Formulier voert niks uit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »
Stefan

stefan

17/02/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik kom er even niet meer uit. Volgens mij heb ik toch echt alles goed gedaan! Wilt iemand het even controleren en de fout zoeken, want ik kan het echt niet vinden. Alvast bedankt!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?
$sQuery
= mysql_query("SELECT * FROM users WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'");
$sResult = mysql_num_rows($sQuery);

if(isset($_SESSION['id'])) {
    echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl]'.$page['text'].'[subtitle]JE BENT AL REEDS GEREGISTREERD[/subtitle]
Je bent op dit moment ingelogd op Habbowereld.nl. Dit betekend dat je geen account aan kunt maken. Is je iemand ingelogd maar jij hebt nog geen acccount? Log dan uit en registreer je opnieuw! Je kunt maximaal 2 gebruikers per netwerk (IP) aanmaken.

[center][img=center]http://www.habbowereld.nl/assets/img/site/content_image1.png[/img][/center]
[/box]'
);
}
elseif($sResult >= 8){
    echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl][img=right]http://www.habbowereld.nl/assets/img/site/page_image_IPo.gif[/img]Helaas, Je hebt het maximaal aantal accounts overschreden. Dit betekend dat je 2 accounts of meer hebt aangemeld op Habbowereld.nl. Dit is tegen onze regels.

Je kunt je IP vinden op [url=http://www.mijnip.nl/]mijnip.nl[/url]. Om te kijken welke accounts er allemaal op jou IP staan kun je <a href="#">dit formulier</a> invullen. Of je kunt een mail laten sturen naar je email met een accountoverzicht. Voor die functie moet je <a href="#">hier</a> klikken.[/box]'
);

}
elseif(isset($_POST['register']) && !empty($_POST['username']) && !empty($_POST['password']) && !empty($_POST['password2']) && !empty($_POST['email']) && !empty($_POST['sex']) && !empty($_POST['favo_room']) && !empty($_POST['favo_habbo']) && !empty($_POST['favo_meubi']) && isset($_POST['textprofile']) && isset($_POST['sign']) && isset($_POST['avatar']) && $_POST['password'] == $_POST['password2'] && !strpos($_POST['username']," ") && !strpos($_POST['username'],"'") && !strpos($_POST['username'],"/")  && !strpos($_POST['username'],"´") && strlen($_POST['username']) >= 4 && $_POST['username'] != "systeem" && $_POST['username'] != "admin" && $_POST['username'] != "<noscript>" && $_POST['username'] != "MOD-" && $_POST['username'] != "<noscript />" && $_POST['username'] != "<noscript>" && $_POST['username'] != "<NOSCRIPT>" && $_POST['username'] != "<noscript >" && $_POST['username'] != "<plaintext>" && $_POST['username'] != "<PLAINTEXT>" && $_POST['username'] != "<plaintext >" && $_POST['username'] != "<PLAINTEXT >" && strpos($_POST['username'],"<") == false) {

    $sql = mysql_query("INSERT INTO users (username,password,email,level,register,ip,points,coins,sex) VALUES ('".$_POST['username']."','".md5($_POST['password'])."','".$_POST['email']."','1',NOW(),'".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."','0','50','".$_POST['sex']."')");
    $sql2 = mysql_query("INSERT INTO profile (username,favo_room,favo_habbo,favo_meubi,textprofile, sign, avatar) VALUES ('".$_POST['username']."','".$_POST['favo_room']."','".$_POST['favo_habbo']."','".$_POST['favo_meubi']."','".$_POST['textprofile']."','".$_POST['sign']."','".$_POST['avatar']."')");
        
        $sql_member = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='".$_POST['username']."' AND email='".$_POST['email']."'");
        $row_member = mysql_fetch_assoc($sql_member);
        if(eregi("Duplicate",mysql_error())) {
            echo ubb("[box=Habbowereld Ledensysteem][center]De gebruikersnaam of email die je hebt ingevuld is al van een van onze andere leden.
            Kies dus een andere. <a href='javascript:history.go(-1)'>Ga terug</a>.[/box]"
);
        }
elseif(mysql_error() != "") {
            return mysql_error();
        }
else{
            /// de gegevens worden gemaild ///
            $headers  = "Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
               $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
               $headers .= "From: Habbowereld.nl Accounts <[email protected]>";
            mail($email,"Habbowereld Gebruikersaccount","Hallo ".$_POST['username']."!<br>Je hebt zojuist een gebruikersaccount geregistreerd op Habbowereld.nl<br>Gefeliciteerd, Dit is succesvol gelukt!<br>Hieronder vindt je je inloggegevens:<br><br>
            Gebruikersnaam : <strong>"
.$_POST['username']."</strong><br>
            Wachtwoord : <strong>"
.$_POST['password']."</strong><br>
            <br>
            Log nu meteen in via <a href='http://www.habbowereld.nl/'>Habbowereld.nl</a><br><br>Groeten,<br>Habbowereld.nl"
,$headers);  /// Dit is de hele mail code
            return "<h3>".$_POST['username']."</h3>
            Je account is succesvol aangemaakt.<br>
            Je hebt een email gekregen met je gegevens.<br>
            Je kan <a href='?p=login'>hier</a> meteen al inloggen."
;
    }
}
else{
echo ubb('[box=Registreren op Habbowereld.nl]'.$page['text'].'<form name="registreren" action="http://www.habbowereld.nl/leden/registreren/" onSubmit="return ValidateForm()" method="post">[subtitle]STAP 1 - ACCOUNT GEGEVENS[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left" valign="top">Habbonaam</td><td width="250" align="left"><input name="username" type="text" maxlength="255"'
); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['username']."'"; } echo ubb(' />');
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username']," ")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Spaties zijn niet toegestaan.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"/")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"´")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"'")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"<")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],">")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strpos($_POST['username'],"\"")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Er bevinden zich rare tekens in de naam.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && strlen($_POST['username']) < 4) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je gebruikersnaam moet uit 4 of meer tekens bestaan.</font></b>";
        }

        $sql_userCheck = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username = '".$_POST['username']."'");
        $userCheck = mysql_num_rows($sql_userCheck);
        if($userCheck > 0) {
            echo "<br><b><font color='red'>Deze gebruikersnaam bestaat al.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Wachtwoord</td><td width="250" align="left"><input name="password" type="password"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['password']."'"; } echo ubb('maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['password'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je wachtwoord leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && $_POST['password'] != $_POST['password2']) {
            echo "<br><b><font color='red'>De wachtwoorden zijn niet hetzelfde.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Wachtwoord</td><td align="left"><input name="password2" type="password"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['password2']."'"; } echo ubb(' maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['password2'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt geen wachtwoord herhalen ingevult.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr><tr><td align="left" valign="top">Emailadres</td><td align="left"><input name="email" type="text"'); if(isset($_POST['register'])) { echo "value='".$_POST['email']."'"; } echo ubb(' maxlength="255" />');
        if(isset($_POST['register']) && empty($_POST['email'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je email leeggelaten.</font></b>";
        }

        if(isset($_POST['register']) && !strpos($_POST['email'],"@")) {
            echo "<br><b><font color='red'>Dit is een ongeldig emailadres.</font></b>";
        }

echo ubb('</td></tr></table></div>
[subtitle]STAP 2 - FAVORIETEN[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left">Geslacht</td><td width="250" align="left"><select name="sex"><option value="secret" selected="selected">Geheim</option><option value="men">Jongen</option><option value="women">Meisje</option></select></td></tr><tr><td align="left">Favoriete Kamer</td><td width="250" align="left"><input name="favo_room" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td align="left">Favoriete Habbo</td><td align="left"><input name="favo_habbo" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td align="left">Favoriete meubel</td><td align="left"><input name="favo_meubi" type="text" maxlength="255" /></td></tr></table></div>
[subtitle]STAP 3 - PROFIEL INSTELLINGEN*[/subtitle]
<div align="center"><table width="400" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="150" align="left">Groot profiel</td><td width="250" align="left"><textarea name="profile" rows="5"></textarea></td></tr><tr><td align="left">Handtekening</td><td width="250" align="left"><textarea name="sign" rows="5"></textarea></td></tr><tr><td align="left">Avatar URL</td><td align="left"><input name="avatar" type="text" maxlength="255" /></td></tr><tr><td>&nbsp;</td></tr><tr><td></td><td align="left"><input name="register" type="submit" value="Registreren" /></td></tr></table></div></form>[/box]'
);
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:59:37
 
Timen kut

Timen kut

17/02/2009 11:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

?>


Daar gebruik je registreren, en bij de rest register.. dus loop al je names nog maar 's na of er niet een verkeerd is.

edit: en denk a.u.b om de veiligheid. Alles wat je in het formulier kunt invullen is SQL injecteerbaar...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Stefan

stefan

17/02/2009 12:10:00
Quote Anchor link
Timen schreef op 17.02.2009 11:15:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
        if(isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])) {
            echo "<br><b><font color='red'>Je hebt je gebruikersnaam leeggelaten.</font></b>";
        }

?>


Daar gebruik je registreren, en bij de rest register.. dus loop al je names nog maar 's na of er niet een verkeerd is.

edit: en denk a.u.b om de veiligheid. Alles wat je in het formulier kunt invullen is SQL injecteerbaar...


Hoe zou ik hem dan beter kunnen beveiligen?
 
Timen kut

Timen kut

17/02/2009 12:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php addslashes(); ?>


bijvoorbeeld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
Bilel

bilel

17/02/2009 19:03:00
Quote Anchor link
- Je gebruikt $_SESSION maar je code begint niet met session_start();
- $_SESSIONS's tellen maar 1 refresh mee, dus ik raad je aan om cookies te gebruiken.

setcookie("cookienaam", $_SESSION['id'], time()+3600, "/");
om aan te maken (moet bovenop je pagina).
$_COOKIE['id'] om op te vragen.

- Je beveiliging is erg slecht zoals anderen al hebben aangegeven. Voor mijn cms gebruik ik een universele beveiliging op elke user input:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function Correct($var)
{
    $var = mysql_real_escape_string($var);
    $var = htmlentities($var);
    $var = preg_replace(sql_regcase("/(from|select|insert|delete|where|drop table|show tables|#|\*|'|--|\\\\)/"),"",$var);
    $var = trim($var);
    $var = strip_tags($var);
    $var = addslashes($var);
    $var = str_replace("'", "''", $var);
    $var = nl2br($var);
return $var;


- op rgl 46 staat een dubbele controle
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
isset($_POST['registreren']) && empty($_POST['gebruikersnaam'])

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(empty($_POST['gebruikersnaam'])

doe precies hetzelfde.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.