foto uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »
Jovank vank

jovank vank

27/07/2014 21:11:43
Quote Anchor link
Ik gebruik voor het uploaden van foto's de input functie met type = 'file'.
Dan krijg je een invoerveld en een blader functie etc.
Maar ik zou wel een foto willen kunnen uploaden zoals marktplaats dat doet.
Dat is klikken op de plaats waar de foto komt. je komt dan in een bladerfunctie en de foto komt direct op z'n plek.
Weet iemand hoe dat is geprogrammeerd?

Jovank
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:43:16
 

27/07/2014 21:49:44
 
Jovank vank

jovank vank

27/07/2014 22:43:54
Quote Anchor link
Hi pascal,
ja dat is mooi maar nog niet wat ik bedoel. Op marktplaats klik je op de plaats waar de foto wordt geplaatst. Een jpg afbeelding van het type file. Kijk maar eens op marktplaats. Ik ga deze code wel verder uiitpluizen, want wat hij wel doet is de foto direct plaatsen en niet eerst de naam in het invoerveld platsen waarna je nog op verzenden moet klikken.
thx in ieder geval
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2014 22:46:32
Quote Anchor link
Was dit niet een onderdeel van de upload-API van HTML5?

Anyway, er is zelfs een makkelijke functie voor in jQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script type='text/javascript' src="https://rawgit.com/fyneworks/multifile/2.1.0-preview/jquery.MultiFile.js"></script>


http://jsfiddle.net/fyneworks/2LLws/
Gewijzigd op 27/07/2014 22:53:33 door - Ariën -
 

27/07/2014 23:11:20
Quote Anchor link
Als de script client-side is kun je het gewoon van marktplaats af plukken

greets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/07/2014 23:13:54
Quote Anchor link
Pascalop 27/07/2014 23:11:20:
Als de script client-side is kun je het gewoon van marktplaats af plukken

greets

Mits het (zoals vaak) minified is.
Gewijzigd op 23/09/2020 14:52:55 door - Ariën -
 
Jovank vank

jovank vank

31/07/2014 21:24:15
Quote Anchor link
Wel, het is wel wat ik zoek qua presentatie van de afbeelding. Maar de selectiebutton is nog steeds een knop. En ik weet maar niet hoe marktplaats daar nu een afbeelding voor kan gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/07/2014 21:26:12
 
Erwin H

Erwin H

31/07/2014 23:23:45
Quote Anchor link
Merk wel op dat verreweg de meeste (zoniet alle) oplossingen voor het verfraaien van de file upload, NIET werken in IE. IE, ook nieuwere versies, blokkeren het programmatisch versturen van een file upload om veiligheidsredenen. Het onzichtbaar maken van de knop en er dan op klikken via een javascript oplossing werkt dan dus niet!

Als iemand dit overigens kan weerleggen met een werkend voorbeeld dan zie ik dat heel graag, daar ben ik namelijk nog steeds naar op zoek :-)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 11:46:12
Quote Anchor link
Wat zoek je precies?
Je kan nl wel het formulier versturen naar een (verborgen) iframe, en vanuit dat iframe het javascript van het bovenliggende document aansturen.
 
Erwin H

Erwin H

01/08/2014 12:18:48
Quote Anchor link
Heb je het tegen mij? :-)

Dan is het antwoord namelijk wat dan ook, als het maar de optie biedt om een custom upload input/knop te tonen die ook werkt in IE.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 13:08:05
Quote Anchor link
Ja ik had het tegen u ;-)

http://jasny.github.io/bootstrap/javascript/#fileinput

Afbeelding

Afbeelding

Toevoeging op 01/08/2014 13:09:36:

Screenshot vanuit IE 11
Gewijzigd op 01/08/2014 13:09:04 door Ger van Steenderen
 
Erwin H

Erwin H

01/08/2014 13:23:57
Quote Anchor link
Ok, gaan we volgende week eens even bekijken, want het ziet er in elk geval veelbelovend uit.
 
Jovank vank

jovank vank

01/08/2014 13:38:36
Quote Anchor link
De google van Aar is precies wat ik zocht. Dank daarvoor! De andere oplossing is ook heel mooi. Ik ga aan de slag.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

01/08/2014 13:42:12
Quote Anchor link
Er zit ook nog de mogelijkheid voor een wis knop bij, maar die in is bovenstaande uitgeschakeld voor de hoofd afbeelding.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.