foto's automatisch verwisselen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sebas

sebas

20/08/2007 17:48:00
Anchor link
is het mogelijk om via php foto's om de 10 seconden te laten veranderen? dus dat je in 1 mapje foto 1 t/m 10 maakt en dat hij dan om de 10 seconde een andere foto laat zien, en dan weer na die 10 foto's opnieuw begingt. het zelfde als met flash. maar ik wil de foto's regelmatig veranderen en dat is met flash weer niet mogelijk dus dan moet je weer alles overnieuw maken zie een voorbeeld in flash op www.westerlaken-bv.nl en dan ff kijken onder producten bestrating ofzo

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 18:11:01
 
Martijn B

Martijn B

20/08/2007 17:52:00
Anchor link
Als je willekeurige foto's wil laten zien, dan zou je dit zo kunnen doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="foto', rand(1,10), '.jpg" alt="" />';
?>


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$aFoto
= array('foto.gif', 'foto_blaat.gif');
echo '<img src="', $aFoto[ rand(0, count($aFoto)-1) ], '" alt="" />';
?>


Foto,s op volgorde weergeven wordt wat lastiger omdat je dan ergens moet gaan opslaan wat de huidige foto is. Misschien dat je dit in een PHP sessie kan zetten.
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/08/2007 17:53:00
Anchor link
je kunt met flash heel goed externe foto's uit een map laden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
//stukje actionscript 2.0

var totalSlides:Number = 5;
var
currentImage:Number = 0;
var
imagePath:String = "images/sunset_";
var
imageName:String = "Arizona Sunset";
var
imageExt:String = ".jpg";

var
myMCL:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();

function
loadslide(){
    myMCL.loadClip(imagePath + currentImage + imageExt, "container_mc");
}

loadslide();

//dit was het relefante deel...
?>
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/08/2007 18:01:00
Anchor link
of gewoon met javascript :)
maar dan zonder php tags, die zijn alleen voor de kleur :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
<script type="text/javascript">
var
array = new Array();
array[] = 'path/naar/foto1.png';
array[] = 'path/naar/foto2.png';
array[] = 'enz.png';
var
numb = 0;
var
aantal = aantal_fotos-1; //het aantal_foto's moet je nog ff zelf neerzetten!
function changePic()
{

        if(numb < aantal)
                document.getElementById('foto').src = array[numb];
        else
        {
                document.getElementById('foto').src = array[0];
                numb = 0;
        }

        numb++;
        setTimeOut("changePic", 10000); //het cijfer mag je aanpassen, ligt eraan hoelang je het wilt ;)
}
</script>

?>

en dan als html (weer php tags voor kleur)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<img src="imageLaden.png" id="foto" alt="mijn foto's" />
?>


gr. leroy

edit timer toegevoegd :D
edit2 is btw niet getest ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
Mark L

Mark L

20/08/2007 19:17:00
Anchor link
En met het scriptje van Leroy zou je de array kunnen vullen d.m.v. PHP :D

Edit:

$ bij array weggehaald, ik dacht even niet goed na...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/08/2007 19:20:00
Anchor link
Miloan schreef op 20.08.2007 19:17:
En met het scriptje van Leroy zou je de $array kunnen vullen d.m.v. PHP :D

idd! (alleen is het array zonder $ ;) )
je kunt bijv. via php de bestanden uitlezen en dan dus die array kunnen vullen zoals miloan zegt ;)
edit en dan kun je natuurlijk gelijk het aantal foto's invullen ;)
edit 1 voor het uitlezen van je foto's zou je http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/171/ kunnen gebruiken ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
Arend b

arend b

02/12/2011 10:59:38
Anchor link
FF een vraag ik krijg het niet voor elkaar om foto's te laten laden via dit script ik heb een paar dingen veranderd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
?>

<html>
<head>
<link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<script type="text/javascript">
var array = new Array();
array[] = 'image/foto/1.jpg';
array[] = 'image/foto/2.jpg';
array[] = 'image/foto/3.jpg';
array[] = 'image/foto/4.jpg';
var numb = 0;
var aantal = 3; //het aantal_foto's moet je nog ff zelf neerzetten!
function changePic()
{
        if(numb < aantal)
                document.getElementById('foto').src = array[numb];
        else
        {
                document.getElementById('foto').src = array[0];
                numb = 0;
        }
        numb++;
        setTimeOut("changePic", 10000); //het cijfer mag je aanpassen, ligt eraan hoelang je het wilt ;)
}
</script>
<title>test</title>
</head>
<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt="test"></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php"><img src="image/1.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/2.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/3.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/4.jpg"></a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />
</div>



</body></html>

maar ik krijg het niet voor elkaar om de foto's te zien
Gewijzigd op 02/12/2011 11:00:23 door arend b
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/12/2011 11:11:01
Anchor link
wat zegt de error console (in chrome: [ctrl]+[shift]+[j])
 
Arend b

arend b

02/12/2011 11:48:45
Anchor link
Uncaught SyntaxError: Unexpected token ]
http://localhost/jelmer/imageLaden.jpgFailed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

ik geloof dat de fout hier in zit maar weet niet hoe ik dit kan oplossen:
<img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />

volgens mij moet de src een variable.jpg zijn
Gewijzigd op 02/12/2011 11:56:42 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/12/2011 12:16:02
Anchor link
Dat komt door de regel array[] JavaScript kan deze wijze van arrays vullen niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<? //voor de kleurtjes
var imgArray = new Array('1.png','2.png', '3.png'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos];
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = '/image/foto/' + src;
    return imgObj;
}

?>
Gewijzigd op 02/12/2011 12:17:46 door Ger van Steenderen
 
Arend b

arend b

03/12/2011 23:11:11
Anchor link
ik heb de pech dat hij hem bij nog steeds niet laad ik heb nu jou code gebruikt maar de src wordt weer niet geladen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? //voor de kleur
<img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
?>


hoe krijg ik de src geladen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 10:32:47
Anchor link
mijn fout
regel 10 in mijn code moet zijn:
document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
 
Arend b

arend b

04/12/2011 10:40:19
Anchor link
bedankt voor je reactie maar helaas laad hij nog steeds niet de foto's
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 11:04:00
Anchor link
is het pad naar de foto´s goed?
bestaat de foto?
Ik gebruik deze methode regelmatig zonder problemen.
 
Arend b

arend b

04/12/2011 11:29:16
Anchor link
beide bestaan. als ik bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? voor kleurtje
<img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />
?>


imageladen.jpg in vul dan zie je in de fout melding dat hij zoekt in image/foto/ naar imageladen.jpg. ik vind het ook raar dat hij niet laad want volgens mij moet hij gewoon via de id de src kunnen laden
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 11:53:18
Anchor link
Laat eens wat van je code zien, nu is het ook maar raden voor mij.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

04/12/2011 12:38:19
Anchor link
Deze kan je ook gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<script language="JavaScript">
<!--
function imgArray() {
 for (i=0; i*2<imgArray.arguments.length; i++) {
  this[i] = new Object();
  this[i].src = imgArray.arguments[i*2];
  this[i].href = imgArray.arguments[i*2+1];
 }
 this.length = i;
}
function getimgNum() {
 dat = new Date();
 dat = (dat.getTime()+"").charAt(8);
 if (dat.length == 1)
  img_num = dat%img.length;
 else
  img_num = 0;
 return img_num;
}
var img = new imgArray(
"1.png","http://test.nl",
"2.png","http://test1.nl",
"3.png","");
var img_num = getimgNum();
document.write('<a href="'+img[img_num].href+'"><img src="'+img[img_num].src+'" name="js_img"></a>');
link_num = document.links.length-1;
function rotateimg() {
 if (document.images) {
  img_num = (img_num+1)%img.length;
  document.js_img.src = img[img_num].src;
  document.links[link_num].href = img[img_num].href;
  setTimeout("rotateimg()",5000);
 }
}
setTimeout("rotateimg()",5000);
// -->
</script>
 
Arend b

arend b

04/12/2011 12:43:49
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

<html>
<
head>
<
link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<
script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('1.jpg','2.jpg', '3.jpg'); //etc.
var curPos = 0;
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = '/image/foto/' + src;
    return imgObj;
}
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
}


</script>

<title>test</title>
</head>
<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt="test"></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php">Home</a>
                <a href="test.php">Contact</a>
                <a href="test.php">Foto</a>
                <a href="test.php">Over</a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>



</body></html>
?>


dit is de code die ik nu gebruik
Gewijzigd op 04/12/2011 12:44:36 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 12:58:15
Anchor link
je moet natuurlijk wel ergens de functie aanroepen, bv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<body onload="javascript:setTimeout(imgRotate(), 5000)">
Gewijzigd op 04/12/2011 13:04:25 door Ger van Steenderen
 
Arend b

arend b

04/12/2011 13:05:44
Anchor link
heb ik toegevoegd maar nog steeds wordt de src niet ingevuld:/

edit: ik krijg wel een foutmelding:

Uncaught ReferenceError: setTimeOut is not defined

bedankt voor al je hulp tot nu toe
Gewijzigd op 04/12/2011 13:20:21 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 13:31:46
Anchor link
setTimeout was een typo, had het al aangepast maar dat zal jou ontgaan zijn.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.