Foto scriptje vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »
Kees lol

kees lol

25/09/2012 23:28:46
Quote Anchor link
Hoi ik heb paar jaar geleden een script gemaakt in php die images uit een map leest ze sorteert op filename van 1/2/3/4/ en die onder elkaar plaatst nu wil ik dat die foto's niet onder elkaar komen maar naast elkaar maar na 4 foto's wil ik dat die zeg maar een nieuwe rij begint hoe kan ik dit simpel oplossen?
Gewijzigd op 26/09/2012 00:30:18 door Kees lol
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 01:07:54
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

25/09/2012 23:55:37
Quote Anchor link
met tabellen zoals in het voorbeeld hieronder
Het kan ook met div's maar dat vraagt uiteraard een iets andere aanpak

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

$count
= 14; // het aantal foto's
$i = 1;      // tel vanaf foto 1

echo "<table><tr>";
while($i <= $count) {
    echo "<td style='border:1px solid blue;'>";
    echo "Foto ".$i; // vervang dit voor de foto's
    echo "</td>";
    if($i % 4 == 0)
        echo "</tr><tr>"; // volgende rij
    $i++;
}

echo "</tr></table>";
?>
 
Wouter J

Wouter J

26/09/2012 00:06:05
Quote Anchor link
Nee, niet met tabellen. De afbeeldingen mooi in een lijst plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<ul>
<?php
$i
= 0;
foreach ($pictures as $picture) : ?>

    <li class="<?php echo (++$i == 4 && $i = 0 ? 'row-end' : ''); ?>"><?php echo $picture; ?></li>
<?php endforeach ?>
</ul>


En dan je CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
li {
    float: left; /* plaats alle items naast elkaar */
}
.row-end {
    clear: right; /* begin op een nieuwe regel &*/
}
 
Kees lol

kees lol

26/09/2012 00:10:49
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle hulp het werkt goed alleen je krijgt maar 1 foto te zien niet 4 of 8 verschillende :( Help?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/09/2012 00:24:26
Quote Anchor link
kees even je script uploaden misschien?

en ja een list dat kan ook. helemaal niet aan gedacht
Gewijzigd op 26/09/2012 00:25:21 door Frank Nietbelangrijk
 
Kees lol

kees lol

26/09/2012 00:32:22
Quote Anchor link
Heb hem naar je gepmed.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/09/2012 00:45:12
Quote Anchor link
ik heb hem even aangepast. hij moet t nu doen
Gewijzigd op 26/09/2012 01:05:51 door Frank Nietbelangrijk
 
Kees lol

kees lol

26/09/2012 00:49:05
Quote Anchor link
Bedankt werkt super. lees je pm even please?
 
Frank WD

Frank WD

26/09/2012 02:12:16
Quote Anchor link
Kees en Frank,

Sorry voor het zeggen maar moet het even kwijt.
Er word een vraag gesteld in het forum, hier is niks mis mee.
Wouter J steekt moeite en vooral tijd in een stukje script uit te tikken en deze te delen.

Maar vervolgens gaan jullie het even via pm oplossen onderling.
Ik vind dit persoonlijk gezien aardig (hoe zeg ik het netjes) on gemanierd.
Maak dan geen topic aan en pm gelijk iemand, want nu is dit hele topic nutteloos geworden er door. Of jullie moeten nog even alle stappen tot het werken van het script delen in het topic.
 
Kees lol

kees lol

26/09/2012 12:10:31
Quote Anchor link
Waarom ongemanierd? ik vraag toch iets....

Ik wil liever niet dat iemand mijn script gaat gebruiken/Afkraken.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

26/09/2012 12:13:48
Quote Anchor link
hebbe hebbe hebbe, maar geven..........
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/09/2012 12:24:45
Quote Anchor link
Kees lol op 26/09/2012 12:10:31:
Waarom ongemanierd? ik vraag toch iets....

Ik wil liever niet dat iemand mijn script gaat gebruiken/Afkraken.

Afkraken gebeurt hier zelden, en anders is het vaak opbouwende kritiek. En als je het niet wilt dat anderen het gebruiken, toon dan de relevante code, en zeg wat er aangepast is.

Op deze manier is dit hele topic waardeloos.
Ik hoop dat je het begrijpt en dat je bereid bent de aanpassingen te delen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/09/2012 12:37:44
Quote Anchor link
Kees lol op 26/09/2012 12:10:31:
Ik wil liever niet dat iemand mijn script gaat gebruiken/Afkraken.

Afkraken gebeurt alleen als het nodig is ;-)
Doorgaans wordt er wel kritiek geleverd op scripts. Maar dat is opbouwend bedoeld.

"Grappig" dat je niet wilt delen; als niemand zijn kennis met jou zou delen, zou jij je vraag niet beantwoord krijgen....

Uit jouw probleem (weergeven van foto's) kan ik ook niet afleiden wat er zo speciaal/bijzonder aan jouw script zou zijn dat een ander het niet mag gebruiken/zelf zou kunnen maken.
Gewijzigd op 26/09/2012 12:39:30 door Obelix Idefix
 
Frank WD

Frank WD

26/09/2012 14:04:19
Quote Anchor link
Kees lol op 26/09/2012 12:10:31:
Waarom ongemanierd? ik vraag toch iets....

Ik wil liever niet dat iemand mijn script gaat gebruiken/Afkraken.


Nou sorry hoor, je bent hier op een forum omdat je een probleem hebt.
Je opent een topic om dood leuk via prive berichten het probleem op gelost te krijgen.

Wat zou jou garage houder of wat zelfde wat blij met je zijn zeg?
Want uit jou reactie blijkt dus, dat je ook dood leuk een vraag stelt aan je garage houder omdat je auto kapot is. Maar vervolgens ga je na Jan de Beunhaas die bij de zelfde garage werkt om je auto te laten maken.

Als je niet wilt dat je script gebruikt word door een andere op het forum. Of dat je niet tegen kritiek kunt vanwege vage code. Blijf dan weg van het forum en probeer het probleem op te lossen met vriendje Google.
 
Andre Sep

Andre Sep

26/09/2012 15:15:09
Quote Anchor link
"Well... that escalated quickly!"

Maar het is wel waar. Ik ga naar dit topic omdat ik zocht naar hoe ik 'geordend' foto's weer kan geven uit een database (en dan idd in een lijst ipv tabel), maar er worden 2 'oplossingen' aangeboden, vervolgens wordt er onderling via PM (waar ik nog niet eens wat op tegen heb ansich) een oplossing bedacht. Wat ik het meest belachelijke vind van alles, is dat je het forum misbruikt, om in een topic te gaan vragen of iemand zijn PM even leest... Vooral dat vind ik ongemanierd!

(@Wouter J: Bedankt, ik heb hier wel iets aan gehad. Kort maar krachtig zullen we maar zeggen xD)
 
Kees lol

kees lol

26/09/2012 16:18:19
Quote Anchor link
De AANPASSINGEN STAAN HIER BOVEN!!! dus dit topic is niet waardeloos en dit bedoel ik nou met kritiek altijd maar zeuren vroeger deelde ik alles tot ik erachter kwam dat dingen gebruikt werden zonder naamsvermelding op zich niet erg maar zou wel zo leuk zijn. Daarom heb ik me voorgenomen niks meer te delen.

Bericht hier boven dit is geen script dat foto's uit database haalt Gewoon uit een map als je uit database wil halen is kleine aanpassing + dit script heb ik geschreven toen ik nog wel wat wist van php +- 3-4 jaar geleden je hoeft ook geen raketgeleerde te zijn om dit te doen maar ik zal bij me volgende vraag wel me code achterlaten
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/09/2012 17:24:02
Quote Anchor link
zow, zo een draadje kan veranderen terwijl je aan het werk bent.
Mensen ik wil maar één ding kwijt: Ik kom hier omdat ik momenteel veel met PHP bezig ben en ik zin had om hier eens rond te kijken. Als dan blijkt dat er beginnersvragen zijn die ik kan beantwoorden dan beantwoord ik die. Maar alleen zolang ik er wel plezier aan beleef, er tijd voor heb én zin in heb. Ik zou zeggen: Mensen hou het gezellig en respecteer een ander zijn mening. Dat je het zelf anders zou doen dat kan heel goed maar een ander is niet zoals jij en geloof me: aan Kees zijn script mis je echt helemaal niets, de snippets boven zijn veel beter leesbaar.

Allemaal een fijne avond toegewenst!
Frank.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.