formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

13/04/2004 15:23:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem!
In onderstaand script werkt alles alleen wordt het veld met site URL niet meegestuurd met de email!
Wie kan dit oplossen?

Alvast bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
// als het formulier nog niet is ingevuld
if(!isset($_POST['submit']))
{

?>



-------------------hier begint de HTML code-------------------------------------------

<form action="formulier1.php" method="post" class="style1">
<span class="style1">
<table width="238" border="0">
</span>
<tr>
<td colspan="2" class="style1">Vul uw gegevens in:</td>
</tr>
<tr>
<td width="84" class="style1">&nbsp;</td>
<td width="144" class="style1">&nbsp;</td>
</tr>
<table width="450" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">*</span> <span class="style1">Voornaam</span></td>
<td><input name="voornaam" type="text" id="voornaam" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* Achternaam</span></td>
<td><input name="achternaam" type="text" id="achternaam" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* Adres</span></td>
<td><input name="adres" type="text" id="adres" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* E-mail</span></td>
<td><input name="email" type="text" id="email" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* Gemeente / Stad</span></td>
<td><input name="gemeente" type="text" id="gemeente" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style1">* Postcode</span></td>
<td><input name="postcode" type="text" id="postcode" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<tr>
<td class="style1">* land / regio: </td>
<td>
<select name="land" id="land" class=infobox>
<option value="" selected>Kies uw land/regio</option>
<option value="Nederland">Nederland</option>
<option value="België">België</option>
</td>
</tr>

<tr>
<td colspan="2" class="style1">Verdere Info.:</td>
</tr>
<tr>
<td class="style1">Site URL</td>
<td><input name="siteurl" type="text" id="siteurl" class=invulbox></td>
</tr>
<tr>
<td class="style1">Andere Info.</td>
<td colspan="2"><div align="center">
<textarea name="info" cols="25" rows="3" class=invulbox></textarea>
</div></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Versturen"></td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
<?php
}else{
//formulier is al ingevuld
//kijken of de voornaam, email en het bericht ingevuld zijn


if(!isset($_POST['voornaam']))
    {

    $voornaam = false;
    }
else{
    $voornaam = $_POST['voornaam'];
    }


if(!isset($_POST['achternaam']))
    {

    $achternaam = false;
    }
else{
    $achternaam = $_POST['achternaam'];
    }


if(!isset($_POST['adres']))
    {

    $adres = false;
    }
else{
    $adres = $_POST['adres'];
    }


if(!isset($_POST['email']))
    {

    $email = false;
    }
else{
    $email = $_POST['email'];
    }


if(!isset($_POST['gemeente']))
    {

    $gemeente = false;
    }
else{
    $gemeente = $_POST['gemeente'];
    }


if(!isset($_POST['postcode']))
    {

    $postcode = false;
    }
else{
    $postcode = $_POST['postcode'];
    }


if(!isset($_POST['land']))
    {

    $land = false;
    }
else{
    $land = $_POST['land'];
    }


if(!isset($_POST['info']))
    {

    $info = false;
    }
else{
    $info = $_POST['info'];
    }


//meldingen geven als er verschillende waarden niet ingevuld zijn
if($voornaam == false AND $email == false AND $tekst == false)
{

    echo "U hebt niets ingevuld!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($voornaam == false)
{

    echo "Uw naam moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($adres == false)
{

    echo "Uw adres moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($email == false)
{

    echo "Uw email adres moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($gemeente == false)
{

    echo "Uw Gemeente/Stad moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($postcode == false)
{

    echo "Uw postcode moet ingevuld zijn!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}


else
if($land == false)
{

    echo "Uw hebt geen land / regio geselecteert!<br />";
    echo "<a href=\"javascript:history.back(-1)\">Ga terug</a>";
    exit;
}
    

//deze header zorgt ervoor dat jij zelf, als webmaster, enkele gegevens van de verzender krijgt.
$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers .= "Content-type: text\r\n\tcharset=\"iso-8859-1\"\r\n";
$headers .= "From: \"$voornaam\" <>\r\n";

//Deze tekst krijg jij als webmaster (bevat de ingevulde gegevens van het formulier)
$bericht = "Deze gegevens zijn verzonden door $voornaam $achternaam.
Naam: $voornaam $achternaam
Adres: $adres
Email: $email
Gemeente/Stad: $gemeente
Postcode: $postcode
Land/Regio: $land
Site URL: $siteurl

Andere Info.:
$info"
;

//Deze header zorgt ervoor dat de persoon die het bericht heeft ingevult bij zijn bedank email netjes jou naam en email te zien krijgt
$headers2  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
$headers2 .= "Content-type: text\r\n\tcharset=\"iso-8859-1\"\r\n";
$headers2 .= "From: \"Zaalvoetbalteam Real United\" <[email protected]>\r\n";

//dit is de tekst die verstuurd wordt naar de persoon die het formulier ingevuld heeft
$bedankt = "Beste $voornaam $achternaam,

Deze email is automatisch verstuurd omdat u een reactie heeft achter gelaten op onze site. Mocht deze email ten onrechte naar u verzonden zijn, neem dan contact op met onze webmaster.          

Deze gegevens heeft u op onze site ingevuld:
Voornaam: $voornaam
Achternaam: $achternaam
Adres: $adres
Email: $email
Gemeente/Stad: $gemeente
Postcode: $postcode
Land/Regio: $land
Site URL: $siteurl


Andere Info.:
$info"
;

//kijken of het formulier ook echt naar je verzonden wordt (betekend niet dat je email ook ontvangen is!!)
if(mail("[email protected]", "Zaalvoetbalteam Real United", $bericht, $headers) == false)
{

    echo 'error';
    exit;
}

else
{
//is het formulier juist verzonden, dan een bedankt mailtje sturen...
mail($email, "Zaalvoetbalteam Real United", $bedankt, $headers2);
echo "Bedankt voor uw aanmelding, er is een mail op komst met de verdere account informatie<br />";
echo "Ontvangt u geen info. mail, contacteer dan de webmaster. [[email protected]]<br />";
echo "<a href=http://www.realunited.nl target=_self>Ga naar Real United</a>";
exit;
}
}

?>


--------------------------------hier eindigt de HTML code--------------------------------------------
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:09:17
 
Roy

roy

13/04/2004 15:37:00
Quote Anchor link
je bent ws op zoek naar het volgende; deze moet je ergens boven aan je script zetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$siteurl
=$_SERVER['SCRIPT_NAME'];
?>
 
Rick

Rick

13/04/2004 15:38:00
Quote Anchor link
er kloppen een paar dingetjes niet aan je html

<span class="style1">
<table width="238" border="0">
</span>
dit mag niet, je opent een tag en sluit hem niet meer
zoiets moet op deze manier
<b> <i> tekst </i> </b>
dit mag dus niet:
<b> <i> tekst </b> </i>

en dan nog iets
<select name="land" id="land" class=infobox>
<option value="" selected>Kies uw land/regio</option>
<option value="Nederland">Nederland</option>
<option value="België">België</option>

je ben hier vergeten om <select> af te sluiten
 

13/04/2004 15:41:00
Quote Anchor link
aha sorry jongens ik heb het probleem al gevonden! Ik moest deze tag nog toevoegen:

if(!isset($_POST['siteurl']))
{
$siteurl = false;
}else{
$siteurl = $_POST['siteurl'];
}


en rick ik weet het ...ik moet het nog even netjes ordenen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.