Foto website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

21/07/2011 12:08:03
Quote Anchor link
Eergisteren domeinnaam aangevraagd en met bestaande classes binnen een paar uur werk een nieuwe site in elkaar gestampt.

Graag uw kritiek.

www.JdeRuijter.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:21:39
 
The Force

The Force

21/07/2011 13:53:09
Quote Anchor link
En daar ben je trots op dat je zonder goed onderzoek een website in elkaar plempt? Ik moet zeggen dat hij beter is dan de gemiddelde reviewwebsite, maar er is zeker ruimte voor verbetering.

- Waarom "/Fotografie" en niet gewoon "Fotografie"?
- Het licht grijs is te licht. Voor slechtzienden, ouderen en mensen met verkeerde scherminstellingen kan het niet leesbaar zijn. Over het algemeen lijkt het net of je hele website te vaak in de wasmachine is geweest. Het contrast is te laag!
- Uitlijning en typografie is niet al te goed. Tekst staat nu nog te dicht op elkaar gepropt wat de leesbaarheid benadeeld. Het komt daardoor opgepropt over. Qua uitlijning mis je 1) consistentie en 2) goede positionering.
- 1) De foto's zijn horizontaal op elkaar gepropt (waarschijnlijk om er alsnog 4 op een rij te kunnen krijgen). Verticaal zit er opeens veel meer ruimte tussen. Als je naar een foto pagina gaat dan zit er meer ruimte boven die hr dan eronder. Enzovoorts. Zorg voor consistentie in margins. Je kan dat ook bereiken met een grid (zie het volgende punt).
- 2) Lijn op de voorpagina de h1 uit met de bovenkant van "Amsterdam" (of doe het menu wat omhoog). Je kan duidelijk zien dat je de website niet met een grid ontworpen hebt. Kijk eens naar het grid van http://www.lessframework.com. Offtopic: als je wil dat je website ook goed zichtbaar is op mobieltjes dan is het ook handig als je dit framework ook implementeert. Anyway: je had vantevoren moeten weten wat je line height zou worden en een vaste blokbreedte moeten hanteren. Je had de thumbnails dan zo groot kunnen maken dat ze niet alleen uitlijnen met bijvoorbeeld de bovenkant van "Amsterdam" maar ook bijvoorbeeld met de onderkant van "Graffiti". Een menu item zou dan 2x de line height van een paragraaf hebben. Een kop moet minimaal 1 line-height aan topmargin hebben (oftewel minimaal 1 regel afstand van de vorige paragraaf). Tekst eronder moet juist meteen op de volgende line height regel. Op die manier associëren mensen dat het kopje bij de onderstaande tekst hoort. Design niet alleen een mooi design maar ook een goede user experience. Dus bouw de volgende keer je website op met behulp van een grid en bepaal vantevoren je line height.
- Waarom is "Zoekfunctie" een h3, "Archief op jaar en maand" een h2 en "Statistieken" een h1? Waarom hebben allen dezelfde opmaak? Met h1 hoor je aan te geven wat de titel is van de pagina. Of je geeft ermee aan wat de titel is van de website en dan met h2 wat de titel is van de pagina.
- Het wordt steeds meer een noodzaak om mobiele platforms als tablets en smartphones een optimale ervaring te geven.
- Waarom is je logo een plaatje en geen tekst? Zodat je de website in een paar uur in elkaar kon kloppen?
- Footer: links zijn vrij lomp. Tekst moet niet groter zijn dan de grootte van tekst in paragraaf stijl. Vaak is het zelfs nog kleiner maar dat raad ik je hier niet aan (omdat de paragraaf stijl al vrij kleine letters kent).
- Waarom geen logo's voor Twitter en Facebook in de footer? Waarom wel bij een plaatje?
- Copyrights zijn eigenlijk helemaal niet nodig. Ook als je het niet vermeld heb je nog steeds copyrights. Wil je een minimalistische website haal het dan weg.
- Als je een perfectionist bent: minimaliseer en gzip je HTML, CSS en javascript voor een snellere laadtijd.
- Algemene uitlijning: waarom is de hele website links uitgelijnd? Als je hem centreert krijgen mensen hem recht voor hun neus te zien. Bovendien is het gecentreerd uitlijnen van de website bij een fixed layout de defacto standaard.
- Een vraagje voor jou: wat is het doel van de hoofdpagina? Zo te zien heb je daar nog niet goed over nagedacht.

Voor zowel de user experience als de usability zou ik je een zes geven. Aan de andere kant denk ik dat als je bovenstaande punten in ogenschouw neemt dat dit een goede website kan worden.

Performance optimalisatie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
There are 7 components with misconfigured ETags

    * http://www.jderuijter.nl/css/style.css
    * http://www.jderuijter.nl/img/logo.jpg
    * http://kiekjes.jderuijter.nl/voorbeeld/afval2-beker_hek.jpg
    * http://kiekjes.jderuijter.nl/voorbeeld/afval-DSC_050salad0.jpg
    * http://kiekjes.jderuijter.nl/voorbeeld/urbex2-DSC_0894%20copy.jpg
    * http://kiekjes.jderuijter.nl/voorbeeld/vis-DSC_0905.jpg
    * http://www.jderuijter.nl/favicon.ico
Entity tags (ETags) are a mechanism web servers and the browser use to determine whether a component in the browser's cache matches one on the origin server. Since ETags are typically constructed using attributes that make them unique to a specific server hosting a site, the tags will not match when a browser gets the original component from one server and later tries to validate that component on a different server.

There are 7 static components without a far-future expiration date.

    * (no expires) http://www.jderuijter.nl/css/style.css
    * (no expires) http://www.jderuijter.nl/img/logo.jpg
    * (no expires) http://kiekjes.jderuijter.nl/voorbeeld/afval2-beker_hek.jpg
    * (no expires) http://kiekjes.jderuijter.nl/voorbeeld/afval-DSC_050salad0.jpg
    * (no expires) http://kiekjes.jderuijter.nl/voorbeeld/urbex2-DSC_0894%20copy.jpg
    * (no expires) http://kiekjes.jderuijter.nl/voorbeeld/vis-DSC_0905.jpg
    * (no expires) http://www.jderuijter.nl/favicon.ico
Web pages are becoming increasingly complex with more scripts, style sheets, images, and Flash on them. A first-time visit to a page may require several HTTP requests to load all the components. By using Expires headers these components become cacheable, which avoids unnecessary HTTP requests on subsequent page views. Expires headers are most often associated with images, but they can and should be used on all page components including scripts, style sheets, and Flash.

There are 2 plain text components that should be sent compressed

    * http://www.jderuijter.nl/
    * http://www.jderuijter.nl/css/style.css
Compression reduces response times by reducing the size of the HTTP response. Gzip is the most popular and effective compression method currently available and generally reduces the response size by about 70%. Approximately 90% of today's Internet traffic travels through browsers that claim to support gzip.

Bron: YSlow (tab in Firebug addon in Firefox)

Tip: geef je af en toe veranderende elementen (zoals style.css) een versienummer mee (bijv. style_v100.css) en geef ze een verre expiration date. Wil je de bestandsnaam zelf niet aanpassen geef hem dan een GET mee (style.css?v=100). Om te zorgen dat de nieuwe css geladen wordt als je een aanpassing maakt verhoog je gewoon het versienummer. De browser ziet het dan als een nieuw bestand en laadt de nieuwe css in.

Edit: kijk eens naar http://www.smushit.com .

Tot slot: valid XHTML 1.0 Strict. Gefeliciteerd!
Gewijzigd op 21/07/2011 14:06:21 door The Force
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

23/07/2011 21:55:06
Quote Anchor link
Bedankt @the force voor de zeer kritische punten waar ik zeker een hele hoop uit heb kunnen halen.

Ik heb het contrast versterkt door een donkere acryl te gebruiken als achtergrond en ook heb ik de startpagina doorverwezen naar een foto pagina. Het hoofdmenu was nietszeggend idd.

Heb ook de thumbs uitgelijnd en mijn logo met een h1/p gemaakt wat weer een jpg scheelt.

Ga ook nog verder met de andere punten.
Zeer bedankt voor je kritische mening :)
 
The Force

The Force

23/07/2011 23:16:44
Quote Anchor link
Geen probleem, dat begint er ook al meer op te lijken. Ben benieuwd naar het eindresultaat!
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:33:51
Quote Anchor link
Inmiddels alweer wat aanpassingen verricht aan de website!
Gewijzigd op 31/07/2011 19:51:43 door www JdeRuijterNL
 
Eric Wagener

Eric Wagener

01/08/2011 11:27:25
Quote Anchor link
Als je de margin van wrapper op "80px auto" zet, staat hij wel in het midden. Of was dat niet de bedoeling? :P
Mooie foto's trouwens.
 
Wladimir S

Wladimir S

01/08/2011 12:47:37
Quote Anchor link
Ik krijg onderstaande foutmeldingen in beeld:

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_ENCODING in /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php:2) in /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php:2) in /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php on line 4
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

01/08/2011 13:22:14
Quote Anchor link
Wladimir S op 01/08/2011 12:47:37:
Ik krijg onderstaande foutmeldingen in beeld:

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_ENCODING in /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php:2) in /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php:2) in /public/sites/www.jderuijter.nl/inc/head.php on line 4


Welke pagina ? Ik zie niets.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.