formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

13/04/2004 15:23:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem!
In onderstaand script werkt alles alleen wordt het veld met site URL niet meegestuurd met de email!
Wie kan dit oplossen?

Alvast bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
// als het formulier nog niet is ingevuld
if(!isset($_POST['submit']))
{

?>



-------------------hier begint de HTML code-------------------------------------------

<form action="formulier1.php" method="post" class="style1">
<span class="style1">
<table width="238" border="0">
</span>
<tr>
<td colspan="2" class="style1">Vul uw gegevens in:</td>
</tr>
<tr>
<td width="84" class="style1">&nbsp;</td>
<td width="144" class="style1">&nbsp;</td>
</tr>
<table width="450" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">*</span> <span class="style1">Voornaam</span></td>
<td><input name="voornaam" type="text" id="voornaam" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* Achternaam</span></td>
<td><input name="achternaam" type="text" id="achternaam" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* Adres</span></td>
<td><input name="adres" type="text" id="adres" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* E-mail</span></td>
<td><input name="email" type="text" id="email" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* Gemeente / Stad</span></td>
<td><input name="gemeente" type="text" id="gemeente" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* Postcode</span></td>
<td><input name="postcode" type="text" id="postcode" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<tr>
<td class="style1">* land / regio: </td>
<td>
<select name="land" id="land" class=infobox>
<option value="" selected>Kies uw land/regio</option>
<option value="Nederland">Nederland</option>
<option value="België">België</option>
</td>
</tr>

<tr>
<td colspan="2" class="style1">Verdere Info.:</td>
</tr>
<tr>
<td class="style1">Site URL</td>
<td><input name="siteurl" type="text" id="siteurl" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td class="style1">Andere Info.</td>
<td colspan="2"><div align="center">
<textarea name="info" cols="25" rows="3" class=invulbox></textarea>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Versturen"></td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
<?php
}else{
//formulier is al ingevuld
//kijken of de voornaam, email en het bericht ingevuld zijn


if(!isset($_POST['voornaam']))
    {

    $voornaam = false;
    }
else{
    $voornaam = $_POST['voornaam'];
    }


if(!isset($_POST['achternaam']))
    {

    $achternaam = false;
    }
else{
    $achternaam = $_POST['achternaam'];
    }


if(!isset($_POST['adres']))
    {

    $adres = false;
    }
else{
    $adres = $_POST['adres'];
    }


if(!isset($_POST['email']))
    {

    $email = false;
    }
else{
    $email = $_POST['email'];
    }


if(!isset($_POST['gemeente']))
    {

    $gemeente = false;
    }
else{
    $gemeente = $_POST['gemeente'];
    }


if(!isset($_POST['postcode']))
    {

    $postcode = false;
    }
else{
    $postcode = $_POST['postcode'];
    }


if(!isset($_POST['land']))
    {

    $land = false;
    }
else{
    $land = $_POST['land'];
    }


if(!isset($_POST['info']))
    {

    $info = false;
    }
else{
    $info = $_POST['info'];
    }


//meldingen geven als er verschillende waarden niet ingevuld zijn
if($voornaam == false AND $email == false AND $tekst == false)
{

    echo "U hebt niets ingevuld!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($voornaam == false)
{

    echo "Uw naam moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($adres == false)
{

    echo "Uw adres moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($email == false)
{

    echo "Uw email adres moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($gemeente == false)
{

    echo "Uw Gemeente/Stad moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($postcode == false)
{

    echo "Uw postcode moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($land == false)
{

    echo "Uw hebt geen land / regio geselecteert!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}
    

//deze header zorgt ervoor dat jij zelf, als webmaster, enkele gegevens van de verzender krijgt.
$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text\r\n\tcharset=\"iso-8859-1\"\r\n";
$headers .= "From: \"$voornaam\" <>\r\n";

//Deze tekst krijg jij als webmaster (bevat de ingevulde gegevens van het formulier)
$bericht = "Deze gegevens zijn verzonden door $voornaam $achternaam.
Naam: $voornaam $achternaam
Adres: $adres
Email: $email
Gemeente/Stad: $gemeente
Postcode: $postcode
Land/Regio: $land
Site URL: $siteurl

Andere Info.:
$info"
;

//Deze header zorgt ervoor dat de persoon die het bericht heeft ingevult bij zijn bedank email netjes jou naam en email te zien krijgt
$headers2  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers2 .= "Content-type: text\r\n\tcharset=\"iso-8859-1\"\r\n";
$headers2 .= "From: \"Zaalvoetbalteam Real United\" <[email protected]>\r\n";

//dit is de tekst die verstuurd wordt naar de persoon die het formulier ingevuld heeft
$bedankt = "Beste $voornaam $achternaam,

Deze email is automatisch verstuurd omdat u een reactie heeft achter gelaten op onze site. Mocht deze email ten onrechte naar u verzonden zijn, neem dan contact op met onze webmaster.          

Deze gegevens heeft u op onze site ingevuld:
Voornaam: $voornaam
Achternaam: $achternaam
Adres: $adres
Email: $email
Gemeente/Stad: $gemeente
Postcode: $postcode
Land/Regio: $land
Site URL: $siteurl


Andere Info.:
$info"
;

//kijken of het formulier ook echt naar je verzonden wordt (betekend niet dat je email ook ontvangen is!!)
if(mail("[email protected]", "Zaalvoetbalteam Real United", $bericht, $headers) == false)
{

    echo 'error';
    exit;
}

else
{
//is het formulier juist verzonden, dan een bedankt mailtje sturen...
mail($email, "Zaalvoetbalteam Real United", $bedankt, $headers2);
echo "Bedankt voor uw aanmelding, er is een mail op komst met de verdere account informatie<br />";
echo "Ontvangt u geen info. mail, contacteer dan de webmaster. [[email protected]]<br />";
echo "<a href=http://www.realunited.nl target=_self>Ga naar Real United</a>";
exit;
}
}

?>


--------------------------------hier eindigt de HTML code--------------------------------------------
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 12:54:09
 
Roy

roy

13/04/2004 15:37:00
Quote Anchor link
je bent ws op zoek naar het volgende; deze moet je ergens boven aan je script zetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$siteurl
=$_SERVER['SCRIPT_NAME'];
?>
 
Rick

Rick

13/04/2004 15:38:00
Quote Anchor link
er kloppen een paar dingetjes niet aan je html

<span class="style1">
<table width="238" border="0">
</span>
dit mag niet, je opent een tag en sluit hem niet meer
zoiets moet op deze manier
<b> <i> tekst </i> </b>
dit mag dus niet:
<b> <i> tekst </b> </i>

en dan nog iets
<select name="land" id="land" class=infobox>
<option value="" selected>Kies uw land/regio</option>
<option value="Nederland">Nederland</option>
<option value="België">België</option>

je ben hier vergeten om <select> af te sluiten
 

13/04/2004 15:41:00
Quote Anchor link
aha sorry jongens ik heb het probleem al gevonden! Ik moest deze tag nog toevoegen:

if(!isset($_POST['siteurl']))
{
$siteurl = false;
}else{
$siteurl = $_POST['siteurl'];
}


en rick ik weet het ...ik moet het nog even netjes ordenen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.