 refresh mee, dus ik raad je aan om cookies te gebruiken.

setcookie("cookienaam", $_SESSION['id'], time()+3600, "/");
om aan te maken (moet bovenop je pagina).
$_COOKIE['id'] om op te vragen.

- Je beveiliging is erg slecht zoals anderen al hebben aangegeven. Voor mijn cms gebruik ik een universele beveiliging op elke user input:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function Correct($var)
{
    $var = mysql_real_escape_string($var);
    $var = htmlentities($var);
    $var = preg_replace(sql_regcase("/(from|select|insert|delete|where|drop table|show tables|#|\*|'|--|\\\\)/"),"",$var);
    $var = trim($var);
    $var = strip_tags($var);
    $var = addslashes($var);
    $var = str_replace("'", "''", $var);
    $var = nl2br($var);
return $var;


- op rgl 46 staat een dubbele controle
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(empty($_POST['gebruikersnaam'])

doe precies hetzelfde.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.