Foto album

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »
Ivo

Ivo

29/01/2004 23:00:00
Quote Anchor link
Hoi ik heb n pagina gemaakt met wedstrijdverslagen en bijbehorende foto's. Momenteel heb ik dit met HTML gedaan (vb zie: http://www.sckr.nl/senioren/2/wedstrijdverslagen.htm)
Ik wil de foto's echter met php gaan oproepen.


Hier ben ik uit gegaan van een fotoalbum op http://www.born2program.com/index.php?page=script_page&id=5
De files ervoor heb ik gedownload via http://www.bernaerts.net/bbq/foto.zip

Middels de onderstaande code wil ik in http://test.sckr.nl/album/index5.php de thumbs van alle mappen oproepen;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
include 'settings.inc.php';
if ($handle = opendir($fotomap)) {
$teller = 0;
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if (strtoupper(substr($file, -4)) == '.JPG') {
   if ($teller%$kolommen==0 && $teller!=0) print "<br>\n";
   $teller++;
   $foto = "$thumbmap/$file";
   $size = getimagesize($foto);
   $breedte = $size[0];
   $hoogte = $size[1];
   print "<a href=\"$detailbestand?id=$file\"><img src=\"$foto\" border=0></a>\n";   }
    }

    closedir($handle);
}

?>


Probleem is dat ik middels bovenstaande code alleen de thumbs van de map fotos oproep. Terwijl ik bij het volgende verslag op dezelfde pagina de thumbs van map fotos2 wil oproepen etc etc.

Hoe roep ik nu die andere mappen op? Aangezien de winterstop is afgelopen wil ik dit graag zsm online kunne zetten!

B2w de bijbehorende directories en files zijn te vinden op ; http://test.sckr.nl/album/
Gewijzigd op 29/01/2004 23:01:00 door Ivo
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:59:06
 
Bart Smulders

Bart Smulders

30/01/2004 14:54:00
Quote Anchor link
Ik zou een $_GET functie gebruiken met de datum van de wedstrijd. En op die manier ook dus de map laten invullen met een variabele. Laten we stellen dat de map dezelfde naam heeft als de datum dat is het simpelste. Of zet in een db welke map die datum heeft.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$sql
= "SELECT map FROM fotos WHERE datum = '$_GET[datum]' order by datum DESC LIMIT 0,1 ";
            $res = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($res))
        {
  
$fotomap = $row[map] ;
?>

hier de rest van jou bovenstaand script
 
Ivo

Ivo

30/01/2004 14:58:00
Quote Anchor link
Hoi Bart, die eerst eoplossing die je aandraagt klinkt goed.
Hoe moet ik dit realiseren, als ik de mappen vernoem naar de speeldata?

Het DB gebeuren begin ik liever niet aan
 
Bart Smulders

Bart Smulders

30/01/2004 15:29:00
Quote Anchor link
Ik moet zelf nog zoiets maken voor mijn ploeg met fotos:) dus ik zal even zien dat ik het goed maak he .

Laten we stellen dat in de settings.inc.php die je hebt je die regel die $fotomap bepaald deruit haalt aangezien die nu bepaald zal worden door dit script.
De database:
---------------------------
CREATE TABLE `fotos` (
`id` INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
`datum` VARCHAR(255) NOT NULL,
`map` VARCHAR(7) NOT NULL
) TYPE = MYISAM;
---------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?
$sql
= "SELECT map FROM fotos WHERE datum = '$_GET[datum]' order by datum ";  
            $res = mysql_query($sql);  
if (mysql_num_rows($res) >= 1)  
    {
  
        while ($row = mysql_fetch_array($res))  
        {
  
$fotomap = $row[map] ;

include 'settings.inc.php';  
if ($handle = opendir($fotomap)) {  
$teller = 0;  
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {  
        if (strtoupper(substr($file, -4)) == '.JPG') {  
   if ($teller%$kolommen==0 && $teller!=0) print "<br>\n";  
   $teller++;  
   $foto = "$thumbmap/$file";  
   $size = getimagesize($foto);  
   $breedte = $size[0];  
   $hoogte = $size[1];  
   print "<a href=\"$detailbestand?id=$file\"><img src=\"$foto\" border=0></a>\n";   }  
    }
  
    closedir($handle);  
 }
}
  
else
{
echo " Er zijn nog geen foto's aanwezig van $_GET[datum]";
}

?>


Je vult je database op met jou gegevens en klaar is kees . Hiervoor kan je een form gaan gebruiken. Maar dat duurt nog wel even ben nog bezig met iets anders :).
Veel succes
 
Bart Smulders

Bart Smulders

31/01/2004 17:15:00
Quote Anchor link
Ga er wel steeds vanuit dat jou map devolgende benaming van datum moet hebben BV 310104 en niet 31-01-04 anders werkt het niet . Om een of andere reden laat php bij de get functie geen - of . tekens toe . Werkt het al? Laat iets weten :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.