formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Ton Coolen

Ton Coolen

09/05/2020 12:29:13
Quote Anchor link
Hallo,

mijn naam is Ton en ben beginner in PHP. Ik probeer in de meeste gevallen een gedownload script te verbouwen zodat het voor mij bruikbaar is. Het formulier is een soort gastenboek wat online staat en eigenlijk goed werkt. In het formulier kunnen mensen die een apparaat gebruiken hun ervaringen in het formulier zetten en versturen. Ik krijg dan een mail met alle gegevens. Wat ik wil is dat de ingevulde gegevens die naar mij worden gestuurd, ook op een andere pagina worden getoond, zodat ze zichtbaar zijn voor sitebezoekers. Ik ben erg lang bezig geweest om dit te klaren, maar heb het opgegeven. Is er iemand binnen het forum die het script kan bewerken. Ik weet niet of ik het script hieronder kan/mag weergeven.

In afwachting verblijf ik,
M.v.g. Ton

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
<?php

$F2S
= "Nee";
// Vul "Ja" in als je bij F2S zit, anders "Nee".
$gastenboekbestand = "gastenboek.txt";
$IPBestand = "iplogregistat.txt";
// Vul hier de locatie van je IP bestand in.
// Zorg dat hij de permissions 777 heeft!

// --------------- Begin van het Script -------------------

$Contactdatum = date("d-m-Y");
$Contacttijd = date("H:i");
$IpLocatie = Provider($REMOTE_ADDR);

$Landen = array();
$Landen['nl'] = "";
$Landen['be'] = "";
// Verander de landen hierboven.

// Als het land niet in de array $Landen
// staat komt de landcode er te staan,
// bijvoorbeeld NL.

// Verander de functie hieronder niet

function Provider($IP) {
global $Landen; $a = gethostbyaddr($IP);
if($IP == $a) { return "Onbekend"; }
else { $s = explode(".",$a);
$Land = $Landen[$s[(count($s)-1)]];
if(!$Land) $Land = strtoupper($s[(count($s)-1)]);
return "<a href='http://www.".$s[(count($s)-2)].".".$s[(count($s)-1)]."/' target='_blank'>".ucfirst($s[(count($s)-2)])." $Land</a>"; }
}



if($F2S == "Ja") {
$ipadres = $HTTP_SERVER_VARS["HTTP_X_FORWARDED_FOR"];

}

else {
$ipadres = $REMOTE_ADDR;
}

$bestandje = file($IPBestand);
$lengte = count($bestandje);
for($i = 0; $i < $lengte; $i++) {
if(eregi($ipadres, $bestandje[$i])) { $iplog = false; }
else { }
}

if(!$iplog) {
$ipfile = fopen("$IPBestand", "a");
fputs($ipfile, "Op $Contactdatum $Contacttijd \n");
$IP;  

fclose($ipfile);
}



// Verander de functie hierboven niet
// echo Provider($REMOTE_ADDR);
// Print hiermee de naam van de provider op het scherm
// Voorbeeld: Chello Nederland


?>




<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1252">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Reactieformulier</title>
<style type="text/css">
.style1 {
                border: 1px solid #CCCCFF;
                background-color: #CCCCFF;
                font-family: Arial;
}
.style2 {
                text-align: center;
}
.style4 {
                text-align: left;
}
.style5 {
                color: #800000;
}
.style6 {
                text-align: left;
                color: #800000;
}
.style7 {
                font-size: large;
}
.style8 {
                font-size: x-large;
}
.style10 {
                font-family: Arial;
}
.style11 {
                font-size: small;
}
.style12 {
                text-align: left;
                color: #800000;
                font-size: x-small;
}
.style13 {
                font-size: x-small;
}
.style14 {
                color: #FF0000;
}
</style>
</head>
<body style="margin: 0 0 0 -17px; background-color: #CCCCFF;">

<form action="<? echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post" enctype="multipart/form-data" name="FA Reactieformulier">
<table style="width: 827px" align="center" class="style1">
                <tr>
                                <td class="style7" style="width: 958px">
<?php

//Configureer//

$websitenaam = "pvag.nl";  // Naam van de website
$subject = "Ton Coolen - Reactieformulier"; // onderwerp van het e-mailbericht
$voornaam = "Ton";           // Je voornaam
$achternaam = "";     // Dit veld mag je leeglaten
$Onderwerp = "Reactieformulier";
$recipient = "[email protected]"; // Naar welk e-mail adres het moet worden verzonden
$verstuurd = "<body bgcolor='#CCCCFF'><font face=Arial color=#993300><H3>Beste " . $_POST['voornaam'] . ",<H4><br>
U hebt het FA ervaringenformulier ingevuld en aan ons toegezonden, waarvoor onze hartelijke dank!
Indien nodig neem ik nog contact met je op.

Onderstaande gegevens zijn door ons ontvangen.<BR><BR>


Voornaam: "
. $_POST['voornaam'] . "<BR>
Achternaam: "
. $_POST['achternaam'] . "<BR>
Plaats: "
. $_POST['plaats'] . "<BR>
Akkoord met publicatie: "
. $_POST['akkoord'] . "<BR>
E-mailadres: "
. $_POST['uwemail'] . "<BR><BR>Uw bericht:<BR>
  "
. $_POST['field'] . "<BR><BR>
            
            
Verzenddatum: "
. date("d-m-Y") . "<BR>
Verzendijd: "
  . date("H:i") . " uur.<BR>";


if(getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR)) { $IPadres = getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR); }
elseif(getenv(HTTP_CLIENT_IP)) { $IPadres = getenv(HTTP_CLIENT_IP); }
else { $IPadres = $REMOTE_ADDR; }

if(!empty($_POST['Submit']))
{


if(!ereg("^[_a-zA-Z0-9-]+(\.[*@([a-zA-Z0-9-]+)*@([a-zA-Z0-9-]+\.)+([a-zA-Z]{2,4})$", $_POST['uwemail']))
  {
$error_msg .="<Center>Uw e-mailadres is onjuist of niet ingevuld!</Center><br><BR>"; }

if(strlen($_POST['akkoord']) == 0)
   {
$error_msg ="<Center>Je hebt niet aangegeven of je wel of niet akkoord bent! </Center><br>"; }


if(strlen($_POST['plaats']) == 0)
 {
$error_msg ="<Center>Uw woonplaats of verblijfpaats is niet ingevuld! </Center><br>"; }

  
if(strlen($_POST['achternaam']) == 0)
   {
$error_msg ="<Center>Uw achternaam is niet ingevuld! </Center><br>"; }
  
if(strlen($_POST['voornaam']) == 0)
   {
$error_msg ="<Center>Uw voornaam is niet ingevuld! </Center><br>"; }

if(!empty($error_msg))
  {

    //Een van de velden werd niet (goed) ingevuld
  echo "<br><Center><font face=Arial color=#FF0000><H3>>>> FOUTMELDING <<<</center><font face=Arial color=#0000CC><H4><br>Het contactformulier verzenden vanuit ".$websitenaam." kon niet worden uitgevoerd omdat niet alle verplichte velden op het formulier niet waren ingevuld. Alle verplichte velden (gemarkeerd met (*) moeten worden ingevuld!<br></h5><font face=Arial color=#FF0000></Center>";
    echo $error_msg;
    echo "<Center><br><font face=Arial color=#993300><H4>Klik <a href=javascript:history.back(1)>hier</a> om terug te gaan naar het formulier om alle velden in te vullen.</Center><br>";
  }

else
  {
    $subject = "".$subject.""; //Onderwerp van het e-mailtje
    $header = "From: " . $_POST['uwemail'] . "\n"; //Door wie die is verstuurd
    $mail_body .= "Beste ".$voornaam.", ".$achternaam." \n\n"; //Inhoud van de mail
    $mail_body .= "". $_POST['voornaam'] ." " . $_POST['achternaam'] . " heeft onderstaande gegevens op het FA reactieformulier ingevuld.\n\n"; //Inhoud van de mail
    
$mail_body .= "Voornaam: " . $_POST['voornaam'] . "\n"; //De voornaam van de aanvrager zoals in e-mail wordt weergegeven
$mail_body .= "Achternaam: " . $_POST['achternaam'] . "\n"; //De achternaam van de aanvrager zoals in e-mail wordt weergegeven
$mail_body .= "Plaats: " . $_POST['plaats'] . "\n"; //De woonplaats van de aanvrager zoals in e-mail wordt weergegeven
$mail_body .= "Akkoord met publicatie: " . $_POST['akkoord'] . "\n\n"; //Je hebt niet aangegeven of je akkoord bent met de publicatie van je ervaring
$mail_body .= "E-mailadres: " . $_POST['uwemail'] . "\n\n"; //Het e-mailadres van de aanvrager zoals in e-mail wordt weergegeven
$mail_body .= "Dit bericht is verzonden op: " . date("d-m-Y") . " om "  . date("H:i") . " uur \n\n\n";                        
$mail_body .= "Ervaringen met FA:\n"; //Inhoud van de mail
$mail_body .= $_POST['field']; //Inhoud van de mail
//    $mail_body .= "\n\n"; //Inhoud van de mail

    

  mail($recipient, $subject, $mail_body, $header);
    echo "<b>".$verstuurd."</b><br><center>Met vriendelijke groet,<br><br>Ton Coolen - ".$websitenaam."</center><br><br>";
    echo "<a class=\"main\" href='/start.html'><center>Sluit dit scherm</center><br></a>"; //Bericht na het verzenden van de e-mail als webpagina weergegeven
  }
}

else
{
?>


<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="style27">
    <tr>
      <td style="width: 835px" class="style28">
        <table border="0" align="center" style="width: 1000px" class="style27" cellspacing="5" cellpadding="0">
          <tr>
            <td style="height: 9px" colspan="2" class="style2">
            <strong><span class="style5"><span class="style8">Ervaringenformulier voor FA gebruikers</span><br>
            <br>
            </span>
            </strong></td>
            </tr>
          
          <tr>
            <td style="height: 9px" colspan="2" class="style26"><strong>
            <span class="style31"><span class="style5">Beste FA gebruiker,<br>
            <br>
            middels dit formulier kun je jouw ervaringen met de FA weergeven in
            het berichtenveld. Jouw ervaring wordt (met wederzijdse goedkeuring)
            door mij op mijn website geplaatst, zodat genteresseerden wat meer
            gebruikersinformatie kunnen lezen. Uiteraard wordt je e-mailadres
            niet gepubliceerd. Van de namen worden alleen de voorletters
            gepubliceerd, tenzij je aangeeft in het veld &quot;Akkoord met
            publicatie&quot; dat we je namen voluit te mogen publiceren.<br>
            <br>
            </span>
            </span></strong></td>
            </tr>
          
          <tr>
            <td style="height: 9px; width: 144px;" class="style4"></td>
            <td class="style6" style="height: 9px">
            <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif" class="style33"><strong>(Velden met een * zijn verplicht)</strong></font></td>
            </tr>
          
            <tr>
            <td height="2" class="style6" style="width: 144px"><strong>Voornaam:
            </strong> </td>
            <td height="2" class="style13"> <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
             <span class="style5">
             <span class="style10"><span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
             <input type="text" name="voornaam" size="50"></strong></span></span><span class="style13"><strong>* Of alleen 1e letter
            van je voornaam.</strong></span></span></span></font></td></tr>
            
            <tr>
            <td height="2" class="style6" style="width: 144px"><strong>Achternaam:
            </strong> </td>
            <td height="2" class="style13"> <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
             <span class="style5">
             <span class="style10"><span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
             <input type="text" name="achternaam" size="50"></strong></span></span><span class="style13"><strong>* Of alleen 1e
            letter van je achternaam.</strong></span></span></span></font></td></tr>
            
            <tr>
            <td height="2" class="style6" style="width: 144px"><strong>Plaats:</strong></td>
            <td height="2" class="style13"><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
            <span class="style5">
            <span class="style10"><span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
            <input type="text" name="plaats" size="50"></strong></span></span><span class="style13"><strong>*
            </strong></span></span> </span></font></td>
            </tr>
            <tr>
            <td height="2" class="style6" style="width: 144px"><strong>
            Akkoord met publicatie:</strong></td>
            <td height="2" class="style13"><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
            <span class="style5">
            <span class="style10"><span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
            <input type="text" name="akkoord" size="50"></strong></span></span><strong><span class="style13">*
            </span></strong></span></span>
            </font><span class="style5"><strong>Geef aan of je wel of niet
            akkoord bent.</strong></span></td>
            </tr>
            
            <tr>
            <td class="style6" style="width: 144px; height: 2px;"><strong>
            E-mailadres:</strong></td>
            <td style="height: 2px" class="style13"><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
            <span class="style10">
            <span class="style5">
            <span class="style11"><span class="style13">
            <strong>
            <input type="text" name="uwemail" size="50"></strong></span></span><span class="style13"><strong>*
            </strong></span></span><span class="style13">
            <span class="style14">
            <strong>Je e-mailadres wordt nooit gepubliceerd</strong></span></span></span></font></td></tr>

          <tr>
            <td class="style5" valign="top" style="width: 144px; height: 10px;">
            &nbsp;</td>
            <td style="height: 10px" class="style12"><strong><br>
            Geef hieronder in het berichtenveld jouw ervaringen over de FA</strong></tr>
            <caption class="style5"><br>



            <tr>
            <td class="style6" style="width: 144px" valign="top"><strong>Jouw
            ervaring:</strong></td>
            <td width="137"> <font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
              <span class="style5">
              <textarea name="field" rows="5" wrap="VIRTUAL" style="width: 650px"></textarea>
             </span>
             </font></td>
            
            <tr>
            <td style="height: 33px; width: 144px;"></td>
            <td style="height: 33px">
            <div align="left" style="width: 652px">
                <font size="3" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
                <span class="style5">
                <input type="Submit" name="Submit" value="Verzenden">
                </span>
                </font></div></td>
          </tr>
        </table>
        <div class="style5">
                        <br>
                                                                
                                                                </div>
        </td>
    </tr>
  </table>
<?php
}
?>
Gewijzigd op 09/05/2020 13:06:18 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:02:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/05/2020 12:41:27
Quote Anchor link
Zou je de relevante code tussen code-tags stukken plaatsen die je bericht te bewerken? Dan is het beter leesbaarder zie ook de opmaakcodes in de Veelgestelde Vragen op deze site.
 
Ton Coolen

Ton Coolen

09/05/2020 12:52:54
Quote Anchor link
Oeps, Sorry ben 71 jaar en begrijp er maar weinig van. Ik probeer maar wat, en als het werkt is het leuk. Maar leg me uit wat ik moet doen, anders laat ik het maar over gaan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/05/2020 12:56:52
Quote Anchor link
https://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/#bbcode

Hier staan de opmaakcodes voor op het forum. Dan is het beter leesbaarder.

Ik heb het in dit geval zelf even aangepast.

Als je de berichten wilt bewaren, is het dan niet zinvoller om ze in een database op te laten slaan? Het bovenstaande script is ook behoorlijk oud. Ik vermoed 14 jaar zelfs, en zal niet meer werken.
Gewijzigd op 09/05/2020 13:08:58 door - Ariën -
 
Ton Coolen

Ton Coolen

09/05/2020 13:31:35
Quote Anchor link
Beste Ariën,

Dat is voor mij allemaal te moeilijk. Ik snap daar niets van. Verwijder mijn bericht maar en beschouw als afgedaan.
in ieder geval bedankt voor de moeite.
M.v.g. Ton
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

09/05/2020 13:38:24
Quote Anchor link
Er wordt in de bovenstaande code niets weggeschreven naar het gastenboek-bestand, en misschien is het, zoals @Ariën aangeeft, wellicht handiger om deze informatie wat gestructureerder op te slaan dan een plat tekstbestand. Ook opent dit andere mogelijkheden zoals moderatie van een bericht voordat deze geplaatst wordt.

De bovenstaande code is ook enigszins gedateerd.

Het beste lijkt mij om simpel te beginnen. Zo zou je eens kunnen informeren of jouw webhost het gebruik van een database ondersteunt, als het bovenstaande werkt is er in ieder geval ondersteuning voor PHP. Vaak is er dan ook ondersteuning voor databases omdat dit meestal gecombineerd wordt.

Dan zou je een simpel tabelletje aan kunnen maken (getiteld "gastenboek" of wat dan ook) waar je alle informatie in wegschrijft. Vervolgens kun je de opgeslagen berichten weer uitlezen en weergeven op een webpagina, en ondertussen kun je ook een mailtje versturen indien er een nieuw bericht is geplaatst.

Er is dus wel een (kleine) leercurve waarbij je moet leren hoe je (veilig) communiceert met je database maar over dit onderwerp is een heleboel (mis :P)informatie te vinden op het internet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/05/2020 13:49:50
Quote Anchor link
PHP is een mooie programmeertaal, maar je moet wel weten waaraan je begint, en niet zomaar rücksichtslos te kopiëren en te plakken. Vooral omdat er ook oude scripts zijn die niet meer zullen werken (oude PHP-versie), en soms ook wel eens lekke scripts die een gevaar voor de server/hosting kunnen zijn.

Je geeft al aan dat je je het erg lastig vindt, en daarom zijn er twee mogelijkheden:
- Ga eens PHP leren vanaf het begin.
- Of besteed het uit. Hier op PHphulp hebben we een speciaal Vacatureforum waar je zulke opdrachten kan neerleggen. Houd wel rekening mee dat er een vergoeding gevraagd kan worden, omdat iemand hier ook een hoop energie in moet steken. Voor iets simpels als dit moet je echt geen honderden euro's verwachten.
- Of hoop hebben dat iemand bereid is om dit gratis te doen, maar zoals ik al zei: Ook dat kost voor diegene tijd.

Ik zie zelf geen reden om dit topic te verwijderen.
Gewijzigd op 09/05/2020 13:50:54 door - Ariën -
 
Ton Coolen

Ton Coolen

10/05/2020 09:26:20
Quote Anchor link
Beste Ariën,

Bedankt voor je energie. ik laat over gaan want dit is niet mijn ding. Ik heb geen idee hoe ik deze topic kan afsluiten. Dus kijk maar wat je ermee doet. ik zoek wel een andere manier voor wat ik wil. Ik wens je nog heel veel moois.
M.v.g. Ton
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/05/2020 10:59:15
Quote Anchor link
Jammer, maar jouw keuze.
Gelukkig heb ik wat alternatieven gegeven. Laat het anders een bezinken.
Dit topic zal anders ook wel omlaag zinken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.