foto's automatisch verwisselen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sebas

sebas

20/08/2007 17:48:00
Anchor link
is het mogelijk om via php foto's om de 10 seconden te laten veranderen? dus dat je in 1 mapje foto 1 t/m 10 maakt en dat hij dan om de 10 seconde een andere foto laat zien, en dan weer na die 10 foto's opnieuw begingt. het zelfde als met flash. maar ik wil de foto's regelmatig veranderen en dat is met flash weer niet mogelijk dus dan moet je weer alles overnieuw maken zie een voorbeeld in flash op www.westerlaken-bv.nl en dan ff kijken onder producten bestrating ofzo

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 22:35:50
 
Martijn B

Martijn B

20/08/2007 17:52:00
Anchor link
Als je willekeurige foto's wil laten zien, dan zou je dit zo kunnen doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="foto', rand(1,10), '.jpg" alt="" />';
?>


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$aFoto
= array('foto.gif', 'foto_blaat.gif');
echo '<img src="', $aFoto[ rand(0, count($aFoto)-1) ], '" alt="" />';
?>


Foto,s op volgorde weergeven wordt wat lastiger omdat je dan ergens moet gaan opslaan wat de huidige foto is. Misschien dat je dit in een PHP sessie kan zetten.
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/08/2007 17:53:00
Anchor link
je kunt met flash heel goed externe foto's uit een map laden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
//stukje actionscript 2.0

var totalSlides:Number = 5;
var
currentImage:Number = 0;
var
imagePath:String = "images/sunset_";
var
imageName:String = "Arizona Sunset";
var
imageExt:String = ".jpg";

var
myMCL:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();

function
loadslide(){
    myMCL.loadClip(imagePath + currentImage + imageExt, "container_mc");
}

loadslide();

//dit was het relefante deel...
?>
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/08/2007 18:01:00
Anchor link
of gewoon met javascript :)
maar dan zonder php tags, die zijn alleen voor de kleur :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
<script type="text/javascript">
var
array = new Array();
array[] = 'path/naar/foto1.png';
array[] = 'path/naar/foto2.png';
array[] = 'enz.png';
var
numb = 0;
var
aantal = aantal_fotos-1; //het aantal_foto's moet je nog ff zelf neerzetten!
function changePic()
{

        if(numb < aantal)
                document.getElementById('foto').src = array[numb];
        else
        {
                document.getElementById('foto').src = array[0];
                numb = 0;
        }

        numb++;
        setTimeOut("changePic", 10000); //het cijfer mag je aanpassen, ligt eraan hoelang je het wilt ;)
}
</script>

?>

en dan als html (weer php tags voor kleur)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<img src="imageLaden.png" id="foto" alt="mijn foto's" />
?>


gr. leroy

edit timer toegevoegd :D
edit2 is btw niet getest ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
Mark L

Mark L

20/08/2007 19:17:00
Anchor link
En met het scriptje van Leroy zou je de array kunnen vullen d.m.v. PHP :D

Edit:

$ bij array weggehaald, ik dacht even niet goed na...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/08/2007 19:20:00
Anchor link
Miloan schreef op 20.08.2007 19:17:
En met het scriptje van Leroy zou je de $array kunnen vullen d.m.v. PHP :D

idd! (alleen is het array zonder $ ;) )
je kunt bijv. via php de bestanden uitlezen en dan dus die array kunnen vullen zoals miloan zegt ;)
edit en dan kun je natuurlijk gelijk het aantal foto's invullen ;)
edit 1 voor het uitlezen van je foto's zou je http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/171/ kunnen gebruiken ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
Arend b

arend b

02/12/2011 10:59:38
Anchor link
FF een vraag ik krijg het niet voor elkaar om foto's te laten laden via dit script ik heb een paar dingen veranderd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
?>

<html>
<head>
<link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<script type="text/javascript">
var array = new Array();
array[] = 'image/foto/1.jpg';
array[] = 'image/foto/2.jpg';
array[] = 'image/foto/3.jpg';
array[] = 'image/foto/4.jpg';
var numb = 0;
var aantal = 3; //het aantal_foto's moet je nog ff zelf neerzetten!
function changePic()
{
        if(numb < aantal)
                document.getElementById('foto').src = array[numb];
        else
        {
                document.getElementById('foto').src = array[0];
                numb = 0;
        }
        numb++;
        setTimeOut("changePic", 10000); //het cijfer mag je aanpassen, ligt eraan hoelang je het wilt ;)
}
</script>
<title>test</title>
</head>
<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt="test"></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php"><img src="image/1.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/2.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/3.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/4.jpg"></a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />
</div>



</body></html>

maar ik krijg het niet voor elkaar om de foto's te zien
Gewijzigd op 02/12/2011 11:00:23 door arend b
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/12/2011 11:11:01
Anchor link
wat zegt de error console (in chrome: [ctrl]+[shift]+[j])
 
Arend b

arend b

02/12/2011 11:48:45
Anchor link
Uncaught SyntaxError: Unexpected token ]
http://localhost/jelmer/imageLaden.jpgFailed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

ik geloof dat de fout hier in zit maar weet niet hoe ik dit kan oplossen:
<img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />

volgens mij moet de src een variable.jpg zijn
Gewijzigd op 02/12/2011 11:56:42 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/12/2011 12:16:02
Anchor link
Dat komt door de regel array[] JavaScript kan deze wijze van arrays vullen niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<? //voor de kleurtjes
var imgArray = new Array('1.png','2.png', '3.png'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos];
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = '/image/foto/' + src;
    return imgObj;
}

?>
Gewijzigd op 02/12/2011 12:17:46 door Ger van Steenderen
 
Arend b

arend b

03/12/2011 23:11:11
Anchor link
ik heb de pech dat hij hem bij nog steeds niet laad ik heb nu jou code gebruikt maar de src wordt weer niet geladen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? //voor de kleur
<img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
?>


hoe krijg ik de src geladen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 10:32:47
Anchor link
mijn fout
regel 10 in mijn code moet zijn:
document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
 
Arend b

arend b

04/12/2011 10:40:19
Anchor link
bedankt voor je reactie maar helaas laad hij nog steeds niet de foto's
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 11:04:00
Anchor link
is het pad naar de foto´s goed?
bestaat de foto?
Ik gebruik deze methode regelmatig zonder problemen.
 
Arend b

arend b

04/12/2011 11:29:16
Anchor link
beide bestaan. als ik bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? voor kleurtje
<img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />
?>


imageladen.jpg in vul dan zie je in de fout melding dat hij zoekt in image/foto/ naar imageladen.jpg. ik vind het ook raar dat hij niet laad want volgens mij moet hij gewoon via de id de src kunnen laden
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 11:53:18
Anchor link
Laat eens wat van je code zien, nu is het ook maar raden voor mij.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

04/12/2011 12:38:19
Anchor link
Deze kan je ook gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<script language="JavaScript">
<!--
function imgArray() {
 for (i=0; i*2<imgArray.arguments.length; i++) {
  this[i] = new Object();
  this[i].src = imgArray.arguments[i*2];
  this[i].href = imgArray.arguments[i*2+1];
 }
 this.length = i;
}
function getimgNum() {
 dat = new Date();
 dat = (dat.getTime()+"").charAt(8);
 if (dat.length == 1)
  img_num = dat%img.length;
 else
  img_num = 0;
 return img_num;
}
var img = new imgArray(
"1.png","http://test.nl",
"2.png","http://test1.nl",
"3.png","");
var img_num = getimgNum();
document.write('<a href="'+img[img_num].href+'"><img src="'+img[img_num].src+'" name="js_img"></a>');
link_num = document.links.length-1;
function rotateimg() {
 if (document.images) {
  img_num = (img_num+1)%img.length;
  document.js_img.src = img[img_num].src;
  document.links[link_num].href = img[img_num].href;
  setTimeout("rotateimg()",5000);
 }
}
setTimeout("rotateimg()",5000);
// -->
</script>
 
Arend b

arend b

04/12/2011 12:43:49
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

<html>
<
head>
<
link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<
script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('1.jpg','2.jpg', '3.jpg'); //etc.
var curPos = 0;
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = '/image/foto/' + src;
    return imgObj;
}
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
}


</script>

<title>test</title>
</head>
<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt="test"></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php">Home</a>
                <a href="test.php">Contact</a>
                <a href="test.php">Foto</a>
                <a href="test.php">Over</a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>



</body></html>
?>


dit is de code die ik nu gebruik
Gewijzigd op 04/12/2011 12:44:36 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 12:58:15
Anchor link
je moet natuurlijk wel ergens de functie aanroepen, bv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<body onload="javascript:setTimeout(imgRotate(), 5000)">
Gewijzigd op 04/12/2011 13:04:25 door Ger van Steenderen
 
Arend b

arend b

04/12/2011 13:05:44
Anchor link
heb ik toegevoegd maar nog steeds wordt de src niet ingevuld:/

edit: ik krijg wel een foutmelding:

Uncaught ReferenceError: setTimeOut is not defined

bedankt voor al je hulp tot nu toe
Gewijzigd op 04/12/2011 13:20:21 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 13:31:46
Anchor link
setTimeout was een typo, had het al aangepast maar dat zal jou ontgaan zijn.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.